ZAJEBIŚCIE- BRAWO DLA REALIZATORA TEGO FILMU
#1 Bezimienny Gość.Anonymous_*
Napisano 10 November 2012 - 08:19
Napisano 10 November 2012 - 17:08
fajny komentarz:
"wariatos1 2012-11-10 10:09:41
...idąc za radą kolegi,zażądałem od żony aby pokazała mi legalizację,obiadu nie było,seks widzę tylko w necie,dzięki za dobre rady..."
#3 Bezimienny Gość.Anonymous_*
Napisano 12 November 2012 - 19:35
po prostu brak mi słów- amelinium i kutasz panie sędzio ;P 101 decybeli, imbecyli może
a 96 dopuszczalne
panowie chyba po podstawówce
Napisano 13 November 2012 - 07:38
Zgodnie z wymogami ustawy każdy policjant dawno skończył podstawówkę. Za to ustawa nie wymaga żadnego wykształcenia, ani poziomu kultury od komentujących.
#5 Bezimienny Gość.Anonymous_*
Napisano 13 November 2012 - 08:39
Nie wiem do czego się przyczepić w tym filmiku. Chyba tylko do tego, że biorą w nim udział policjanci z drogówki, jeśli ktoś ma na nich uczulenie. I pewnie o to chodzi.
Zgodnie z wymogami ustawy każdy policjant dawno skończył podstawówkę. Za to ustawa nie wymaga żadnego wykształcenia, ani poziomu kultury od komentujących.
Marcin ja do Ciebie nie piję ale 5 DB i oni się zjebali do chłopaka to uwierz mi trzeba być gadem nie człowiekiem
a znam wielu policjantów i uwierz są normalni i nie normalni i Ci którzy mają o czymś pojęcie i ch ja się znają a uważają się z Bogów
Napisano 13 November 2012 - 09:18
Można by się przyczepić do sposobu wykonania pomiaru, ale to są urządzenia kierunkowe, więc argument o przejeżdżających samochodach jest delikatnie mówiąc: mało wiarygodny.
U mnie w jednostce też co jakiś czas wciskają na siłę pismaka z kamerą. Możesz mi wierzyć lub nie, ale chętnych na taką jazdę nie ma i przyjemność z tego żadna. Chłopaki pewnie chcieli się wykazać, aby pasożyt jak najszybciej zebrał materiał i spadał.
#7 Bezimienny Gość.Yodarek_*
Napisano 13 November 2012 - 09:48
Napisano 14 November 2012 - 18:58
Napisano 14 November 2012 - 21:12