pomoc w zakupie
Started By
cogiton00
, 06 Feb 2012 18:33
70 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 April 2012 - 07:44
Jak to nie ma ani słowa...:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, szyberdach, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, podgrzewane fotele, ESP, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna, przyciemniane szyby
Sprawdź czy działają halogeny, bo nagminnie padają przełączniki. Trzeba je przerobić niewielkim kosztem
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, szyberdach, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, podgrzewane fotele, ESP, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna, przyciemniane szyby
Sprawdź czy działają halogeny, bo nagminnie padają przełączniki. Trzeba je przerobić niewielkim kosztem
Bezimienny Gość.alojzy76_*
Napisano 06 April 2012 - 08:17
jeszcze jedno
nie działa pilot do centralnego, podobno się rozkodował
ktoś miał już taki przypadek?
j
nie działa pilot do centralnego, podobno się rozkodował
ktoś miał już taki przypadek?
j
Napisano 06 April 2012 - 08:39

Napisano 06 April 2012 - 11:00
Ktoś mi się tu w posta wcioł ale nieważne mam takie dość szybkie pytanko mam upatrzonego piciaka u siebie w mieście właśnie komis ściągnął fajny oglądałem na razie brak zdjęć. pytanie brzmi sprawdzałem metodą kluczykową wyskoczyło 0601 póżniej done a drugi objaw po odpaleniu świeci się cały czas kontrolka silnika pomarańczowa co może być powodem jest to 2,0 benzyna bez gazu 2002r
Napisano 06 April 2012 - 11:02
No właśnie wywala Ci błąd sterownika..... Z tego co wczoraj Andreas pisał moze to być groźne i dość kosztowne.
http://ptcruiserclub...opic.php?t=4379
http://ptcruiserclub...opic.php?t=4379
Napisano 06 April 2012 - 12:59
więc co teraz z tym fantem odpuścić sobie autko z powodu tego wyświetlającego błędu? we wtorek jestem umówiony u znajomego na szczegółowy przegląd diagnostyczny,geometrię itp . nie wiem jak temat ugryżć podpowiedzcie panowie. kupić czy nie i co sprawdzić przy przeglądzie lub co macherowi podpowiedzieć
Napisano 06 April 2012 - 13:12
cogiton00, tem. juz przeczytałeś jak sadze! Ja osobiscie bym odpuscił po co na sie na mine pchac? Pitków jest coraz wiecej i mozna cos wybrac
...bez przypalanki!

Napisano 10 April 2012 - 13:46
NO I SUPERRRRRRRRRRR UDAŁO SIĘ MAM PICIAKA DZIŚ KUPIONY BLACHY JUTRO DO ODBIORU. Granatowy 2002r 2,0 bęzyna udało się go elegancko posprawdzać na diagnostyce aha 160 tyś . Od razu dzięki za fachową pomoc trochę to trwało ale jest.
Tak od razu zapytam co powinienem w takim autcie wymienić poza rozrządem ? jakie płyny w czym?
Tak od razu zapytam co powinienem w takim autcie wymienić poza rozrządem ? jakie płyny w czym?

Napisano 10 April 2012 - 14:06
Gratulacje! i miłego użytkowania
wszystkie

NajbezpieczniejTak od razu zapytam co powinienem w takim autcie wymienić poza rozrządem ? jakie płyny w czym?

Napisano 10 April 2012 - 14:15
no super kolego ale jakie najlepiej do takiego silnika kupić wlać i co do innych płynów to samo pytanie może ktoś podpowie .z góry dzięki
Napisano 10 April 2012 - 15:05
Łukasz wszystko masz na forum! Wpisz w ,,szukajce'' co Cie interesuje a znajdziesz!
Napewno olej/płym chłodniczy/ płyn wspomagania a moze i hamulcowy
Jak znajdziesz temat który Cie zainteresował poczytasz opinie kolegów co wlewaja i dlaczego, aż w końcu sam zdecydujesz
Napewno olej/płym chłodniczy/ płyn wspomagania a moze i hamulcowy
Jak znajdziesz temat który Cie zainteresował poczytasz opinie kolegów co wlewaja i dlaczego, aż w końcu sam zdecydujesz