Tytuł mojego postu wskazuje na prośbę - czego ona dotyczy? Ano wymarzonego Pitka dla Małżonki - udało się Nam znaleźć fajny (tak się Nam przynajmniej wydaje) egzemplarz (http://otomoto.pl/ch... ... 23720.html) - będę wdzięczny jeśli spojrzycie krytycznym okiem na zdjęcia. Ponadto proszę o opnie na temat automatycznej skrzyni - jak się ją użytkuje (nigdy nie miałem auta w automacie), czy wymagane są jakieś specjalne czynności serwisowe, jak spisuje się ona w tym samochodzie, z o ile większym spalaniem trzeba się liczyć, itp. - jeszcze jedno - czy w razie awarii można auto normalnie holować, czy tylko laweta?
Do auta dołączona jest książka serwisowa - czy można ją traktować jako pewne źródło informacji? (tj. czy łatwo można ją podrobić?)
Wiem, że w przypadku zakupu auta wyposażonego w silnik benzynowy muszę się liczyć z koniecznością wymiany rozrządu - według forumowiczów jest to spory wydatek (jeśli dobrze pamiętam coś oko 2 tys. zł) - czy można pójść na skróty i na samym początku wymienić tylko sam pasek? Napinacze i itp. jeśli będą w dobrym stanie zostawić? Nie będę ukrywał, że wszystko rozbija się o finanse