Ile może holować PT
#41 Bezimienny Gość.duch_gdansk_*
Napisano 07 marca 2013 - 10:03
i dane producenta plus odpowiedni hak. Jeżeli chodzi o dane w dowodzie to różne bzdury widziałem i miałem okazję walczyć z sukcesem o prawidłowe wpisy zgodne z danymi z tabliczki znamionowej wózka.
A co do momentu obrotowego to liczy się głównie jego przebieg w zakresie obrotów a nie tylko max wartość.
Napisano 07 marca 2013 - 11:10
Napisano 07 marca 2013 - 20:17
Napisano 07 marca 2013 - 20:24
... przestań proszeJeśli ktoś poczuł się urażony to przepraszam.
Napisano 10 marca 2013 - 17:13
Napisano 20 kwietnia 2013 - 11:27
Każdym samochodem można holować Ja pitkiem jeszcze nie ciągnąłem (za to pitka częściej niż chciałbym - ostatnio Corsą w dieselu 1.4 (sic!)) ale z tyłu widziałem fajny element za który można złapać pod zderzakiem. Na dobrą sprawę powinien być gwint do oryginalnego uchwytu do holowania ale nie zauważyłem nic takiego. Zajrzę przy okazji.przepraszam Was wszystkim nie mam czasu czytać wszystkich postów ale mam takie pytanie.... Pitkiem można coś holować? synowi zaniemogła honda podjechałem do niego i ...? miałem problem z podpięciem linki? gdzie? .... ale numer było ciemno, dobrze że kolega w tym czasie podjechał, a było to około 80 km od domu....
Napisano 16 stycznia 2022 - 16:21
Napisano 16 stycznia 2022 - 16:31
O kurcze ale doktorat powstał - to może krótko PT Cruiserem 2,0 benzyna ciągne przyczep knausa 1000 KG DMC i jakiegoś problemu nie ma - co prawda po górach bym z nią nie pojechał - wtedy biore Explorera.