Skocz do zawartości

Witaj.

W przypadku niejasności, problemów z rejestracją prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy (lewy, górny róg tej strony - KONTAKT). Odpowiemy najszybciej jak się da.
Pozdrawiamy - administrator i modertorzy ptclub.pl

Zdjęcie

Spot wrześniowy Bieszczady

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1003 odpowiedzi w tym temacie

#541 JA_cek

JA_cek

Kolegunio

• Pomagamy sobie
  • Rok Produkcji:2003
  • Silnik:2.2 CRD
  • Imię:Jacek

Napisano 27 sierpnia 2009 - 11:25

Ou czizas, czyli trzeba będzie wstać przed 9 rano... jak ja to zrobię :d
Z Wrocka do Krakowa to jakieś 2,5 h drogi... hmmm może 3.

Mam nadzieję w któryms momencie natrafić na większą ilość PT na drodze :d

#542 patii

patii

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2006
  • Silnik:cabrio 2.4
  • Imię:Patii

Napisano 27 sierpnia 2009 - 12:05

JA_cek, to spotkaj sie z nami przy bramkach .... wczoraj leciałam z Wrocławia - z Bielan nie całe 2 h ale grzałam.......180....

#543 vette78

vette78

Zwolennik

• Pomagamy sobie
  • Rok Produkcji:2001
  • Silnik:2,0

Napisano 27 sierpnia 2009 - 22:22

Znowu chwilę opuściłem forum i ile do czytania :)
Ja niestety muszę zrezygnować z wyjazdu :(
Zatrzymują mnie dość poważne sprawy rodzinne więc zwalniam dwa miejsca dla kogoś chętnego...

#544 miecio

miecio

VIP

• Przyjaciel forum
  •      
  • Silnik:2.2 /ropa/
  • Imię:miecio

Napisano 28 sierpnia 2009 - 01:38

potem spotykamy sie z kolegami koło Wieliczki, ale co do godziny ...jeszcze nie wiadomo....

kajka
patii
Leeocruiser
nazwa
yacho

tak jak ustaliliśmy w Chudowie spotykamy się za Krakowem :kciuki
Jak przejedziecie drugie bramki na Balicach trzymajcie się prawych pasów, zjazd na obwodnicę Krakowa - kierunek Rzeszów. Jedziecie obwodnicą ok 23 km, po zjeździe z obwodnicy (cały czas kierunek Rzeszów) trzymajcie się prawej strony i za około 1 km po prawej stronie jest stacja BP, tam się spotykamy. Myślę że godz. spotkania 7.00 - 7.15
będzie OK z uwagi na fakt że do przejechania będzie jeszcze 170 km i czeka nas tankowanie gdzieś pomiędzy Dębicą a Rzeszowem.
Jeżeli ktoś chce dołączyć (miecio) :wrrum to zapraszamy w to miejsce :tak .

krakus101, bedziemy w w/w miejscu, wiadomo w KUPIE sila!!!

:foch

#545 paradyz

paradyz

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2005
  • Silnik:300C 3,5 A
  • Imię:Paweł

Napisano 29 sierpnia 2009 - 09:03

Witam wszystkich. Mam do przekazania ważne informacje. Niekoniecznie miłe dla nas, ale niezależne ode mnie. W czwartek wlasciciele Rejdychówki poinformowali mnie o zmanie stawek za nocleg. Życzą sobie 60 PLN od osoby za nocleg ze śniadaniem i 60 PLN za grilla. Dzieci nie placą za nocleg i sniadanie. Za grilla połowę stawki. Cena za gril moze byc niższa jesli np z czegos zrezygnujemyOczywiście niegocjowałem z nimi przez dwa dni do dzisiaj ale niewiele to dalo. Powiedzialem im, ze to nie fair. Umowa ustna, przy ktorej był Krakus była inna, że nie chodzi tu o pieniadze, bo to rzeczywiście 10 pln wiecej za nocleg, ale o zasady. Rozumiem, że mogli pomylic sie jesli chodzi o grill, bo rzeczywiscie podawali ceny z głowy.
Ich argumentacja: pierwszy raz robia taka impreze dla tylu ludzi i zle skalulowali. Musza zatrudnic dodatkowa obsługe, zorganizować namiot itp itd......
Dzis jestem po ostatecznej rozmowie i staneło na tym co opisałem wyżej.
Cóż wielkiego wyjscia nie mam, bo nic nie zorganizuje w zamian w tak krótkim czasie.
Kosztu rosną więc troche, ale mam nadzieje, że mimo tej niebyt przyjemnej dla mnie sytuacji nikt nie zrezygnuje.
Na pocieszenie dodam, że obdzwoniłem parę ośrodków i cena 60 PLN jest naprawde atrakcyjna podobnie jak cena grilla dla tylu osób a po 2 Rejdychówka to naprawde piekne miejsce.

Licze na zrozumienie z Waszej strony

Podsumowując wszystko:

Cena za osobe w domku - 60 PLN ze śniadaniem.
Domki w Rejdychówce wyposażona w LCD, lodowka, kuchnia, naczynia, pełny węzeł sanitarny (2-1 łazienka w zależności od wielkości domku). Przy domkach znajdują się hamaki, miejsca na ognisko, piaskownica, w każdym domku grill, ławy, huśtawki Są dwa oczka wodne z rybkami.
Reszta z nas (łącznie ze mną) będzie nocowała 4 km dalej w Bezmiechowej. Na szczycie góry. 500 metrów do pokonania dość nierówna drogą kamienną (test zawieszenia). Widoki z okna pokoju w Bezmiechowej można podziwiać na fotkach Krakusa.
Ceny: pokój 2 osobowy – 43 PLN od osoby bez sniadania
Pokój 3 osobowy - 32 PLN od osoby bez śniadania.
Śniadanie osobno (restauracje obsługuje inna firma) – 18 PLN (szwedzki stół z ciepłymi daniami). Dzieci zniżka.
Na piątek i sobotę zaplanowany jest w Rejdychówce grill. Koszt 60 PLN za dzień (może ciut mniej) od osoby (dzieci połowa tej ceny) – kiełbasa, kaszanka, karczek, żeberka, żurek, pierogi, bigos, ogóry itp. + zimne napoje (gazowane, soki, mineralna). Cena może być niższa jesli z czegos zrezygnujemy. Jeśli chcemy coś swojego dowieżć tak jak na Mazurach – nie ma problemu.
Dla dzieci zorganizowane bedzie kinder party w osobnym miejscu oraz specjalne menu (owoce, slodycze, szaszłyczki itp)
Bedzie awaryjnie namiot, który nas wszystkich pomieści w razie niepogody.
Alkohol we własnym zakresie.

Koszt rejsu statkiem:
dorośli - 15 PLN
dzieci- 10 PLN.

Koszt przejazdu busem z Bezmiechowej do Rejdychowki i z powrotem -Pan liczy sobie 150 pln za kurs, czyli po okolo 5 PLN od osoby za kurs w jedna stronę. Beda dwa przejazdy tam i z powrotem - 20 pln od osoby. Koszt wynika z dojazdu autobusu na miejsce. Autobus 30 osobowy. Stromy podjazd pod Bezmiechowa, noc itp.

W razie pytań proszę o maila lub telefon 607051914

#546 Bezimienny Gość.Anonymous_*

Bezimienny Gość.Anonymous_*
  • Guests

Napisano 29 sierpnia 2009 - 10:06

Umowa ustna, przy ktorej był Krakus była inna, że nie chodzi tu o pieniadze, bo to rzeczywiście 10 pln wiecej za nocleg, ale o zasady. Rozumiem, że mogli pomylic sie jesli chodzi o grill, bo rzeczywiscie podawali ceny z głowy.
Ich argumentacja: pierwszy raz robia taka impreze dla tylu ludzi i zle skalulowali. Musza zatrudnic dodatkowa obsługe, zorganizować namiot itp itd......

Oczywiście potwierdzam, mowa była o 50 pln za osobę w domku + ok. 50 pln za grila od osoby.
Damy radę i bądźmy dobrej myśli, zwłaszcza że menu całkiem OK oraz nic nas nie interesuje (zmywanie, sprzątanie itp) mamy zapewnioną obsługę i dodatkowo dzieci też będą pod opieką, a rodzice będą mieli trochę luzu.
Cały ośrodek ze wszystkimi swoimi udogodnieniami (basen, sauna itp) jest do naszej dyspozycji.

Będzie dobrze :kciuki :piwo tylko potrzeba już teraz zaklinac pogodę aby dopisała

#547 patii

patii

VIP

• Pomagamy sobie
  •   

Napisano 29 sierpnia 2009 - 10:27

spoko :kciuki

#548 jasmina

jasmina

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2002
  • Silnik:2,4L

Napisano 29 sierpnia 2009 - 10:48

paradyz, - w sumie to takze trzeba ich zrozumiec :kawka - nikt nie spodziewal sie ze w sumie wyjdzie tyle osob - my sami wzieli bysmy dodatkowo przyjaciol jak bylyby wolne miejsca.
Moze faktycznie musza zatrudnic dodatkowo kilka osob dla ogarniecia calej grupy a pozmywac to wszystko pozniej :sciana . Zreszto i tak uwazam ze w porownaniu do pani BABY JAGI :patyk to tutaj jest super lącznie z kosztami - i pewnie swiatło nam włączą na grillu :dance i lodowke bedzie mozna włączyć w pokoju :jupi :dance3 . Naprawde nie widze zadnego problemu - a zwyzka nie jest tak duza - widac ze to taka kwota na pokrycie dodatkowych kosztow jakie im sie pewnie pokazaly w trakcie organizacji. Naprawde organizacja super. :tak

#549 leopaw

leopaw

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2002
  • Silnik:2.2
  • Imię:Lech

Napisano 29 sierpnia 2009 - 12:04

Nie ma problemu to jest normalne ,że nikt nie wyliczy co do grosza takiej imprezy. Pytanko browara też zabieramy? :kawka

#550 patii

patii

VIP

• Pomagamy sobie
  •   

Napisano 29 sierpnia 2009 - 12:11

leopaw, zabiera, zabieraj , bede siedziała koło ciebie.....dobrego piwka nigdy dość.... :piwo

#551 Nazwa

Nazwa

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2000
  • Silnik:2.0M Gasss ;)
  • Imię:Przemek

Napisano 29 sierpnia 2009 - 12:23

Paweł, pełny luz :kciuki

Ja mam tylko pytanie w sprawie grila, :

kiełbasa, kaszanka, karczek, żeberka, żurek, pierogi, bigos, ogóry .

Tyle żarełka będzie na każdym grillu [muszę wziąć coś extra na trawienie] czy część w jeden dzień a część w drugi ?

#552 Bezimienny Gość.Anonymous_*

• Guests

Napisano 29 sierpnia 2009 - 13:07

informacja dla zainteresowanych na zdjęciu rozmieszczenie obiektów w Rejdychówce

Dołączona grafika

#553 patii

patii

VIP

• Pomagamy sobie
  •   

Napisano 29 sierpnia 2009 - 14:02

No ładnie , ja " w bajkowej chacie" wiec juz wiem co moja córcia bedzie robiła przez cały dzień ... mysle tu o trampolinie...hihi
tylko dlaczego ja mam do sauny tak daleko ? :lol :lol :lol

#554 paradyz

paradyz

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Silnik:300C 3,5 A
  • Imię:Paweł

Napisano 29 sierpnia 2009 - 18:08

Dokladnie co bedzie na grilu w poszczegolnych dniach podam za tydzien, jak wskocze do Rejdychówki. Saune to na wieczór Patii zostaw:) Bo sobota bedzie wypełniona innymi atrakcjami (statek, stare cerkwie, Solina, Wetlina)

[ Dodano: 2009-08-29, 19:10 ]
A jak tam chetni na paralotnię są. 4 osoby zgłaszał Mariusz Torbus. Ktoś jeszcze? Pilotujesz to Krakus?

#555 Bezimienny Gość.Anonymous_*

• Guests

Napisano 29 sierpnia 2009 - 18:53

A jak tam chetni na paralotnię są. 4 osoby zgłaszał Mariusz Torbus. Ktoś jeszcze?

Tak Paweł.

Ja też się piszę :diabelek , kto jeszcze chce podnieśc poziom adrenaliny (a nie tylko cholesterolu) :dance2

#556 rafe1

rafe1

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Silnik:2.4GT M
  • Imię:Rafał

Napisano 29 sierpnia 2009 - 20:44

krakus101, wstępnie jestem chętny :piwo :piwo :piwo

#557 miecio

miecio

VIP

• Przyjaciel forum
  •      
  • Silnik:2.2 /ropa/
  • Imię:miecio

Napisano 29 sierpnia 2009 - 23:44

paradyz rozumiemy ze po skalkulowaniu kosztow i potrzeby zatrudnienia kogos dodatkowo do obslugi cena wzrosla, normalne... mysle ze bedzie :tak

:szacun za organizacje!!!

:foch

#558 rafe1

rafe1

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Silnik:2.4GT M
  • Imię:Rafał

Napisano 29 sierpnia 2009 - 23:52

jak szaleć to na maxxxxxa :)

[ Dodano: 2009-08-30, 00:53 ]
rafe1 się pisze na wszystkie ekstremalne atrakcje :cwaniak

#559 Bezimienny Gość.Anonymous_*

• Guests

Napisano 30 sierpnia 2009 - 05:39

rafe1 się pisze na wszystkie ekstremalne atrakcje

rafał :mistrz :piwo

#560 resiurc

resiurc

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:300 C
  • Silnik:3,0 CRD
  • Imię:Tomek

Napisano 30 sierpnia 2009 - 16:48

Miałem nie robić zamieszania i raczej nie będę jak poprzednio :lol :lol .
Jednakże odpuszczam sobie grilla sobotniego gdyż-
Po pierwsze 120 zł na parę za grilla to lekka przesada - nie za kolację ,lecz za grilla!
Po drugie gdyż właściciel wyczuł że nie mamy wyjścia i robi co chce.
Po trzecie - nie jestem szlachtą i nie muszę być obsługiwany,mam ręce -a dodatkowo mamy niezłych fachowców od grillowania --czyż nie prawda rafe1, ?
Po czwarte bo podnieśli nam ceny i mamy wyższe niż na ich stronie!!!
Po piąte - bo jest może ktoś kto przyjedzie zobaczyć się , :alko ,pogadać,pośmiać a także :dance3 :dance4 niekoniecznie będzie go na to stać.
Po szóste --sorki musiałem to napisać!!!!!!
paradyz ,krakus 101 Jak pisałem na pw.Organizacja tego spotu na wysokim poziomie i chwała Tobie i Krzyśkowi za to :szacun !Może właściciel Rejdechówki - nie do końca dorównuje całokształtowi!