Nabędę drogą kupna czarna klapę do mojej staruszki.
Tzn. ja mam (już nawet 2 razy poprawianą przez pana blacharza), ale chcę nową, albo przynajmniej "zdrową", bo literki u Miecia już chyba 2 rok czekają
Ktoś?
Coś?
Za ileś?
Napisano 27 July 2019 - 10:22
Nabędę drogą kupna czarna klapę do mojej staruszki.
Tzn. ja mam (już nawet 2 razy poprawianą przez pana blacharza), ale chcę nową, albo przynajmniej "zdrową", bo literki u Miecia już chyba 2 rok czekają
Ktoś?
Coś?
Za ileś?
Napisano 28 July 2019 - 05:51
Musi być koniecznie czarna? Mam na oku czerwoną kompletną do przemalowania.
Użytkownik maxym72 edytował ten post 28 July 2019 - 05:52
Napisano 28 July 2019 - 20:08
Maksiu, transport + malowanie chyba wyjdą ciut drożej niż nowa (albo zdrowa) czarna Jednak dzięki za dobre słowo Jak coś - będę jeździć z czerwonym tyłkiem ;P
Napisano 28 July 2019 - 21:32
Maksiu, transport + malowanie chyba wyjdą ciut drożej niż nowa (albo zdrowa) czarna Jednak dzięki za dobre słowo Jak coś - będę jeździć z czerwonym tyłkiem ;P
zawsze możesz sukcesywnie wymienić wszystkie blachy
Napisano 29 July 2019 - 09:18
Z czerwonym tyłkiem to taki pawian by wyszedł ;P , na fb widziałem że już pisałaś ale zagadaj do Mateusza lub Aleksandra 22 lipca wystawiał czarnego na części 1,6 jak dalej nic nie będzie jest w Katowicach kolejny czarny kontakt pod tel. 510 860 511
Użytkownik MATRON edytował ten post 29 July 2019 - 12:03
Napisano 29 July 2019 - 22:29
O pawianie już napisali - ale to samce. Samiczki kuszą innymi atrybutami. Kajka - pozdrawiam - dzieciaki się dołączają. Dumne sa jak pawie, że ciotka z bractwa cuphornowców woziła ich łódką. Całusy.
Napisano 12 August 2019 - 19:10
Maksiu, z tym Bractwem Kaphornowców (i żółtą chustą) to dopiero trzeba poczekać Raz na rok przyjmują - na wiosnę. Wcześniej czujnie sprawdzają, czy ich ktoś omigać nie chce Poza tym to same stare dziadki wspominające swoje żeglarskie przygody, a ja tak sobie myślę, że przed nami (i Twoimi Dzieciakami też) jeszcze niejeden pełen atrakcji rejs Uściskaj Melę i Dzieciaki od ciotki Kajki
Z czerwonym tyłkiem to taki pawian by wyszedł ;P , na fb widziałem że już pisałaś ale zagadaj do Mateusza lub Aleksandra 22 lipca wystawiał czarnego na części 1,6 jak dalej nic nie będzie jest w Katowicach kolejny czarny kontakt pod tel. 510 860 511
No dzięki za pawiana
I za kontakt. Dzwonię.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
potrzebuję pomocy |
Moje auto | Bezimienny Gość.Paweł_* |
|
|
|
Potrzebuję namiaru na dobrego elektryka od pt cruiser |
Techniczny podstawowy | Aleksandra77 |
|
|
|
Potrzebuję namiaru na dobrego elektryka od pt cruiser |
Techniczny podstawowy | Aleksandra77 |
|
|
|
Potrzebuję pomocy |
Offtopic | Bezimienny Gość.Marklund_* |
|
|
|
Potrzebuję pomysłu |
Ogólnie | Esokx |
|
|
Dział Techniczny →
Techniczny podstawowy →
regeneracja wkładki zamka tylnej klapyNapisany przez WD40MAX , 30 Jun 2021 wkładka, zamek, klapa i 1 więcej |
|
|
||
Dział Techniczny →
Techniczny podstawowy →
Klapa tylnaNapisany przez Bezimienny Gość.B4N_* , 04 Oct 2020 klapa, tylna, regulacja |
|
|
||
Świat PT Cruiser'a →
Ogólnie →
Bagażnik rowerowy do PitkaNapisany przez MateuszDG , 20 Jun 2015 thule, bagażnik, rower, PT, klapa i 1 więcej |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych