uwaga, emigracja z wysp na drogach
Started By
Bezimienny Gość.Anonymous_*
, 27 Jun 2010 10:56
25 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01 July 2010 - 11:47
A jeżeli ja chce kupić sobie auta do ślubu a w angli są za grosze i będę jeździł nimi tylko na wesela to nie rozumie dlaczego by nie można rejestrować.
Surem ty może na rower się przeżuć
Surem ty może na rower się przeżuć
#22 Bezimienny Gość.Anonymous_*
Napisano 01 July 2010 - 12:09
nomos, wycen wiec zdrowie/zycie na grosze.
rejestrowanie w pl prawej kierownicy to glupota, nie ma drog, nie ma jak wyprzedzac, brak kultury u polakow, poszanowania przepisow i zdrowego rozsadku, zawsze bede przeciwny! argument ekonomiczny mam gdzies
rejestrowanie w pl prawej kierownicy to glupota, nie ma drog, nie ma jak wyprzedzac, brak kultury u polakow, poszanowania przepisow i zdrowego rozsadku, zawsze bede przeciwny! argument ekonomiczny mam gdzies
Napisano 01 July 2010 - 12:50
A jeżeli ja chce kupić sobie auta do ślubu a w angli są za grosze i będę jeździł nimi tylko na wesela to nie rozumie dlaczego by nie można rejestrować.
Proponuje doskladac i kupic w europie, bo nie wiem czy w PL ktos chcialby do slubu brytolem w ogole jechac lol, gdzie tu prestiz...
A za te grosze to dlugo pewnie nie pojezdzi i tak...
Napisano 01 July 2010 - 13:25
Co ty piszesz myhem ?? a czy ty jako pan młody jedziesz z przodu ?? czy z tył ?? Więc limuzyną raczej wyprzedzać sie nie da za bardzo jadąc z młodą parą. Jadąc 50 nie sądzę żębym stwarzał zagorżenie.
Uzbierać dobre u nas taka kosztuje około 80 tyś a tam moge kupić za 40 więc jak pomorzesz mi zbierac to moge zacząc
Uzbierać dobre u nas taka kosztuje około 80 tyś a tam moge kupić za 40 więc jak pomorzesz mi zbierac to moge zacząc
Napisano 01 July 2010 - 15:52
czy z tył
z czym?
80 tys inwestowac w samochod do slubu, ktory zarobi 500zl w co ktorys weekend? Wg mnie slaba inwestycja
I nie mow mi, ze rowniez 40tys to grosze jak na auto do jednorazowego wypadu z para mloda...
Jesli o mnie chodzi, chyba nie specjalnie wybralbym samochod z kierownica z prawej strony jednak do slubu, pominalbym oferte i znalazl taki co ma po lewej.
Napisano 01 July 2010 - 17:16
pewnie jechał byś limuzyna i prosił zdjęcia szoferki haha nie rozśmieszaj mnie . Przyjedzie pod dom limuzyna a ty powiesz o korde kiera z lewej żono nie jedziemy
Ja też w tej chwili pomijam bo nie można zarejestrować więc sobie głowy nie zaprzątam. Ale jeżeli by było mozna skorzystał bym z tego.
Ja też w tej chwili pomijam bo nie można zarejestrować więc sobie głowy nie zaprzątam. Ale jeżeli by było mozna skorzystał bym z tego.