wyrównałem tą powierzchnie, złożyłem i nadal ten sam motyw. na kontrolkach włączają się prawidłowo a w rzeczywistości dopiero przy przełączeniu na halogeny tylne zapalają się jednocześnie

Nie działa przełącznik kierunkowskazów
Bezimienny Gość.glysy_*
Napisano 15 lutego 2016 - 16:13
Bezimienny Gość.glysy_*
Napisano 15 lutego 2016 - 18:39
wysokość zregenerowanego stożka jest 5,5mm nie wiem czy przyczyny szukać tu czy może ktoś coś przerabiał w instalacji halogenów i pospinał to inaczej.
Bezimienny Gość.glysy_*
Napisano 17 lutego 2016 - 19:47
Bezimienny Gość.rymol1_*
Napisano 13 marca 2016 - 16:16
to jednorazowa naprawa całości koszt ok 119zl i zamkniesz temat z przelacznikiem lub zakup używanego w niewiadomo jakim stanie ? z allegro , przełącznik nowy koszt ok 700zł na serwisie
Witam.
Przełącznik w PT żony włącza halogeny i tylne przeciwmgielne bez problemu (zamontowany przekaźnik).
Wczoraj prowadząc PT (okazjonalnie) zauważyłem, że włączenie dźwigni kierunkowskazu w prawo (do góry) zapala się lampka zielona halogenów jak i one same. Dodam, że dzieje się to nie zawsze ale raczej często.
Mile widziane wskazówki co i gdzie naprawić (piłować?) lub regenerować za ok 119.
Pozdrawiam
Napisano 13 marca 2016 - 17:59
pisz do Andrzeja, będziesz miał zrobione raz a porządnie.
Napisano 11 kwietnia 2016 - 18:06
U mnie poszedł dymek z kierownicy i nie mogłem wyłączyć halogenów. Szybko do mechanika, elektryk pogrzebał i je odłączył.
Światła normalnie działają. Czy wystarczy zwykła wymiana tej manetki czy jeszcze zabrać o coś żebym się nie spalił ?
Napisano 11 kwietnia 2016 - 21:50
Wymiana manetki przerobioną u Andrzeja, lub inna manetka i przekaźnik przeciwmgielnych