Co dobrego dzisiaj jadłeś/piłeś ?
#1261
Napisano 09 maja 2021 - 07:14
#1262
Napisano 09 maja 2021 - 07:47
dobre jest każde wytłumaczenie , mama degustuje , a ty ??? co robisz ???
Sączę
#1263
Napisano 09 maja 2021 - 08:08
Sączę
tak tak , kwestia nazwania tej czynności
#1264
Napisano 21 maja 2021 - 18:03
jeszcze nie jadłem ale na gorąco robi się kociołek na jutro z bigosem. Jutro wpadają znajomi do mnie na robotę z płotem i poczęstunek.
Nie wiem czy to bigos bo wkładka spora - boczek żeberko i wszystko co było w lodowce ale nabiera smaku. Jeszcze godzinka i degustacja
Załączone pliki
- andmis lubi to
#1265
Napisano 21 maja 2021 - 20:00
jeszcze nie jadłem ale na gorąco robi się kociołek na jutro z bigosem. Jutro wpadają znajomi do mnie na robotę z płotem i poczęstunek.
Nie wiem czy to bigos bo wkładka spora - boczek żeberko i wszystko co było w lodowce ale nabiera smaku. Jeszcze godzinka i degustacja
Drugi taki do Raciborza zrób
#1266
Napisano 21 maja 2021 - 20:53
Drugi taki do Raciborza zrób
w lodówce ma już pusto ... może nazbiera do raciborza
#1267
Napisano 22 maja 2021 - 18:17
oj dobre było hoho wierzcie na słowo. W lodówce pusto ale ... zobaczymy
#1268
Napisano 22 maja 2021 - 22:39
Karkówka, kapusta kiszona, ziemniak, pieczarka, ale w piekarniku
#1269
Napisano 26 maja 2021 - 18:27
Załączone pliki
- Szymek_T lubi to
#1270
Napisano 01 sierpnia 2021 - 14:05
- Dorka lubi to
#1271
Napisano 01 sierpnia 2021 - 19:16
ASndrzeju ale co to? Zdradź coś więcej
Andrzeju ( przepraszam)
#1272
Napisano 01 sierpnia 2021 - 19:35
#1273
Napisano 01 sierpnia 2021 - 19:42
Nie pamiętam jak to się nazywa, ale podawane prosto z pieca, jeszcze się buzowało na stole. Konsystencja pasty, w środku jakieś mięso, ser, warzywa, i Bóg wie co jeszcze. W smaku takie jakieś trudne do określenia, ale zjadłem wszystko, i nic mi po tym nie było. Także ok.
- Dorka lubi to
#1274
Napisano 01 sierpnia 2021 - 22:39
Nie pamiętam jak to się nazywa, ale podawane prosto z pieca, jeszcze się buzowało na stole. Konsystencja pasty, w środku jakieś mięso, ser, warzywa, i Bóg wie co jeszcze. W smaku takie jakieś trudne do określenia, ale zjadłem wszystko, i nic mi po tym nie było. Także ok.
To mi wygląda na Ferges ciepła zupa z mielonym mięsem i przyprawami.
Użytkownik Voltek edytował ten post 01 sierpnia 2021 - 22:39
#1275
Napisano 01 sierpnia 2021 - 23:14
To mi wygląda na Ferges ciepła zupa z mielonym mięsem i przyprawami.
Dokładnie to, ale zupą bym tego nie nazwał.
#1276
Napisano 02 sierpnia 2021 - 16:51
no ja wczoraj wciągałem musake . mięso z cynamonem daje rade. Twój Ferges to bym też chyba polubił. Szczególnie że jakoś zupy lubię. Chociaż jak mówisz to bardziej pasta niż zupa
#1277
Napisano 02 sierpnia 2021 - 21:20
Musaka, to chyba grecki przysmak. Jak pojadę do Grecji, to nie omieszkam tego to, to popróbować. Cholera, zgłodniałem.
#1278
Napisano 09 sierpnia 2021 - 19:41
Z cynamonem i rodzynkami to uwielbiam wątróbkę po cygańsku... mniaaam.
#1279
Napisano 09 sierpnia 2021 - 20:49
Załączone pliki
#1280
Napisano 10 sierpnia 2021 - 10:00
Hej, moderatorze, czy Ty chcesz nadwyrężyć nasze kręgi szyjne?
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Potrzebuję namiaru na dobrego elektryka od pt cruiser |
Techniczny podstawowy | Aleksandra77 |
|
|
|
Potrzebuję namiaru na dobrego elektryka od pt cruiser |
Techniczny podstawowy | Aleksandra77 |
|
|
|
Wczoraj i dzisiaj zgasł podczas jazdy |
Techniczny podstawowy | hirekpl97 |
|
|
|
Wczoraj i dzisiaj zgasł podczas jazdy |
Techniczny podstawowy | hirekpl97 |
|
|
|
Poszukuję dobrego jakościowo przegubu zewnętrznego do mojego Pitka 2.2 CRD! |
Ogólnie | indianer |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych