Witam
Mam problem z centralnym zamkiem, albo kluczykami. Problem polega na:
Mając 2 kluczyki z pilotem (wszystko fabryka) jeden służy do odpalania drugi do otwierania centralnego.
Konkretniej to gdy otworzę zamek (pilotem) kluczykiem A i następnie kluczykiem A odpalę silnik, to kluczyk A przestaje sterować centralnym zamkiem, kluczyk B zaczyna wtedy sterować zamkiem centralnym, do momentu gdy kluczykiem B się odpali silnik. Po takiej procedurze kluczyki zamieniają się w głowie samochodu i kluczyk A zaczyna sterować zamkiem kluczyk B już tego nie potrafi. I tak można bawić się w nieskończoność. Muszę nosić kluczyk do odpalania a drugi do otwierania centralnego.
Co tu się mogło pochrzanić. Szukałem ale takiego problemu się nie dopatrzyłem, albo źle szukałem

Problem z centralnym zamkiem / pilotami
Started By
kmnix
, wczoraj, 23:15
centralny zamek pilot kluczyk
Brak odpowiedzi do tego tematu
Napisano wczoraj, 23:15
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Światła stop - problem. |
Techniczny podstawowy | nero49 |
|
![]()
|
|
Problem z radiem |
Techniczny podstawowy | Bezimienny Gość.handokan_* |
|
![]()
|
|
Spadanie obrotów na D i przerywanie zapłonu na postoju, przy wrzuceniu na N Lub P problem ustaje |
Techniczny podstawowy | lowermann |
|
![]()
|
|
Problem z CD |
Techniczny podstawowy | Patka |
|
![]()
|
|
Problem ze sprzęgłem - PT 1.6 2006r |
Techniczny podstawowy | Bezimienny Gość.JanW_* |
|
![]()
|
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: centralny zamek, pilot, kluczyk
Dział Techniczny →
Techniczny podstawowy →
Uszkodzony pilot i zamekNapisany przez Bezimienny Gość.fotomasz_* , 04 lut 2019 ![]() |
|
![]()
|
||
Dział Techniczny →
Techniczny podstawowy →
Centralny zamek jest- pilota brak- jak instalować ?Napisany przez Bezimienny Gość.Yogurt_* , 23 lip 2018 ![]() |
|
![]()
|
||
Świat PT Cruiser'a →
Ogólnie →
Problem z kluczykiem i pikaniemNapisany przez Bezimienny Gość.Czerwin_* , 08 lip 2016 ![]() |
|
![]()
|
||
Świat PT Cruiser'a →
Giełda →
Części do PT Cruisera →
Pilot dwuprzyciskowyNapisany przez 6Marcus9 , 13 cze 2016 ![]() |
|
![]()
|
||
Dział Techniczny →
Techniczny podstawowy →
Centralka Pilot do centralnegoNapisany przez Bezimienny Gość.ketrab_* , 13 sie 2015 ![]() |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych