Maglowalam tutaj tematy, ale stukanie w PT jest w bardzo wielu tematach. Nie doszukalam sie stukania w trakcie jazdy, jak auto dobija do 140km/h. Dzwiek wydobywa sie z jakby lewej strony. Nie moge sprawdzic co to jest, jak stuka mi tylko, jak jade 140km/h. Skarbnico wiedzy, zanim pojde do mechanika, macie pomysly ? Zeby mnie nie uszukali ...Ignoruje temat juz ktorych miesiac, bo jazda po miescie bez stukania i zapominam, ze caly czas problem jest, przypominam sobie, jak jade autobahnem. Ze strachu nie cisne wiecej niz 120. Macie pomysly ? Albo ktos mial podbny problem?

stukanie przy duzych predkosciach - 140km/h
Napisano 03 stycznia 2022 - 12:46
Napisano 03 stycznia 2022 - 13:16
Jeżeli jesteś wierzący, to puka św. Piotr z ostrzeżeniem. Jeżeli jesteś ateistą to nie wiem
- Szymek_T lubi to
Napisano 03 stycznia 2022 - 13:22
Jeżeli jesteś wierzący, to puka św. Piotr z ostrzeżeniem. Jeżeli jesteś ateistą to nie wiem
to drugie - wiec nie pomogles
- cyborg lubi to
Napisano 03 stycznia 2022 - 15:45
Szukaj elementów z przodu auta które mogą się przesuwać od podmuchu powietrza - dwie dolne osłony po prawej stronie i osłona po lewej oraz sama chłodnica w mocowaniach (odboje górne i dolne ) nic więcej się nie dzieje .
- ebduc lubi to
Napisano 03 stycznia 2022 - 20:52
Kiedyś w okolicach koleżanki przemieszczałem się bolidem i wystąpiły stuki. Zwolniłem bo szkoda auta na płytach betonowych. Dopiero kiedy wyprzedził mnie poczciwy Jelcz z przyczepą zrozumiałem że przeginam.
Podobno autostrada w tamtym rejonie nie do końca jest nowa.
Napisano 03 stycznia 2022 - 21:42
Mówisz o najdłuższych schodach w Europie ?Kiedyś w okolicach koleżanki przemieszczałem się bolidem i wystąpiły stuki. Zwolniłem bo szkoda auta na płytach betonowych. Dopiero kiedy wyprzedził mnie poczciwy Jelcz z przyczepą zrozumiałem że przeginam.
Podobno autostrada w tamtym rejonie nie do końca jest nowa.

Napisano 10 stycznia 2022 - 22:07
U mnie przy większej prędkości stukał poluzowany halogen tylko z prawej strony, a potem jeszcze dokręcałem antenę ale ona stukała na nierównościach i też jest z prawej strony. J bym zaglądał tak jak Pan Andrzej pisze do osłon plastikowych np przy halogenach.
Napisano 15 stycznia 2022 - 09:22