Pięknie...zaniemówiłam... powiedz jak w codziennym użytkowaniu (parkingi itd) sprawdzają się Twoje drzwi i czy wsiada /wysiada się gorzej /lepiej?
Do codziennego użytkowania odradzam. Z całym szacunkiem dla wszystkich, ja jestem mały, chudy i w ogóle niskopienny więc nie mam żadnego problemu z wsiadaniem do samochodu w normalny sposób, gdyż drzwi otwierają się jakby dwuzakresowo - wpierw uchylaja się jak normalne, na szerokośc powiedzmy połowy standardowych zawiasów, a potem, jesli się chce, wystarczy je delikatnie ruszyc do góry i one już sobie wędrują w niebo. Osoby większych gabarytów miałby problemy;) ogormny plus mają zdecydowanie za minę faceta, który mnie złośliwe przyblokował na parkingu...trzeba tutaj wspomnieć, że ja parkuje wszedzie tak zeby auto stało zdala od innych itp. i przyznaję się, że nie raz celowo zaparkuje tak zeby nikt inny nie mogl się obok mnie ustawić - ludzie mają w d...pie to, że ktoś dba o auto i nie raz walą drzwiami nie patrząc czy coś stoi obok czy nie...i kiedy ten Pan tez zlośliwe chciał mi pokazać, że potrafi stanąć 30 cm od moich drzwi...deliaktnie się przecisnąłem, drzwi się otwarły do góry, jego buzia w dól...moje auto zapaliło i wycofało w dzwiękach AC/DC lecących z głosników sapiąc na niego powierzem z BLOW OFF'a;p tak wiem, że nie ma w tym nic mądrego ale kurcze no chciałem wtedy całować te drzwi;D
Kamil super efekt. Pitek dopieszczony. Piękny.
Dziękuję ale dopieszczony niestety nie jest:( na fotkach jakos pogubiły się te wszystkie jego niedoskonałosci, rysy itp mimo, że ja nic nie "ukrywam". Powoli działam nad tymi defektami ale to trochę zajmie;)