Do doktor贸w 馃槒
Napisano 22 listopada 2019 - 17:00
Mam pytanie...
Auto stoi 2 miesi膮ce, niestety b臋dzie jeszcze sta艂o 2 kolejne.
By膰 mo偶e po tym czasie zdejm膮 gips, a raczej zmieni膮 na kr贸tki. No albo b臋dzie operacja i dalej gips, co i tak nic nie zmienia...
Roz艂adowa艂 si臋 akumulator. I moje pytanie. Odpalaj膮c auto za ka偶dym razem b臋dzie si臋 komputer ustawia膰. I tak nigdzie nie jad臋, ale chcia艂em odpala膰 偶eby chocia偶 silnika i osprz臋tu szlag nie trafi艂.
Nie 偶ycz臋 nikomu z艂amania nogi poni偶ej kolana... W trzech miejscach z od艂amkami i przy kostce馃檮.... Dwa miejsca i przy kolanie raz
Napisano 22 listopada 2019 - 17:11
Zdrowiej dla auta b臋dzie jak pod艂膮czysz akumulator pod 艂adowark臋 mikroprocesorow膮 ewentualnie wyjmiesz go i b臋dziesz do艂adowywa艂 co miesi膮c
U偶ytkownik cyborg edytowa艂 ten post 22 listopada 2019 - 17:11
- steryd lubi to
Bezimienny Go艣膰.Yodarek_*
Napisano 22 listopada 2019 - 17:38
To b臋dzie zdrowiej dla akumulatora, ale jak auto b臋dzie sta艂o, to chyba dobrze od czasu do czasu je odpali膰, my艣l臋...
Napisano 22 listopada 2019 - 18:00
nie wyjm臋 Aku bo raczej brak mobilno艣ci u mnie. Jedynie odpalanie z kabli, i to jeszcze nie ja osobi艣cie. Utkwilem na 4 pi臋trze, i prawa noga zdupczona ( jak m贸wi klasyk). Wi臋c problem . I 191 cm wysoko艣ci ( to nie jest og艂oszenie matrymonialne)To b臋dzie zdrowiej dla akumulatora, ale jak auto b臋dzie sta艂o, to chyba dobrze od czasu do czasu je odpali膰, my艣l臋...
Mam gips po pachwin臋 i nijak wcisn膮膰 sprz臋g艂o, a to parszywstwo nie chce odpali膰 inaczej. Tylko chodzi mi czy po odpaleniu musi uczy膰 si臋 mapy. Czy tylko chwil臋 pochodzi膰. Zreszt膮 jak w 5 miesi臋cy si臋 nie wykaraskam to b臋d臋 sprzedawa艂 nawet na z艂om bo ekonomia to wymusi
U偶ytkownik steryd edytowa艂 ten post 22 listopada 2019 - 18:07
Napisano 23 listopada 2019 - 10:55
Rob jak uwa偶asz.. NIe mo偶esz kogo艣 poprosic aby wyj膮艂 aku i przeni贸s艂 ci do domu?
U偶ytkownik cyborg edytowa艂 ten post 23 listopada 2019 - 18:58
Napisano 23 listopada 2019 - 17:20
Takie odpalanie na chwil臋 bez pe艂nego wygrzania raczej mu zaszkodzi. Skazany jeste艣 na czyj膮艣 pomoc. Je艣li zostawi膰 w gara偶u to pod艂膮czenie prostownika mikroprocesorowego z podtrzymaniem jest najlepszym pomys艂em. Pozdrawiam
U偶ytkownik maxym72 edytowa艂 ten post 26 listopada 2019 - 01:25
Napisano 23 listopada 2019 - 20:05
Kto艣 na 100% pomo偶e Ci z tym aku.
Jak nie chcesz kogo艣 z forum to s膮siadowi postaw piwo.Te偶 Ci zrobi.
艁贸d藕 to troszke za daleko ode mnie.Ale s膮 pitomaniacy z okolic.Poszukaj.Pogadaj.Popro艣.
Kto艣 na 100% pomo偶e Ci z tym aku.
Jak nie chcesz kogo艣 z forum to s膮siadowi postaw piwo.Te偶 Ci zrobi.
Napisano 23 listopada 2019 - 22:03
Steryd,
3.12 (wtorek) prawdopodobnie b臋d臋 w 艁odzi. Rzu膰 mi sw贸j telefon na PW to co艣 wymy艣limy.
U偶ytkownik Al Capone edytowa艂 ten post 23 listopada 2019 - 22:03
Napisano 24 listopada 2019 - 14:45
niestety bloki i jeszcze 4 pi臋tro bez windy. W sumie to mo偶e chodzi膰 do pe艂nego wygrzania. Chc臋 unikn膮膰 jedynie jaki艣 niespodzianek. Kiedy艣 po 0.5 roku stania mazdy skorodowalo 艂o偶ysko alternatora. Problem by艂 pewnie wcze艣niej a to wysz艂o. Nie chc臋 si臋 zdziwi膰 偶e b臋dzie wszystko do wymianyTakie odpalanie na chwil臋 bez pe艂nego wygrzania raczej mu zaszkodzi. Skazany jeste艣 na czyj膮艣 pomoc. Je艣li zostawi膰 w gara偶u to pod艂膮czenie prostownika mikroprocesorowego z podtrzymaniem jest najlepszym pomys艂em. Pozdrawiam
Takie odpalanie na chwil臋 bez pe艂nego wygrzania raczej mu zaszkodzi. Skazany jeste艣 na czyj膮艣 pomoc. Je艣li zostawi膰 w gara偶u to pod艂膮czenie prostownika mikroprocesorowego z podtrzymaniem jest najlepszym pomys艂em. Pozdrawiam
Napisano 24 listopada 2019 - 21:30
Jak 艂o偶ysko skorodowa艂o po p贸艂 roku stania to znaczy 偶e by艂o i tak ju偶 padni臋te. D艂u偶sza praca silnika na biegu ja艂owym po pierwsze jest niewskazana, po drugie nielegalna. Kombinujesz jak ko艅 pod g贸r臋, po co pytasz jak wiesz lepiej?
- maxym72 lubi to
Napisano 24 listopada 2019 - 21:39
przecie偶 napisa艂em 偶e musia艂o by膰 padni臋te. To 偶e nielegalna te偶 wiem, co nie zmienia faktu 偶e radiowozy stoj膮 na odpalonym silniku zim膮. Niestety nie zabior臋 pitka na przeja偶d偶k臋 przez kolejne p贸艂 roku. Po prostu nie chc臋 偶eby go szlag trafi艂 od stania, bo auto wiekowe i wiem 偶e mog膮 wyj艣膰 mankamenty kt贸re w normalnym u偶ytkowaniu pewnie te偶 by wysz艂y ale za jaki艣 czas. I tobie akurat 偶ycz臋 z艂amania nogi i to jeszcze tak skomplikowanego albo jeszcze bardziej ni偶 mnie to spotka艂o 馃Jak 艂o偶ysko skorodowa艂o po p贸艂 roku stania to znaczy 偶e by艂o i tak ju偶 padni臋te. D艂u偶sza praca silnika na biegu ja艂owym po pierwsze jest niewskazana, po drugie nielegalna. Kombinujesz jak ko艅 pod g贸r臋, po co pytasz jak wiesz lepiej?
Napisano 25 listopada 2019 - 06:01
Napisano 25 listopada 2019 - 12:38
I tobie akurat 偶ycz臋 z艂amania nogi i to jeszcze tak skomplikowanego albo jeszcze bardziej ni偶 mnie to spotka艂o
Nie wierz臋...
Rozumiem, 偶e cierpisz i do tego masz k艂opot, ale napisa艂e艣 to chyba pod wp艂ywem emocji?
Napisano 25 listopada 2019 - 14:31
nie wyjm臋 Aku bo raczej brak mobilno艣ci u mnie. Jedynie odpalanie z kabli, i to jeszcze nie ja osobi艣cie. Utkwilem na 4 pi臋trze, i prawa noga zdupczona ( jak m贸wi klasyk). Wi臋c problem . I 191 cm wysoko艣ci ( to nie jest og艂oszenie matrymonialne)
Mam gips po pachwin臋 i nijak wcisn膮膰 sprz臋g艂o, a to parszywstwo nie chce odpali膰 inaczej. Tylko chodzi mi czy po odpaleniu musi uczy膰 si臋 mapy. Czy tylko chwil臋 pochodzi膰. Zreszt膮 jak w 5 miesi臋cy si臋 nie wykaraskam to b臋d臋 sprzedawa艂 nawet na z艂om bo ekonomia to wymusi
nie zdupczona a zdupcona,.. to na marginesie,.. ja bym ci proponowal jednak zeby ci ktos aku wyjal z auta bo mrozy nadchodza i se podladuj w domu i bedziesz miec problem z glowy,...
nie wyjm臋 Aku bo raczej brak mobilno艣ci u mnie. Jedynie odpalanie z kabli, i to jeszcze nie ja osobi艣cie. Utkwilem na 4 pi臋trze, i prawa noga zdupczona ( jak m贸wi klasyk). Wi臋c problem . I 191 cm wysoko艣ci ( to nie jest og艂oszenie matrymonialne)
nie zdupczona a zdupcona,.. to na marginesie,.. ja bym ci proponowal jednak zeby ci ktos aku wyjal z auta bo mrozy nadchodza i se podladuj w domu i bedziesz miec problem z glowy,...
Napisano 25 listopada 2019 - 14:34
Dwukrotnie Ci to Mieczys艂aw napisa艂!!!!!!!!
Wi臋c we藕 Sobie to g艂臋boko do serca!!!!
Napisano 25 listopada 2019 - 20:13
to 偶e po艂owa was nie zrozumia艂a jest dla mnie w pe艂ni zrozumia艂e 馃槒. Istot膮 nie jest z艂amanie czy akumulator ( nowy to tylko kilka st贸wek). Jedynie doktor zrozumia艂 i wyja艣ni艂 moje w膮tpliwo艣ci. Za co mu dzi臋kuj臋.Dwukrotnie Ci to Mieczys艂aw napisa艂!!!!!!!!
Wi臋c we藕 Sobie to g艂臋boko do serca!!!!![]()
I nie czuj臋 si臋 jako艣 stary, ale co Nieco od transformer贸w i od dupcenia pisze, to za ka偶dym razem zagadka.
Sorry za dupczenie ale m贸j telefon i s艂ownik taki automatyczny no jak i nie ogarnia.
Miecioto 偶e po艂owa was nie zrozumia艂a jest dla mnie w pe艂ni zrozumia艂e 馃槒. Istot膮 nie jest z艂amanie czy akumulator ( nowy to tylko kilka st贸wek). Jedynie doktor zrozumia艂 i wyja艣ni艂 moje w膮tpliwo艣ci. Za co mu dzi臋kuj臋.
I nie czuj臋 si臋 jako艣 stary, ale co Nieco od transformer贸w i od dupcenia pisze, to za ka偶dym razem zagadka.
Sorry za dupczenie ale m贸j telefon i s艂ownik taki automatyczny no jak i nie ogarnia.
Napisano 25 listopada 2019 - 20:19
Oooooooooooooooooo.... Ty te偶 piszesz dwukrotnie!!!!! Czyli bierzesz to co Mieczys艂aw!!!!!!!!!
Steryd...Wracaj do zdrowia!!!!
Napisano 25 listopada 2019 - 20:56
Nie pisz臋 i nie bior臋..Oooooooooooooooooo.... Ty te偶 piszesz dwukrotnie!!!!! Czyli bierzesz to co Mieczys艂aw!!!!!!!!!
![]()
Steryd...Wracaj do zdrowia!!!!
W pierwszym po艣cie by艂 Nieco, a 偶e szanuj臋 chocia偶 nie rozumi臋... To poprawi艂em, reszta si臋 przyklei艂a 馃. I tu prosz臋 o czytanie ze zrozumieniem 馃槈
U偶ytkownik steryd edytowa艂 ten post 25 listopada 2019 - 21:01
Napisano 26 listopada 2019 - 10:25
Napisano 26 listopada 2019 - 11:58
edysia no ,...prosze cie,...
nie piszemy o slabosciach
trza byc twarda/twardym
co jeszcze? kolejne spotkanie w restauracji STYLOWA jak ktos cos wzgledem tego co i owszem to chetna/ego to przyjdzie na trzezwo a odwiezie taxi,...
edysia no ,...prosze cie,...
nie piszemy o slabosciach
trza byc twarda/twardym
co jeszcze? kolejne spotkanie w restauracji STYLOWA jak ktos cos wzgledem tego co i owszem to chetna/ego to przyjdzie na trzezwo a odwiezie taxi,...