Kolejne wielkopolskie spotkanie ?
Napisano 09 września 2014 - 21:54
Leszek jest już spakowany (szczoteczka, pasta, slipy i batony)
A ja gromadzę kartoniki na paczki. Szary papier już mam - mogę podzielić się z Moniką
Napisano 09 września 2014 - 21:59
A ja gromadzę kartoniki na paczki. Szary papier już mam - mogę podzielić się z Moniką
gromadź gromadź,ja jutro od rana coś nie coś dodrukuję i na kaucje będzie wystarczy dla wszystkich a i na kolejna imprezę zostanie
Napisano 09 września 2014 - 22:02
Napisano 10 września 2014 - 06:37
Bartek ,Leszek - gdyby Was jednak zesłali do Mielęcina k/ Włocławka to Wam zawsze coś podrzucę
Napisano 10 września 2014 - 06:41
Leszek jest już spakowany (szczoteczka, pasta, slipy i batony)
Jak to szło? Na dobre i na złe... w zdrowiu i chorobie....
A tutaj Leszek już spakowany
Ja Bartka tak łatwo nie oddam
Zastanawiam się, czy nie zacząć spawać krat w oknach, żeby antyterroryści mieli trudniej.
Gustaw na kolejny spot weź ze sobą torbę turystyczną żeby było miejsce na pakowanie "darów".
JejQ jak to mówi kolega Sluna- "Monia wychodzi z Ciebie Poznań. Nie ukryjesz tego"
Napisano 10 września 2014 - 08:38
Trzeba skleić jakiś spot
Napisano 10 września 2014 - 09:03
Napisano 10 września 2014 - 09:08
A tak na poważnie to na święta się karpiem czy tam czym podzielić
Napisano 10 września 2014 - 09:13
#190 Bezimienny Gość.Gustaw_*
Napisano 10 września 2014 - 11:29
Czy ten sympatyczny mały piesek widoczny na fotografii jeszcze żyje, czy może, …. … został n.p. "omyłkowo" zjedzony podczas spotu?
Pytam, ponieważ jeżeli zaszło to drugie to dochodzi jeszcze paragraf dotyczący znęcania się nad zwierzętami.
W tej sytuacji niestety kolega Jeżol będzie mógł pochwalić się swoim ultra podświetlonym PiTkiem przed uczestnikami spotkania najwcześniej za 10-lat. Podobno podświetlenie ma być tak efektywne,że będzie to pierwszy PT na świecie widoczny gołym okiem z kosmosu.
Napisano 10 września 2014 - 11:34
#192 Bezimienny Gość.Gustaw_*
Napisano 10 września 2014 - 12:16
Gustaw, z dobrze poinformowanego źródła wiem,że wspomniany Fafik przeżył i ma się dobrze ,a nawet jest "chętliwy"na kolejny spot i nie wysiada z Piti
To dobrze,że Fafik przeżył ponieważ mam w stosunku do niego pewne plany natury kulinarnej ale tylko w sytuacji skończenia się zapasów podczas kolejnego spotu. Proszę wiec do tego czasu dobrze go karmić i nie zaniedbywać okresowych szczepień.
A tak bardziej serio to oczywiście, o ile organizatorzy i czas pozwolą, chciałbym nawiedzić kolejny spot, wraz z moim "czarnym kredensem".
Napisano 10 września 2014 - 12:28
Leszku co masz .a mysli piszac czarny kredens chodzi o mebel? jesli tak to przywiez do ogniska jak znalazl
Napisano 10 września 2014 - 12:30
ale kisiel to podobno jest najlepszy z kota (uprzedzam,że swoich dobrowolnie nie oddam)To dobrze,że Fafik przeżył ponieważ mam w stosunku do niego pewne plany natury kulinarnej
Napisano 10 września 2014 - 13:09
Pytam, ponieważ jeżeli zaszło to drugie to dochodzi jeszcze paragraf dotyczący znęcania się nad zwierzętami.
Gustaw, schroniska przepełnione, a Ty tu zaraz z paragrafami wyskakujesz. Daj żyć
Myślę, że Kuba przygotuje się na kolejny zlot i będzie jeszcze bardziej pilnował Fafika, a że myśl konstrukcyjna u niego jest wysoce rozwinięta powiem tylko jedno- bój się
Zgarniemy po drodze inną zwierzynę
#196 Bezimienny Gość.Gustaw_*
Napisano 10 września 2014 - 15:51
Napisano 10 września 2014 - 16:55
Nie mniej jednak poprosimy o przepis ;P może nie odróżnią maskotki od głównego dania obiadowego
Napisano 13 września 2015 - 19:54
Chyba z wiekiem robimy się bardziej sentymentalni. Tak nam zebrało się na wspomnienia,dlatego postanowiliśmy Jeszcze raz podziękować organizatorom i uczestnikom za wspaniała zabawę i mała atmosferę.
poniżej wstawiamy kilka fotek.
Załączone pliki
Napisano 13 września 2015 - 20:14
Aż się łezka w oku zakręciła przy oglądaniu tych archiwalnych zdjęć
Mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś uda nam się spotkać z tak zacnym towarzystwem w tak klimatycznym miejscu
ps.
A kto się załapał na czarno-białe zdjęcie? Czyżbyś znalazł coś z dalekiej przeszłości (przed wynalezieniem kolorów?)
Użytkownik Leszek edytował ten post 13 września 2015 - 20:15
Napisano 13 września 2015 - 20:20
Ten ów sympatyczny ludź na czarno-białej fotografii to Leszek zwany dalej Gustaw'em.
A zdjęcie jest na casting do nowego programu "Gustaw szuka żony", bo zapomniał, że swoją żonę przypiął do kuchenki.