Maks,
Nie masz specjalnie problemu z trywializowaniem ukrzyżowania a mnie zarzucasz trywializowanie holokaustu? Świetne.
Gratuluję zdolności "jasnowidzenia". To prawdziwa sztuka aby na podstawie wpisów na forum internetowym wiedzieć, że ktoś "nic nie znaczy i jest niedostrzegany". Gratuluję też nowoczesnej mentalności, pozwalającej na podstawie tych samych wpisów zdefiniować kogoś jako "wroga". Ogólnie podziwiam twoje nastawienie do ludzi w Polsce, szczególnie do młodzieży. Cieszę się, że jesteś taki super. Cieszę się również, że ludzie z taką mentalnością jak twoja znajdują swoje najlepsze miejsce na ziemi w innym kraju niż Polska.
Natomiast zdecydowanie nie cieszę się z tego, że masz do czynienia z jakimikolwiek polskimi studentami.
To jest dla nich potencjalna tragedia, przy takim nastawieniu wykładowcy.
Posiadasz umiejetnosci manipulowania slowem wyrwanym z kontekstu..
Z twoim rozumieniu rzeczywistosci na poziomie Intelektualnym rowniez dostrzegam double-thinking ( podwojne-myslenie) co okreslane jest mianem Decepcji
Decepcja to Samooszukiwanie siebie lub innych..jest uwarunkowana roznymi przyczynami....
Nie jestem zdziwiony , ze posiadasz taka skrecona mentalnosc..
System PRL-i post - PRL. Zindoktrynowal twoj sposob myslenia..Innego nie znasz nawet o tym nie wiesz..
Nie jestes jedyny..
Jak starczy tobie osobistej odwagi obejrzyj sobie ten link :
https://wolnosc.info...-nas-oklamywal/
Malo w nim o Pandemi..Wiele o implementowanych ideologicznych mechanizmach w zyciu jedenostek i ich skutek..
Temat znam empirycznie..Cale moje zycie do czasu banicji z Polski obracalo sie na tej indoktrynacji..
Nie mam watpliwosci , ze gdybym zostal w Polsce posiadalbym taka sama mentalnosc jak ty i wiele milionow Polakow..
Subtitles sa w jezyku Polskim..Tam znajdziesz prawde o sobie samym i takich jak ty..
Cala ta hostoria nie dotyczy tylko Polski i Polakow..Sa Was juz Miliardy..
Histori Ukrzyzowania nie da sie zinstrumentalizowac.bowiem dotyczy ona Boga i jest Jego wlasnoscia.....Nie ma takiego instrumentu..
Holocaust juz tak..to dzielo ludzi.Bylo ich wiele..i wiele nadejdzie..Robienie sobie z nich platformy do polemiki jest nie etyczne i wskazuje na brak wartosi wyzszego rzedu u osoby..
Wrogiem to ja jestem dla ciebie..ja miluje swoich wrogow ..Przychodzilo mi to z trudem ale obserwuje wyrazny postep u siebie w tej kwesti..
Jestes ofiara nie wiedzac o tym..Pzdr..
Użytkownik Maxilampus edytował ten post 05 July 2023 - 11:43