Dzień dobry
Niestety od czasu wycieku płynu chłodniczego przed urlopem nie mam czasu zająć się moim Pt, ponieważ ciągle praca goni a dostałem też auto z pracy więc szkoda, żeby kwitł w trawniku nieokreślony czas.
Produkcja 2002, 2.2 CRD, 320tys km przebiegu, VIN:1C8FEN8U22U541321, pierwsza rejestracja 27.06.2002, codziennie jeździł bez większych problemów. Olej zmieniany co 10tys, ostatnio z napraw wymieniany jedynie czujnik przepływu powietrza, regenerowany alternator oraz zmienione tarcze/klocki tył. 2 lata temu profilaktycznie zmieniane świece żarowe i czyszczony zbiornik wspomagania. Założony hak wbity w dowód. Stan blacharski jak i wnętrza na zdjęciach. Drobne ogniska korozji lub obtarcia parkingowe (przypominam, auto z 2002r) OC do października, przegląd skończył się 30.07. W środku elektryka, przełączniki itp sprawne. Środek zadbany, nie palone.
Prawy tył wgnieciony od bramy wjazdowej która uderzyła w auto - wymienione zostały tez tył prawy drzwi na w tym samym kolorze używane. Oprócz tych incydentów auto bezwypadkowe od około 12 lat w rodzinie (odkupiłem od brata). Na karoserii pojawiają się gdzieniegdzie drobne ogniska korozji
Obecnie w zawiązku z tym wyciekiem płynu chłodniczego odbiór na lawecie
Auto stoi w powiecie olkuskim, miejscowość Glanów
Bardzo proszę o odpowiedź
Pozdrawiam