Piękny jest ten PT! I te sesje zdjęciowe przemyślane, fajne otoczenie ^^ I felgi (kształt, rozmiar), i chromy i w ogóle oh i ah!
Gratuluję pasji i talentu!
Dziękuję za mile slowa ale na zdjęciach wiele nie widać a prace nad autem caly czas trwają o ile tylko mam trochę wolnego czasu:) tak czy siak to jeszcze nie jest ostateczny kształt bo parę rzeczy wciaz czeka na montaż (moze zdarze przed zima a jak nie to juz na nowy sezon będzie odsłona bo PiTek w zimie siedzi w garazu:) co do obecnego stanu to jestem zadowolony z efektu ale wiem ze to jeszcze nie finalna wersja która tkwi w mojej glowie:) niemniej jednak dziękuję za cieple slowa bo nie ukrywam ze wywołują u mnie uśmiech ze komuś się podoba:)
[ Dodano: 2013-09-26, 22:01 ]
Z takim samochodem jesteś prawdziwym celebrytą na drodze
Celebryta to moze nie ale czasem ludzie przystają i patrzą jak ja to zrobię żeby no wgramoloc się na jakiś niższy kraweznik:)
[ Dodano: 2013-09-26, 22:03 ]
Aha co do przemyślanych fotek...tak owych nie bylo:D mam w planie jakas fajna sesje jak skończę ale to juz poproszę brata bo jemu to lepiej wychodzi a ja tak tylko po myciu parę strzeliłem telefonem:)