Bardzo dziękujemy za spotkanie, było jak zwykle super, Milence też się bardzo podobało i całą powrotną drogę spała (ok 4h), wychodzi na to, że jako jedyna piła

Oby do rychłego zobaczenia

Napisano 20 marca 2022 - 17:32
Napisano 20 marca 2022 - 17:55
Marcin tzn. że idzie ku lepszemu...młodzież pije a starsi się tylko delektują!!
Napisano 20 marca 2022 - 18:03
Dojechaliśmy też do domu bez dodatkowych atrakcji. Dziękujemy za miłe spotkanie, nasza córka pierwszy raz widziała tyle PT w jednym miejscu i była pod wrażeniem.
Napisano 20 marca 2022 - 18:54
Napisano 20 marca 2022 - 19:28
Basiu, Mieciu, dziękujemy za zorganizowanie super spotu. Jak zawsze bawiliśmy się nieziemsko. Miło było Was wszystkich znowu zobaczyć i pogaworzyć. Górale naprawdę dali czadu. Podziękowanie dla współorganizatorów. Do zobaczenia na następnym spocie.
IMG_20220319_215502.jpg 41,93 KB
5 Ilość pobrań
Napisano 20 marca 2022 - 19:32
Napisano 20 marca 2022 - 19:47
my dodarliśmy po 15.30, ale kot nam zajął blisko dwie godziny na pieszczoty;
jesteśmy wdzięczni za sympatyczne przyjęcie i mamy nadzieję na szybkie kolejne spotkanie pitkowe; był super i dziękujemy Mieciu i Basi;
do zobaczyska
Napisano 20 marca 2022 - 20:36
Napisano 20 marca 2022 - 21:26
Troszkę późno,bo z łączyłem przyjemne ( spot ) z przyjemnym ( odwiedziny ) ale i ja dojechałem.1170 kilometrów pokonałem we spół z moim pitolcem.
Gorące podziękowania dla Basi i Miecia.Jestem ZACHWYCONY spotem.Było przezajefajnie a sobotnie atrakcje bardzo do mnie trafiły.
No i nie ukrywam,że świetnie było znów spotkać forumowiczów w dobrym zdrowiu i jeszcze lepszym humorze.
Dziękuję bardzo.Bardzo.
P.S.
Poczta polska mnie wyjątkowo pozytywnie zaskoczyła dostarczając mi paczkę,której nie zamawiałem.Nadal się zastanawiam skąd wiedziałaś,że musi dostarczyć ja do Istebnej a nie do mojego domu ...
Napisano 21 marca 2022 - 10:08
Jak ja mam dziś pracować? Głowa pełna wspomnień w duszy gra góralska kapela, rozmyślam o ślubach, narodzinach, skrzydełkach z karpia w marynacie i sexownym zadzie końskim.
Napisano 21 marca 2022 - 10:32
Napisano 21 marca 2022 - 10:47
Ale faja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 21 marca 2022 - 12:39
moi kochani, serdecznie dziekujemy /coltrana i miecio/ za podziekowania zwiazane z pobytem na spocie, spot nie bylby w takiej formie gdyby nie piotr, piotrowi j. ze wzgledu na jego krotki pobyt podczas kolacji /obowiazki inne/ podziekowalismy z basia w waszym imieniu, fakt jest taki ze gdyby nie coltrana/basia to mial bym straszne schody bo na papierkowej robocie to ja sie zupelnie nie znam, kazdy kolejny zlot niesie za soba podnoszenie poprzeczki, mysle ze"jaworzynka 2022" stanela w blokach i dotarla do mety bez upadku, chociaz wiem ze nie wszyscy byli w pelni ukontentowani, staralismy sie zrobic tak zebyscie wyniesli wrazenia mam nadzieje niezapomniane chocby w formie przejazdu na trostyk droga ekstemalna oraz wbew powiedzeniu nie lubie ........ i goralskiej muzyki, zalezalo mi zeby folklor nasz nadal byl gdzies z boku przy nas i hej!!! mial byc zapamietany,, uczetnicy wyjazdu do bielska zapewne zapamietali krzyska hankusa i jak firma stanie sie potentatem w branzy to beda sie chwalic :bylem tam,.... piotrowi kani /servis bosha w wegierskiej/ tez podziekowania bo tej kolekcji to przechodzien z ulicy nie zobaczy,..., zalezalo nam zeby kadrowicz spotu istebna 2022 cos zapamietal,.... mysle ze nie zapamieta braku mojej obecnosci w piatek wieczorem,... /zenzacyje zwiazane z food poisoningiem/ ogolnie mowiac dziekujemy za cala impreze, i zeby nie bylo w mysl powiedzenia: "impreza sie udala, wszyscy rzygali tylko organizor mial torsje", moderatora bardzo prosze o zrobienie tematu tylko dla uczestnikow zeby sobie w nim zamiescic i poogladac zdjecia, pzdr! hej!
Użytkownik miecio edytował ten post 21 marca 2022 - 12:56
Napisano 21 marca 2022 - 13:59
Mieciu, nie mów HEJ!!!, bo się od razu odwracam
Napisano 21 marca 2022 - 14:17
Mieciu, nie mów HEJ!!!, bo się od razu odwracam
![]()
![]()
kto wie to wie co znaczy hej! bynajmniej nie uczestnicy spotkania,...
Użytkownik miecio edytował ten post 21 marca 2022 - 14:19
Napisano 21 marca 2022 - 14:37
Napisano 21 marca 2022 - 15:01
Basiu , Mieciu... my również bardzo dziękujemy za spotkanie , było superowo ,
pozdrawiamy
Napisano 21 marca 2022 - 15:02
Było REWELACYJNIE. Hej!
Napisano 21 marca 2022 - 15:59
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
PT 2.4 2006r. osobisty, poprzedni :) |
Moje auto | Bezimienny Gość.Patrycja_* |