ze Zgierza i Bydgoszczy to są kolesie którzy mają tylko nowe części i sporo do neona, czy pitka. Nawet nie chciało ci się sprawdzić.
ze Zgierza i Bydgoszczy to są kolesie którzy mają tylko nowe części i sporo do neona, czy pitka. Nawet nie chciało ci się sprawdzić.jak masz wyjęte sprzęgło to porównaj ze sprzęgłem od mini r50/53. Cena normalna i pewnie będzie pasować
Od Mini R50 chyba jednak nie pasuje, bo wielowpust w Pitkowym ma 17 zębów, a w Mini 13.
Nie chcialbym od Was kupić samochodu.
Kupuję zawsze nowe części, a te których do pewnych modeli nie ma na rynku, zlecam wykonanie od nowa. Hobbistycznie siedzę w samochodach, w których takie podejście powoduje utratę wartosci.
Mimo to jak mieliśmy PT dostawał zawsze nowe części i to te sprawdzone. Pan Andrzej jest na pewno super fachowcem, ale moje możliwości znalezienia dowolnej czesci do ultra rzadkich aut, przerastają Wasze wyobrażenie.
Każdy ma swoje zdanie, ale ja mam swoje, masz auto, jeździsz, kupujesz nowe części,
i jeździsz dalej samochodem, a nie wynalazkiem.
Koledze Sterydowi, radzę trochę własnego zdania, bo brzmi to śmiesznie.
Drogi Guto, mam pytanie, może przy Twoich możliwościach da się to określić. Gdzie kupić oryginalną i nową pompę wspomagania do Pitka 1.6 (tam jest combo z pompą wody)?