Czy może ktos wrzucić zdjęcie napisu PT Cruiser na drzwiach? Zakupiłem napisy i muszę je przykleić (jeszcze nie wiem czy na jakiś klej, czy na taśmę) i dobrze by było, żeby były w oryginalnym miejscu.

Mój PiTol - Yodarek
Bezimienny Gość.Yodarek_*
Napisano 30 May 2017 - 22:36
Napisano 30 May 2017 - 22:47
Darek, jest oryginalna taśma do napisów.
http://ptclub.pl/ind...er/#entry266037 naklejka na drzwi do druku.
Napisano 31 May 2017 - 22:24
O, i petrus się na coś przydał.
Dzięki Tomek, nie wpadło mi to wcześniej w oczy...
- hirekpl97 lubi to
Napisano 29 September 2017 - 18:19
W związku z faktem, że nasz doktor Maxym zajmuje się teraz autami w GEZET (Jeepami głównie chyba) oraz, że w naszym PT Clubie jest nieformalne, tajne koło Jeepniętych, pragnę poinformować, że i ja stałem się właścicielem czarnej bestii Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD. Przedstawię go później.
Oczywiście nic to nie zmienia w moim stosunku do PTClubu. Takiego forum jak to nie ma. Należę do kilku innych, ale nasze jest wyjątkowe. Mimo zdarzających się incydentów, w myśl zasady, kto się czubi ten się lubi pewnie, na żadnym innym forum nie chce się przebywać w takim stopniu jak na tym, i ludzi są tu wyjątkowi. Nasłodziłem...
- JeePiter i hencio lubią to
Napisano 29 September 2017 - 18:48
Yoda, welkome w Tajnym Obozie Pojeepanych
Czekam na foty
Napisano 29 September 2017 - 19:11
No to pierwsza, czy ktoś może ma pojęcie co to może być? Poprzedni właściciel, przed poprzednim właścicielem to zainstalował i nie wiadomo co to jest. Znajduje się w schowku
Napisano 29 September 2017 - 19:40
A to do radia nie jest??
Napisano 30 September 2017 - 07:12
Może to emulator zmieniarki cd
Napisano 30 September 2017 - 07:24
To i ja sie musze przyznac do kontaktu z Jeepnietymi...Moj facet do nich nalezy i do ich forum rowniez... Jeep Grand Cherokee WG 4,7 😱😱Yoda, welkome w Tajnym Obozie Pojeepanych
![]()
Czekam na foty
Napisano 30 September 2017 - 08:46

Napisano 30 September 2017 - 09:28
Jeep fajne auto tylko kiedy zobaczyłem na wyświetlaczu spalanie chwilowe 99l/100 km to stwierdziłem, że kiedyś kupię sobie czołg ;-)
hmmm. ale takiego Rubicon-a to bym chętnie przytulił i to niezależnie od spalania.
Nie wiem co jest takiego w tych amerykańskich samochodach, że jednak do nich ciągnie. Może oglądałem kiedyś zbyt dużo westernów
Co prawda Chrysler i Jeep też są teraz trochę włoskie ale westerny też były produkowane przez Włochów i należą teraz do klasyków gatunku.
P.S. Właśnie zauważyłem, że w swoim awatarze mam Amerykanina i to włoskiego pochodzenia. Zupełnie jak Chrysler i Jeep.
Użytkownik Al Capone edytował ten post 30 September 2017 - 17:21
Napisano 30 September 2017 - 09:38
hmmm. ale takiego Rubicon-a to bym chętnie przytulił i to niezależnie od spalania.
Al, mam podobne odczucia.
Użytkownik andmis edytował ten post 30 September 2017 - 09:39
Napisano 30 September 2017 - 10:47
zobaczyłem na wyświetlaczu spalanie chwilowe 99l/100 km
ale to tylko chwilowe po chwili znacząco spada do 66l/100
Napisano 30 September 2017 - 10:51
ale to tylko chwilowe
po chwili znacząco spada do 66l/100
Wartość do przyjęcia
Napisano 30 September 2017 - 11:45
Napisano 30 September 2017 - 12:08
Ale trafić dobrego jeepa chyba nie jest łatwo?Panowie to nie tak do konca!!! Jeepy 4,7 w wiekszosci sa zagazowane i spalanie w miescie oscyluje w granicach 22-25 litrow. Przeliczajac na spalenie benzyny wychodzi to okolo 11-12 litrow. W trasie spalanie spada do 17-20 wiec tez nie ma tragedii. Kazdemu zainteresowanemu polecam Jeepa. Pozdrowienia z jeep.org.pl (wybaczcie ze podpiolem sie pod wasza forumowiczke ale jakos tak razem dzielimy zywot) I jeszcze jedno- wasze PT tez sa mega i maja dusze..
Napisano 30 September 2017 - 12:29
Ale trafić dobrego jeepa chyba nie jest łatwo?
To tak samo jak z waszymi PT. Z Edyta zjezdzilem mase kilometrow zeby znalezc cos fajnego. Niestety ogloszenia a rzeczywistosc to dwie rozne sprawy!. Swojego Jeepa szukalem ponad pol roku po drodze ogladajac zlomy ktore mialy byc igielkami. Ale kupilem mam go juz 7 lat i nie zamierzam wymienic...tez mamy na forum zakup kontrolowany wiec zawsze mozna liczyc na pomoc w obejrzeniu userow.Jedyna roznica jaka mi sie rzucila to fakt ze Jeepow jest w Polsce duzo i jest w czym wybierac. Waszych PT juz tak wiele nie ma wiec i wybor jest znacznie zawezony. Ale da sie kupic ladnego zadbanego zarowno PT jak i Jeepa i cieszyc sie pozniejsza eksploatacja.
Napisano 30 September 2017 - 13:00
Fakt, ciężko kupić Jeepa, żeby wszystko było OK. Na razie nie żałuję. Jest parę rzeczy do zrobienia, ale jazda rekompensuje wszystko. W trasie wyszło mi 9,9 l/100km a w koło komina 12,5.
Edysian, też jestem na forum....
Napisano 30 September 2017 - 13:14
Rozumiem ze masz WH 3,0 w dieslu..spalanie bardzo dobre!!Ogarniesz spokojnie co jest do zrobienia i bedziesz sie cieszyl z jazdy!! A potem jak ogarniesz to zaczniesz sie nudzic i myslec co by tu jeszcze przy nim zrobic. I zacznie sie!! Jeepmania Cie wciagnie...Fakt, ciężko kupić Jeepa, żeby wszystko było OK. Na razie nie żałuję. Jest parę rzeczy do zrobienia, ale jazda rekompensuje wszystko. W trasie wyszło mi 9,9 l/100km a w koło komina 12,5.
Edysian, też jestem na forum....
Napisano 30 September 2017 - 16:57
Byłem bardzo zadowolony z PiTola. Kupiłem go w nieciekawym stanie. Teraz, po pięciu latach wygląda i jest ogólnie w lepszym stanie, niż był przedtem. Mam nadzieję, że z Jeepem będzie tak samo. Nie ukrywam, że bardzo wiele zrobiłem dzięki doktorom z naszego forum i ogólnie połapanych, chętnych do pomocy ludzi. Na forum Jeepa jest troszeczkę inaczej, choć może jestem tam za krótko.