Witam Wszystkich poniżej informacja od Roberta Organizatora KROTO Amcar Spot
"POST ORGANIZACYJNY
Pisałem ostatnio w komentarzu, że w kwestii przełożenia terminu parady tak łatwo się nie poddam - i udało się! Chwilę temu dostałem pozytywną decyzję z GDDKiA i parada odbędzie się zgodnie z wcześniejszym planem.
Kilka informacji organizacyjnych:
- wjazd na teren imprezy od ronda na ul. Wiśniowej - skręcamy w ul. Sportową (zakaz skrętu w prawo w ul. Sportową nie dotyczy uczestników imprezy),
- na wjeździe od naszych dziewczyn otrzymujemy numerek wjazdowy, zostawiamy tam karmę dla schroniska (przywiezienie karmy jest oczywiście nieobowiązkowe - udział w akcji jest całkowicie dobrowolny 🙂tak jak informowałem wcześniej w tym roku karma trafi do schronisk z zalanych terenów) i jedziemy dalej w miejsca wyznaczone przez obsługę Spotu i ustawiamy się zgodnie z ich dyspozycjami i poleceniami,
- z otrzymanym numerkiem udajemy się do budynku stadionu (wejście na zdjęciu zaznaczone czerwoną strzałką), gdzie otrzymujemy cały pakiet startowy z koszulką (pamiętajcie po powrocie do auta włożyć numerek za szybę).
Wyżej opisane rozwiązanie wprowadziliśmy, żeby usprawnić i odkorkować wjazd na teren imprezy 🙂
Pogoda na ten weekend zapowiada się fantastyczna, także zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie 🙂🙂
A poniżej dla przypomnienia trasa parady 😉
ulice: Sportowa, Stawna, Witosa, Raszkowska, Mickiewicza, Kobylińska, Grudzielskiego, Szosa Benicka, Osadnicza, Ściegiennego, Wiejska, Przemysłowa, Mahle, Raszkowska, Wiśniowa, Sportowa.
Do zobaczenia w niedzielę! 💪💪💪"
Kto może i będzie miał ochotę wziąć udział w KROTO, widzimy się na miejscu. Miejscówkę mamy w tym samym miejscu co w poprzednich latach.
Dajcie znać kto się wybiera.😉
Do zobaczenia
Użytkownik Voltek edytował ten post 20 września 2024 - 15:46