Przekładnia kierownicza - pytanie
Started By
Bezimienny Gość.Phanomen_*
, 20 sie 2010 12:31
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 sierpnia 2010 - 12:31
Czy ktoś zna odpowiedz na pytanie. Czy każdy model PT CRUISERA ma taka sama przekładnie kierowniczą ? Ewentualnie, czy ta sama przekładnie co ma model GT posiada też inny model ?
Napisano 20 sierpnia 2010 - 13:31
Teoretycznie jest jedno i to samo. Natomiast, prawdopodobnie jest ich kilka rodzai, więc musisz szukać takiej jak twoja.
Bezimienny Gość.marsza_*
Napisano 21 sierpnia 2010 - 13:17
tomasz100
super link. Dzięki
ale rodzaju przekładni to tam niestety nie ma
Też szykuję się do wymiany przekładni kierowniczej (maglownicy) i szukam jaka jest w Pitku 2.2. CRD. Jak ktoś wymieniał to proszę o podpowiedź
Podobno różnice sa tylko w ilości kostek elektrycznych. Ja oglądałem przekładnię w swoim Pitku na kanale i żadnych kabli nie zauważyłem ale dostęp jest masakryczny.
Pzdr
super link. Dzięki

ale rodzaju przekładni to tam niestety nie ma
Też szykuję się do wymiany przekładni kierowniczej (maglownicy) i szukam jaka jest w Pitku 2.2. CRD. Jak ktoś wymieniał to proszę o podpowiedź

Podobno różnice sa tylko w ilości kostek elektrycznych. Ja oglądałem przekładnię w swoim Pitku na kanale i żadnych kabli nie zauważyłem ale dostęp jest masakryczny.
Pzdr

Napisano 21 sierpnia 2010 - 15:19
Co do regeneracji, to może i gdzieś robią dobrze. Ja dałem za regeneracje 700 zł i po 1,5 roku cieknie już z niej z każdej strony. A oczywiście gwarancja na rok
To już chyba lepiej kupić używana ...

Bezimienny Gość.Anonymous_*
Napisano 23 sierpnia 2010 - 13:53
Co do regeneracji, to może i gdzieś robią dobrze. Ja dałem za regeneracje 700 zł i po 1,5 roku cieknie już z niej z każdej strony. A oczywiście gwarancja na rok :( To już chyba lepiej kupić używana ...
... ktora zacznie cieknac po pół roku i tez gwarancji nie bedzie.
Wszystko zalezy od tego jak została wykonana regeneracja i na jakich materiałach.