Skocz do zawartości

Witaj.

W przypadku niejasności, problemów z rejestracją prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy (lewy, górny róg tej strony - KONTAKT). Odpowiemy najszybciej jak się da.
Pozdrawiamy - administrator i modertorzy ptclub.pl

Zdjęcie

chromusiowy pituś 2,2 crd do sprzedania

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 chromek 1

chromek 1

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2003
  • Silnik:2,2 CRD M
  • Imię:Krzysztof

Napisano dziś, 19:11

SPRZEDAM - Chrysler Pt Cruiser 2.2 CRD wersja europejska , diesel silnik Mercedesa z łańcuchem rozrządu.
Zakupiony w polskim salonie, jestem drugim właścicielem od 2013 roku, skóra, klima, grzane siedzenia, elektryczne szyby, lusterka itp.
rocznik 2003, przebieg 240000 km. 2 komplety kół, zimowe na stalowych felgach.
OC i przegląd aktualne. Auto sprawne , serwisowane na bieżąco cały czas w eksploatacji. Ruda w miarę opanowana bez widocznych "purchli"., nowe błotniki . Jak ktoś bywa na zlotach , to zna autko. Sprzedaję tylko w całości. Sprzedaję tylko dlatego , że ja już sporadycznie wyjeżdżam z garażu a to tylko generuje koszty
Ostatnio sporo zrobiłem przy nim, z resztą cały czas co potrzeba to robię
Nowe zawieszenie, przód i tył tarcze, klocki, linki, piasty , łożyska itd i tp, błotniki progi.Pisać by można wiele wolę przez telefon 502093605cena jaka mnie interesuje to 6000 pln bez negocjacji
bardzo dużo części dodaję do oferty

zdjęcia dodam później bo muszę opanować temat, na telefon mogę natychmiast.

Na komputerku znalazłem tylko tyle, to tak żeby było wiadomo o co caman, jutro cdn

Załączone pliki

#2 andreeas7

andreeas7

VIP

• Mayster
  •   
  • Rok Produkcji:2025
  • Silnik:MG ZS Hybrid +
  • Imię:Andrzej

Napisano dziś, 21:17

Aż przykro Krzysiu , ale ja też kiedyś stanąłem przed tym dylematem - powodzenia auto pewne obrobione : potrzebuje tylko nowego zapaleńca 

#3 KrzysiekPT

KrzysiekPT

Kozak

• Przyjaciel forum
  •         
  • Rok Produkcji:2006
  • Silnik:2.2 CRD M
  • Imię:Krzysiek

Napisano dziś, 21:34

oj kurcze. No kruszy się PiTkowa ferajna

mój czerwony 1.6 właśnie dostał złą diagnozę. Uszczelka miski . To niestety za dużo roboty bo tam zdaje się trzeba skrzynie wyjąć żeby się do miski dostać. Jeśli tak jest to niestety wyruszy już nie długo w ostatnią podróż . Robi się miejsce koło domu  na jednego ale założenie jest 2,4L.  Poza tym cena paliw a szczególnie ON jest zawrotna i jeśli nawet spadnie to raczej nie do ceny sprzed miesiąca. Jak w ciągu miesiąca nie znajde nic godnego a jeszcze Krzychu będziesz miał to zadzwonie .