666 post

Napisano 22 lutego 2009 - 18:02
Napisano 23 lutego 2009 - 10:46
Napisano 23 lutego 2009 - 13:56
Napisano 25 lutego 2009 - 13:22
Ktoś może się kiedyś pomylić i bedziesz zmieniac przod. Mialem taki przypadek w swojej pracy. Ze babka pomyslala ze pali sie kierunek i wjechala, a ten koles jechal prosto. Fakt, ze to przypadek bardzo skrajny, ale rozni ludzie jezdza po drogach. Mniej i bardziej sprytni.Dopóki mnie kiedyś nie zmuszą to nie zamierzam nic zmieniać
W ptcruiserach z USA trzeba bezwglednie wymienic przednie lampy. Dla swojego bezpieczenstwa.A jak w wersji USA rozwiązane jest oświetlenie pozycyjne ... w EU są żarówki obok kirunków, a w USA?
Ja szukalem, chwilowo jestem zdegustowany. Szukalem za ok. 20 tys. I w moich okolicach same powypadkowe, bardziej lub wiecej. Nie bede kupowal takiego auta zonie, bo nie bede ryzykowal. A na cos lepszego jeszcze mnie nei stac.Ja swojego szukałem 4 miesiące.
Napisano 25 lutego 2009 - 18:39
Nie zniechęcaj sie cierpliwości znajdziesz swojego.Mój trafił się w najmniej odpowiednim momencie i to stosunkowo niedaleko od domu bo niecałe 200 km.Ja szukalem, chwilowo jestem zdegustowany. Szukalem za ok. 20 tys. I w moich okolicach same powypadkowe, bardziej lub wiecej. Nie bede kupowal takiego auta zonie, bo nie bede ryzykowal. A na cos lepszego jeszcze mnie nei stac.
Napisano 25 lutego 2009 - 19:34
co masz na myśli?W ptcruiserach z USA trzeba bezwglednie wymienic przednie lampy. Dla swojego bezpieczenstwa.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Przełącznik zespolony wersja Europa po regeneracji |
Części do PT Cruisera | andreeas7 |
|
![]()
|
|
Jak sprawdzic jaka mam wersje Pitka? |
Ogólnie | Bezimienny Gość.Twin_* |
|
![]()