Skocz do zawartości


Witaj.

W przypadku niejasności, problemów z rejestracją prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy (lewy, górny róg tej strony - KONTAKT). Odpowiemy najszybciej jak się da.
Pozdrawiamy - administrator i modertorzy ptclub.pl


Zdjęcie

[S] Radio CD AUX 2006-2010 -> polift USA


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 jacaplaca0007

jacaplaca0007

    Znawca Tematu

  • Przyjaciel forum
  •   
  • Posty: 1122
  • Dołączył:  20 lis 2015
  • Rok Produkcji:2015
  • Silnik:200 2.4A
  • Imię:Jacek
  • Skąd::Bydgoszcz
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 08 wrzesień 2020 - 09:32

Witam!

 

Mam do sprzedania RADIO - CD, AUX do PiTka od polifta czyli rok 2006-2010

radio - działające, odtwarzające CD oraz AUX (z innych źródeł tj: telefonu, ipada, mp3 itp...)

rocznik 2008, pochodzi z mojego auta - po wymianie na inne (bez kodu)

cena 150,-  + kw

 

telefon: 695802043

 

pozdrawiam - Jacek

Załączone pliki

  • Załączony plik  r5.JPG   36,9 KB   2 Ilość pobrań
  • Załączony plik  r3.JPG   22,48 KB   2 Ilość pobrań
  • Załączony plik  r2.JPG   20,31 KB   2 Ilość pobrań
  • Załączony plik  r4.JPG   15,96 KB   2 Ilość pobrań


#2 Adu

Adu

    Nowy użytkownik

  • Użytkownicy
  • Posty: 4
  • Dołączył:  08 paź 2020
  • Rok Produkcji:2005 limited US
  • Silnik:2.4 A +LPG
  • Imię:Adriana
  • Skąd::Gdynia
  • Płeć: Kobieta

Napisano 08 październik 2020 - 22:23

a czy Twoje radio łapie wszystkie stacje radiowe?  pytam, bo moje( wersja USA)  niestety niektórych nie widzi.. przeskakuje co 2 częstotliwości i niektóre stacje nie mogą się załapać..



#3 cyborg

cyborg

    Kolegunio

  • Pomagamy sobie
  • Posty: 213
  • Dołączył:  07 maj 2019
  • Rok Produkcji:2000
  • Silnik:2,0 LPG
  • Imię:Dawid
  • Skąd::Brodnica
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 09 październik 2020 - 09:00

Radia USA łapią tylko nieparzyste częstotliwości..



#4 kade

kade

    VIP

  • Moderator
  •   
  • Posty: 6443
  • Dołączył:  18 mar 2013
  • Rok Produkcji:2006
  • Silnik:1.6 M Gaz
  • Imię:Darek
  • Skąd::Lubuskie
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 07 styczeń 2021 - 10:36

Aktualne i czy jest przestrojone?

#5 jacaplaca0007

jacaplaca0007

    Znawca Tematu

  • Przyjaciel forum
  •   
  • Posty: 1122
  • Dołączył:  20 lis 2015
  • Rok Produkcji:2015
  • Silnik:200 2.4A
  • Imię:Jacek
  • Skąd::Bydgoszcz
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 07 styczeń 2021 - 14:32

Aktualne - nie używałem, od razu po zakupie wykręcone (zamian na radio z navi) - działa co ma działać - stacje radiowe były - w trasie grało (nie wnikałem co odbiera - był już zastępca).

Tylko czy aby na pewno trzeba przestrajać radio? , czy nie jest to zależne od komputera w PT?

Miałem przypadek, że zmiana radia na EUROPĘ nie działało w aucie z USA (dotyczy Chrysler 300C - po zmianie "coś" w sofcie - radio grało wszystkie stacje).



#6 jacaplaca0007

jacaplaca0007

    Znawca Tematu

  • Przyjaciel forum
  •   
  • Posty: 1122
  • Dołączył:  20 lis 2015
  • Rok Produkcji:2015
  • Silnik:200 2.4A
  • Imię:Jacek
  • Skąd::Bydgoszcz
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 21 luty 2021 - 21:45

Witam!
Do zamknięcia - sprzedane.

#7 andmis

andmis

    VIP

  • Moderator
  •   
  • Posty: 3692
  • Dołączył:  19 wrz 2010
  • Rok Produkcji:2003 LTD
  • Silnik:2,2 CRD
  • Imię:Andrzej
  • Skąd::DOA
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 22 luty 2021 - 04:00

Zamykam.



Podobne tematy Zwiń

  Temat Forum Autor Podsumowanie Ostatni post

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych