Luźna dyskusja na temat magnetyzerów paliwa
Bezimienny Gość.Anonymous_*
Napisano 14 May 2010 - 12:21
TAK. JESTEM ZA.
Magnetyzer dziala najlepiej jezeli w samochodzie zamontowana jest na lusterku plyta CD, ktora odbija promienie fotoradaru.* Plyta taka powinna byc zamontowana przez autoryzowany warsztat.
* czytalem ostatnio opinie w fachowej prasie, ze lepsze w tym przypadku sa plyty DVD, ale te dwuwarstwowe.
Hejki, papatki...
Napisano 14 May 2010 - 16:12
nastepne pytanie jakiej dlugosci ma byc ten sznureczek bo to rodzaj wahadla i amplituda wychylu sie zmienia wlasnie przez jego /jej/ dlugosc wahadla
czy rozpatrujemy wahadlo matematyczne czy fizyczne mysle i wychodzi mi ze zostaniemy przy rozwazaniach fizycznych
czy plytka dwuwarstwowa jest bardziej efektywna?
i jesli chodzi o cd dvd czy jest roznica? /mysle ze jest bo technologie uzyte przeloza sie na pochlanianie fal radarowych
a co jesli chodzi o nowej generacji takie uzadzenia co maja panowie policjanci ktore dzialaja na swiatlo lasera?
czy wobec tego moze uzywac plytek light-scribe bo wtedy bedzie sie wypalac na nich informacje ze odbyl sie pomiar i bedziemy miec dowod w sadzie co zmiekczy sedziego tudziez pania sedzine...........
no i najwazniejsze jesli bede musial zainwestowac 70 groszy w plytke zakupiona na bazarze czy mi sie ta inwestycja zwroci!!??????????
dziekuje marcel za odpowiedz i merytoryczna sugestie
z powazaniem
miecio...........
Napisano 14 May 2010 - 20:56
Dziękuję. Za uwagę.
Napisano 14 May 2010 - 21:10

co by bylo ze off to pisze ze sie zgadzam i tylko sie zgadzam i nie tylko ze sier nie zgadzam....
Napisano 14 May 2010 - 21:39
2. Ale. Pojechalem. Cisnalem. Jedzie jak jedzie. Sprawdzilem spalanie. no 5,7 litra. No w morde nie drgnelo nic. Ale. Wrocilem na forum. I tam dobrzy koledzy z forum VW GOFL mi poradzili, zebym zamontowal na lusterku te plyte. No ale ja znowu chcialem ich przechytrzyc i zamontowalem sam. I przecwaniakowalem! Bo mieli racje, ze tylko w autoryzowanym serwisie taki montaz. No to pojechalem. I tam fachowcy wymierzyli specjalna aparatura - wiec ja mietek ci nie podam, bo takie podanie to jest zadne qui pro quo. Musisz jechac. Musi byc wydruk z systemu i dopiero! I panowie wlasnie mi zamontowali DVD podwojnej gestosci.
3. Te nowe reczne radary sa mejd in usa. Wiec najlepiej jakby plyta byla REGION 1 - bo to na ameryke odbiera.
4. Chlopaki z forum teraz namawiaja zeby to upgradowac na BLU RAY. Podobno zakloca nawet radary w samolotach - stad teraz tyle katastrof bylo.
5. A. No i sprawdzilem spalanie. Poprawilo sie - 7,5 niewyjete.
Mam nadzieje, ze Ci pomoglem mieciu. To teraz jakbys mi punkcika za pomoc dal to bylbym kontent.
Mli mli mli. Pozdrowienia od chłopaków z forum GOFLa!
Ciao figlarze...
Napisano 14 May 2010 - 22:02

byku
ja tezz pozdrawiam chloakow a forum wv/wies wagena/ alem se nagrabil "SE"
PZDR! MARCEL-U...........

Napisano 14 May 2010 - 22:14
Przyszedlem z tym magnetyzerem do domu, no i cos z tym musialem zrobic. Poszedlem do lazienki rece umyc - bo sie ubrudzilem smarem jak grzebalem pod maska. Polozylem ten magnetyzer na kranie i myje grabie. Ty. Ja patrze a ten magnetyzer tak wode zaczal destylowac, ze czysty spirytus mnie z kranu poszedl. Nalapalem pięć litry do wiadra, ale na to stara wpadła, narobiła rabanu i kazała aparature zwinąć, że mnie niby zaraz za bimbrownictwo posadzą. Rad nie rad zdjął.
No ale co się bedzie magnetyzer marnował! Poszedłem ja do living rumu, zaszedłem Rubina z tyłu i zapiałem magnetyzer na kablu od satelity. Bo na świętą to wziąłem na raty ten talerz polsatu cyfrowego. Niech dzieciaki mają radochę. Ty mietek! Ja załączam Rubina a tam normalnie odkodowało HUSTLERA!!!
Troche sie tesciowa zdziwila jak nadeszła pora "Klanu", bo jej sie coś zle skojarzyło, że Grażynka zaczęła Ryśka molestować....
Napisano 15 May 2010 - 07:45

Napisano 15 May 2010 - 08:01

dla mnie bomba muszę spróbować ;P ;P zwłaszcza to pierwsze wykorzystanie

Napisano 15 May 2010 - 08:21
moze zalozymy jakis kabaret niemoralny??? ;P

Napisano 15 May 2010 - 15:48

Napisano 15 May 2010 - 17:55
Przecież piszą na temat, tylko że jaki temat , takie posty.

Napisano 15 May 2010 - 20:53

Napisano 16 May 2010 - 19:43
Niedzielny przeglad prasy za weekendowym FAKTem:
Redakcja naszego wiodącego czasopisma przekazała magnetyzer Goździkowej (59 l.) do tygodniowego testu. Goździkowa codziennie przez siedem dni wkładała magnetyzer pod poduszkę przed snem. Po tygodniu okazało się, że Goździkowa rozwiązuje ulubioną krzyżówkę Jolkę w 14 minut i 35 sekund.
Eksperyment komentuje specjalnie dla FAKTu doktor Johann Donnerwetter (43 l.) z Berlinskiej Katedry Badań Inteligencji, który badał przez tydzień przypadek Goździkowej.
- Pani Goździkowej, dzięki magnetyzerowi, wzrosła o 15 % inteligencja a jej poziom IQ przestał się zacinać i jest świeży jak po zakończeniu podstawówki.
Goździkowa, co warto podkreślić, odstawiła całkowicie etopirynę. Nie spodobało się to z kolei producentowi leku.
- Rozważamy zerwanie z Goździkową kontraktu reklamowego i wystąpienie na drogę sądową - poinformował anonimowy przedstawiciel koncernu farmaceutycznego.
Goździkowa jednak nie będzie stratna. Już jej telefon urywa się od telefonów producentów magnetyzerów.
Dr Donnerwetter podkreślił na koniec naszej rozmowy, że:
- Niektórym, beznadziejnym przypadkom, nawet najlepszy magnetyzer niestety nie pomoże...
Pozdrawiam: Bell'kę modelkę, Kajkę bajkę i Legwana Stefana, resiurca co boso chadzał, Adaśka z okazji dnia hutnika przemytnika, piti wawa co dał susa jak kupił Asusa.
Na koniec nieustająco pozdrawiam mietka, starego wyciora, chociaż jest po face liftingu.
Dobranoc, magnetyzer na noc!
Napisano 16 May 2010 - 22:25

Napisano 17 May 2010 - 20:25
Napisano 06 June 2010 - 21:19
Zamiast płyty lepiej z magnetyzerem działa naklejka "Pioneer " ...na tylniej szybie.....nie sprawdzałem jeszcze spalania ale na mocy to PiTkowi tak ze 20 koni przybyło

pozdr
Santiago