Chevrolet HHR
Napisano 10 stycznia 2013 - 16:41
Uzytkowanie sprawia mniej problemow niz PT,no ale niestety to nie jest PT.
Napisano 10 stycznia 2013 - 17:28
Nie zgodzę się do końca, bo jest dużo więcej aut w tradycyjnej retro-stylizacji, tylko, że większość może nie w tej półce cenowej/wymagania: T-Bird, Challenger, Camaro, Mustang, Mini Cooper, BWM Z8, Prowler, 300C (1 gen.), Wrangler, NewBeetle, SSR, CrossFire... Mam na myśli design, nie inspiracje.Dzięki wielkie.Już miałem drugie podejście by wymienić swojego piti.Za każdym razem zwyciężą miłość do tej blachy . Brak mi jakoś ,na dzisiejszym rynku samochodu tak ciekawego stylistycznie jak pitek.Po prostu takiego NIE MA.Wszyscy mi pod powiadają,kuźwa weź bmw,audi itp. a ja patrzę na nie i nic nie widzę.No i w myśl wpadł mi jedynie HHR.Jednak po wspólnej rozmowie z drugą połową doszliśmy do wniosku że zostajemy dalej z PT-Cruiser-em.Pozdrawiam.
#23 Bezimienny Gość.duch_gdansk_*
Napisano 03 lutego 2013 - 02:29
Chevrolet to dla mnie zaleta sama w sobie bo fajnie mieć wszystkie wózki z jednej stajni (ot taka fanaberia), jest unikalny ale przez to generuje więcej problemów z częściami na już.
No i wada główna, brak klubu/forum a jak większość wie skarbnica wiedzy czy ramię na którym można się wesprzeć jest bardzo ważne.
Napisano 03 lutego 2013 - 12:51
Btw. w Niemczech zlot miłośników i właścicieli PiTków odbywa się wraz z HHR-ami
#25 Bezimienny Gość.duch_gdansk_*
Napisano 03 lutego 2013 - 15:46
Napisano 05 lutego 2013 - 10:22
No i wada główna, brak klubu/forum a jak większość wie skarbnica wiedzy czy ramię na którym można się wesprzeć jest bardzo ważne.
co za problem zalozyc.../bedzie problem/...
tak na marginesie hhr hahaerem ale ram to juz
#27 Bezimienny Gość.ciutek_*
Napisano 25 lutego 2013 - 12:37
Napisano 25 lutego 2013 - 19:04
Napisano 16 marca 2013 - 14:04
Napisano 16 marca 2013 - 16:57
...a później awansował na szefa studia designerskiego Chevy'ego, lecz później przeniesiono go na podobny stołek do Azji dla nowo utworzonych marek na tamten rynek...HHR zaprojektowal ten sam facet co nasze PT ale nie powiem ze mu to lepiej wyszlo
Napisano 16 marca 2013 - 17:03
Ręka rękę myje.a później awansował na szefa studia designerskiego Chevy'ego, lecz później przeniesiono go na podobny stołek do Azji dla nowo utworzonych marek na tamten rynek
W naszym kraju prezesi spółek, którzy dali "ciała" swoimi decyzjami i zostali zdymisjonowani, znajdowali posady na innych ciepłych stołkach.
Dzieje się tak chyba na całym świecie, więc żaden to argument. Pewnie w swoim środowisku, podobnych przykładów dymisji i awansu na inny stołek również trochę znasz.
Napisano 16 marca 2013 - 17:08
Napisano 22 listopada 2022 - 14:22
A mi właśnie żonka oświadczyła że HHR też jej się podoba. Zaczyna być ciekawie. Jak dla mnie Chevy ma większość wad PT i dwie cechy które są wadami lub zaletami zależnie od podejścia i jedną dużą wadę .
Chevrolet to dla mnie zaleta sama w sobie bo fajnie mieć wszystkie wózki z jednej stajni (ot taka fanaberia), jest unikalny ale przez to generuje więcej problemów z częściami na już.
Wykopałem zimnego kotleta, znalazłem "sam siebie" i co gorsza rozdrapałem "stare rany". A tak fajnie było nie pamiętać o HHR. No i teraz wróciły komplitatory w głowie, PT vs HHR vs rynek
Napisano 22 listopada 2022 - 18:05
Napisano 22 listopada 2022 - 20:19
PT ma jedną zaletę nie do obalenia, wśród mało banalnych wózków jest wyjątkowo popularny, myślę że w pół roku od początku twardych poszukiwań znajdę coś będzie w stanie i konfiguracji których wymagam. Kieszeń też z gumy nie jest a sprawny sensowny HHR to półka w której już rozsądek mówi stop jak mówimy o pupowizie na dojazdy do pracy i zahacza o inny pojazd z zupełnie innej strefy samochodów.