Witam
Mam pitka 2.2CRD z 2003r. Chętnie kupię ten sam model to robótek garażowych i przekładanki. Obecnie szukam zderzaków ( mały karambol), ale reszta też się przyda.
Rozważę każdą ofertę, nawet jeśli będzie 500km od Wrocławia.
Napisano 10 marca 2022 - 12:10
Witam
Mam pitka 2.2CRD z 2003r. Chętnie kupię ten sam model to robótek garażowych i przekładanki. Obecnie szukam zderzaków ( mały karambol), ale reszta też się przyda.
Napisano 19 sierpnia 2022 - 13:43
Cześć,
mam na zbyciu Pitka 2.2 CRD z 2002 roku. Jest u mnie 14 lat i właśnie podjęłam trudną decyzję o tym, że w końcu nadszedł czas na to żeby się z nim rozstać. Nie dlatego, że przestał jeździć itp., ale dlatego że juz nie mam kasy na to, żeby w niego włożyć kolejne kilka tysięcy pln.
Razem przeszliśmy większość usterek dotykających Pitków, parę lat temu był leczony u Andreasa, ale niestety znowu odezwały się kolejne potrzeby.
Co dolega: podobno coś się poci turbina, wali znowu łącznik Watta, chyba kończy się maglownica, felgi wymagają generalnego czyszczenia lub wymiany, bo jedna gubi powietrze, ruda opanowała podwozie, podsufitka opadła, znaczek na klapie odpadł, ręczny łapie wysoko, radio działa ale nie zawsze razem z wyświetlaczem, klima padła. Miał już łatane błotniki i kawałki progów.
Żeby nie było, to ostatnio wymieniłam olej i filtry
Pitold jeździ, pali ma aktualny przegląd i ubezpieczenie.
pozdrawiam Monika - md2
Napisano 14 października 2022 - 20:32
Witam
Cześć.
W AUTO SERWIS TATAREK w Chorzowie ul. Nowa 123A mają silnik na zbyciu jak dalej jest potrzeba części.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Kupię podciśnieniowy siłownik klap do 2.2 CRD |
Kupię / Sprzedam / Zamienię | kozbi7 |
|
|
|
Przewód Maglownicy 2.2 CRD |
Techniczny podstawowy | Kajiya |
|
|
|
[ KUPIĘ ] Pompa paliwa 2.2 crd 150koni polift |
Części do PT Cruisera | Dragonitan |
|
|
|
Kupię komplet foteli do polifta. |
Części do PT Cruisera | nero49 |
|
|
|
Kupię PT Cabrio po lifcie |
Zakup kontrolowany! | rafe1 |
|
|
Świat PT Cruiser'a →
Giełda →
Chrysler PT Cruiser →
Kupię PTNapisany przez Bezimienny Gość.briesen_* , 18 sie 2018 pt cruiser, kupię |
|
|
||
Świat PT Cruiser'a →
Giełda →
Części do PT Cruisera →
Kupię głowice do PT 2.0 141 KM z 2001Napisany przez Bezimienny Gość.taBaker_* , 14 lip 2018 głowica, silnik, kupię |
|
|
||
Świat PT Cruiser'a →
Giełda →
Kupię / Sprzedam / Zamienię →
Kupię lampę przeciwmgleną tylnąNapisany przez Bezimienny Gość.darekrojek71_* , 27 cze 2018 Kupię |
|
|
||
Świat PT Cruiser'a →
Giełda →
Części do PT Cruisera →
Kupię do Polifta plastik fotela / lub fotel kierowcy...Napisany przez 74nitro , 07 paź 2017 kupię, fotel lewy, plastik |
|
|
||
Świat PT Cruiser'a →
Giełda →
Kupię / Sprzedam / Zamienię →
Sprzęgło Sachs - sprzedamNapisany przez Bezimienny Gość.radol666_* , 30 sty 2017 sprzęgło, sachs, dwumas i 6 więcej |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych