Moje cudo :-D
Napisano 05 December 2011 - 15:24
Napisano 05 December 2011 - 17:35
Napisano 05 December 2011 - 18:39
Bezimienny Gość.Anonymous_*
Napisano 05 December 2011 - 18:42
to jakiś cudNo ja potwierdzam Kordyl. Przemka auto tyle Pali. Byłem z nim na wielu spotach. 2.0 w manualu potrafią zaskoczyć.

Napisano 05 December 2011 - 19:47
to jakiś cud
może jest ministrantem i dlatego ;P
Kordyl, iloma PT jeździłeś żeby wyciągać takie wnioski ?
Napisano 05 December 2011 - 20:04
Napisano 05 December 2011 - 20:27

Napisano 05 December 2011 - 21:23

Napisano 05 December 2011 - 21:29
Napisano 05 December 2011 - 21:40

Napisano 05 December 2011 - 21:48

Napisano 05 December 2011 - 23:28
Napisano 06 December 2011 - 14:29
i kolega prawdę mówi-polać trzebaNo koreczki w Rzeszowie są porównywalne z Warszawą. Wyliczono to na postawie średnich prędkości w godzinach szczytu. W koreczkach z klimą 2,4 to i 18 LPG łyknie

[ Dodano: 2011-12-06, 14:44 ]
Marku to piszmy o średnim spalaniu bo tak myślę że większość nas jeździ w mieściePaweł oczywiście nie mówię tu o spalaniu w samym mieście i w korkach.Powiem tak 80% trasa,20% miasto bez korków i bez szaleństw.W samym mieście i w korkach to wolę nie wiedzieć po co się stresować.
pochwalmy się ile te autka spalają w cyklu mieszany -miasto trasa, bo co niektórzy niedługo będą pisali że palą na 100km po 9 l gazu z automatyczna skrzynią

Napisano 06 December 2011 - 15:28
chyba na lawecie w lecie z klimą włączonąbo co niektórzy niedługo będą pisali że palą na 100km po 9 l gazu z automatyczna skrzynią

Napisano 06 December 2011 - 16:46
Nie nikt mi ich nie podsowiecił tylko chce klubowe ramki
Moze zrobie tak jak Belka
Polecam

Napisano 06 December 2011 - 17:10
Nazwa więcej niż jednym żeby wyciągnąć z tego wnioski- i rozmawiałem z z innymi forumowiczami którzy jeżdżą pitolcami i jakoś im po 10 l nie wychodzą
Artur, to znaczy iloma i z kim rozmawiałeś i jakie mają silniki i skrzynie

Dwa, dokładnie pisałem że mam manual podobnie jak maras więc nie wiem skąd nagle piszesz o 9l/ 100km w automacie ...
a co to jest twoim zdaniem cykl mieszany ile to miasta a ile trasy ile korka a ile płynnej jazdy ?pochwalmy się ile te autka spalają w cyklu mieszany -miasto trasa

Może jednak lepiej napisać ile komu pali na codzień i scharakteryzować trasę która pokonuje
dwa - to chyba nie ten temat
Sorry medyk za oftopa

Napisano 06 December 2011 - 18:59
Nazwa więcej niż jednym żeby wyciągnąć z tego wnioski- i rozmawiałem z z innymi forumowiczami którzy jeżdżą pitolcami i jakoś im po 10 l nie wychodzą
Artur, to znaczy iloma i z kim rozmawiałeś i jakie mają silniki i skrzyniebądźmy konkretni w naszych rozmowach, ja pisze konkretnie jakie mam spalanie na codzień podobnie jak maras, uwierz mi są ludzie w Polsce którzy nie mieszkają w Warszawie, korek nie zaczyna sie pod bramą ich domu a kończy 2 km dalej na parkingu.
Dwa, dokładnie pisałem że mam manual podobnie jak maras więc nie wiem skąd nagle piszesz o 9l/ 100km w automacie ...a co to jest twoim zdaniem cykl mieszany ile to miasta a ile trasy ile korka a ile płynnej jazdy ?pochwalmy się ile te autka spalają w cyklu mieszany -miasto trasa
Może jednak lepiej napisać ile komu pali na codzień i scharakteryzować trasę która pokonuje
dwa - to chyba nie ten temat
Sorry medyk za oftopa
Przemek nie bierz tej rozmowy że ja będę się kłócił tu z Tobą o spalanie bo mi nie o to chodzi -i nie chce sobie wrogów robić
Jeździłem w zeszłym roku takim jak mam (2.0 benz automat)w cyklu miejskim i wychodził mi 15 l paliwa na 100km
a mój palił mi po mieście 18 benzyny i nie mieszkam w Warszawie
gazowni tak jak wcześniej pisałem za 50 zł (gaz po 2,79) robię 135km + benzyna do czasu przełączenia się na gaz
Napisano 06 December 2011 - 21:04
wyszedł 12l LPG ale myślę, że wydoił więcej Pb zanim się przełączył bo się ochłodziło - TYLKO MIASTO KRAKÓW bez większych korków na tym tankowaniu
więc dalej popieram kordyla, że trochę wędkarsko podchodzicie, ale z całego serca Wam życzę 9l na 100 a nawet mniej - no ja niestety nie potrafię ani moja żona też, a to głównie ona jeździ pitim

ale medyk01 bo ci temat psujemy ogarnąłeś już nowy wóz? może byś poradził co robisz po kupnie bo ja mam też stosunkowo świeży i bym zmałpował jak coś....