Przęłacznik zespolony poraz nty
Napisano 10 września 2008 - 20:24
Bezimienny Gość.Anonymous_*
Napisano 12 września 2008 - 18:06

Napisano 21 września 2008 - 22:08
Napisano 23 września 2008 - 22:53
A tak serio bardzo miło z Twojej strony!
Napisano 15 listopada 2008 - 00:12
Napisano 15 listopada 2008 - 00:15
Yes, Sir.Przemo, linkach trzeba zmienic domene. Nie da sie guide'ow przegladac.
Zmienione.

Napisano 15 listopada 2008 - 00:16

Ja tylko niesmialo prosze

Napisano 15 listopada 2008 - 00:17
Bardzo dobrze, że zwróciłeś uwage. Moj błąd. Teraz wszystko działa.Ja tylko niesmialo prosze
Bezimienny Gość.piotrmonik_*
Napisano 16 listopada 2009 - 20:01
Bezimienny Gość.Anonymous_*
Napisano 17 listopada 2009 - 16:20
pomocy jestem szczesliwym posiadaczem ptika 2,2 mam maly problem z chalogenami przednimi od dnia gdy go kupilem staralem sie zeby mi jakis angol to zrobil bo nie dzialaja ale bylem w kilku warsztatach i odeslali mnie z kwitkiem moze ma ktos schemat elektryki do 2,2 crd z 2002roku bo juz mam dosc sluchania ze nieda sie nic zrobic
schemat niepotrzebny, masz uszkodzony włącznik w przełączniku zespolonym. Albo to rozbierzesz i naprawisz (da się) albo wymienisz na inny sprawny ale wtedy od razu poszukaj tu na forum opisu jak przerobić układ na przekaźnik.
Napisano 02 marca 2010 - 11:17

Napisano 02 marca 2010 - 13:59

Napisano 02 marca 2010 - 14:11
Sposób naprawy jest dobry, zwłaszcza dla domowego majsterkowicza. Z pewnością się ten opis przyda.
Mam tylko prośbę, i chyba nie tylko ja. Gdybyś mógł w pisanym przez Ciebie tekście , używać znaków przystankowych (przecinków i kropek).
Czytanie jednolitego, długiego tekstu bez tych znaków , jest męczące i mało czytelne.
Napisano 02 marca 2010 - 16:30

[ Dodano: 2010-03-02, 16:50 ]
Jezeli chodzi o osobny wylacznik do swiatel przeciwmgielnych to mozna takowy zalozyc pod regulacja lusterek. A jesli chodzi o podpiecie sie w kable to wyciagamy wtyczke od wlaczania swiatel ktura ma 20 pinow i przylutowujemy dodatkowy kabel dwuzylowy do 13 i 14 pinu w tej ze wtyczce.Na koncu tego przewodu mocujemy wylacznik. To jest najprostrzy sposob. lecz moim zdaniem zle wygladajn dodatkowe przelaczniki na konsoli

Napisano 06 marca 2010 - 10:18
Napisano 06 marca 2010 - 11:01

Napisano 06 marca 2010 - 11:05
Powiedz jeszcze jak zamontowałeś monitor na podsufitce, czy zdejmowałeś ją aby zaznaczyć gdzie jest wzmocnienie ?
Napisano 06 marca 2010 - 11:06

[ Dodano: 2010-03-06, 11:10 ]
Jesli was zainteresowala modyfikacja to dzis zrobie pare fotek i opisze cala procedure montazu. Jesli zdazy sie ze ktos nie zrozumie mojej wypowiedzi to prosze zadawac ponownie pytania. Odpowiem jak najbardziej zrozumiale Pozdrawiam Klubowiczow!

[ Dodano: 2010-03-06, 13:26 ]
Zeby u mnie zamontowac monitor 7 cali ktury kupilem na necie zdjolem lampke z przodu miedzy daszkami przeciwslonecznymi. (Aby zdjac ta lampke nalezy pociagnac za nia od strony szyby do dolu). Wtedy ukazuje sie nam wzmocnienie dachu i nie trzeba sciagac calej podsowitowki.Dokupilem 30 centymetrowa linialke ze stali nierdzewnej i uksztaltowalem ja tak aby ponownie mozna bylo zamontowac lampke.Ta linialka bardzo dobrze sie nadaje jako uchwyt poniewaz jest nierdzewna co nam nie zabrudzi podsowitowki i jest bardzo mocna. Nawiercilem dwa otwory w tej linialce i przykrecilem ja do wzmocnienia dachu(uwaga trzeba ja przykrecic dwoma wkretami aby sie nie przekrecala na boki i bardzo krutkimi zeby wkrety nie dotykaly poszycia dachu bo mozna uszkodzic lakier na dachu. Dlugosc tych wkretow 6mm,) Nastepnie przeciagamy kabel pod podsufitowka i slupkiem bocznym do radia.W lampce wycinamy niewielki klinik na szerkosc i grubosc linialki tak aby po zalozeniu lampki przylegala cala powierzchnia do podsowitowki . I na tym konczy sie montaz monitora. Ja dodatkowo zamontowalem kamere wstecznego pod monitor co jest bardzo pomocne bo widac nislie przeszkody po sirodku auta. Zarowno dobrze widzimy na monitoze w nocy bo kamera jest przystosowana do trybu nocnego.Podaje link ze zdjeciami jak u mnie to wszystko wyglada. Dodam jeszcze ze na monitor patrza osoby siedzace z tylu i zarowno z przodu dobrze tez widac obraz. http://rapidshare.co...onitor.rar.html Mysle ze pomoglem ta wypowiedzia tym ktuzy chca sie pobawic w przerubki

Napisano 07 marca 2010 - 15:44
Napisano 07 marca 2010 - 16:02
Wszystkie radia które ja sprowadzam i sprowadzałem 2 din 1 din z tv miłay zabezpieczenie że nie można ich było ogladać w czasie jazdy, podłonczało się kabelek pod hamulec ręczny i jak się zaciagneło wtedy dopiero można było ogladać filmy, oczywiście ta blokada była banalna do ściągnięcia wystarczyło połączyc dwa pewne kable ze soba