podczas jazdy zapala sie ikonka silnika, blad 403, pozniej kilka razy dodatkowo 100,
pierwszy raz pojawilo sie w styczniu. ikonka zapalala sie i znikala, do mechanika dotarlam, nic nie stwierdzil, mechanik w salonie PT.
od stycznia do dzisiaj ikonki nie bylo.
objawy- jezdzi, jakby cos go hamowalo, jakbym nie miala spuszczonego recznego do konca, jakbym ruszala z dwojki, tak sie dusi troche, ale jezdzi.
teraz go ostukalismy, wyjelismy filtr ppowietrza, tego egr, odkurzylam wszystko.
podlaczylismy do jakiegos sorry kabla z roznymi pradami(jakies przelaczniki roznych wartosci tam byly) i popykal, wiec elektromagnes dzialal.
poskladalismy do kupy.
dokrecilismy rure do powietrza- latala luzno
nie wiem, dlaczego.
pojawil sie ten 1685 przez chwile, Invalid key received from the Smart Key Immobilizer Module.
ale juz go nie ma. pojezdzilam po parkingu, zniknely wszystkie bledy.
nic nie naprawilismy, pewnie cos po prostu nie styka, jest niedokrecone, poluzowane, nie wiem. Przed przegladem musze go dac do czyszczenia, czy co...
[ Dodano: 2014-05-12, 22:27 ]nie wiem, co zrobic. Mechanika mam na czwartek, rozkrecilismy, bo jutro musze duzo jezdzic i nie wiem, czy ryzykowac. nie ma bledu- jade, rozkracze sie i trudno.
Jakby dalej byly bledy, jechalabym pociagiem.
[ Dodano: 2014-05-12, 22:30 ]stare auto, nie oczekuje, ze nie bedzie bledow. Wpienia mnie, ze ani nie jest sprawny, ani zepsuty. dojade nim do POlski i sie zglosze do magikow z forum:)