Tak tak, to na desce to był zegarek - niestety został w "macierzy". I przyznam, że zaskoczeniem był fakt, iż w PT nie ma fabrycznie zegarka

Zasadniczo nie przeszkadza, ale szkoda że ten gadżet nie pozostał na desce. Za to fajnym bajerem jest kompas - taka wersja navi w wydaniu oldschool, jak na Cruisera przystało
Odnośnie radia to wgryzam się w temat i faktycznie pojawiły się wątpliwości nad oryginałem - nie wiem jeszcze co zrobię, ale na pewno jakieś ruchy będą

Obecne radyjko fajnie gra, ma opcje wsadu USB czy karty SD, ale jakiś niedosyt pozostaje... no i niestety z pozostałym wyposażeniem audio też chyba coś trzeba będzie zrobić, bo niestety Bose to to nie jest

Ale spoko - nie chcę narzekać - przecież radiem się nie jeździ.... Ogólnie samochodem naprawdę bardzo przyjemnie się podróżuje. Powiedzcie mi - czy obok skóry na siedzeniach - tam z przodu to jest alcantara czy tylko tak wygląda?
Mam komplet fabrycznych kół 16" i korci mnie, żeby zapodać tam zimowe oponki, bo faktycznie 15" jest smutne w tym przypadku
Odnośnie "królowej" to nic mnie nie zaboli, bo to samochód służący do zaspokajania okresowej potrzeby szybkiego pojeżdżenia - 3.0 V6 busso daje taką możliwość - poza tym mam pełną świadomość rangi tego samochodu i że ktoś uważa go za "padło" w ogóle mnie nie irytuje

I tylko czasem żal coś ściska, że Lancia nie jest już tak powabna jak za czasów Integrale

Wychowałem się we włoskich samochodach i dlatego mam taką dewiację, no ale już EOT
Widziałem, że kierowcy PT również się pozdrawiają na szosie - tak jak kierowcy Lancii - także na pewno będę kultywował ten zdrowy nawyk prowadząc PT