Propozycje nowych awatarów dla administracji forum.
Napisano 29 marca 2015 - 13:40
#182 Bezimienny Gość.Gustaw_*
Napisano 29 marca 2015 - 13:47
Gustaw, mam wrażenie, że troche przeginasz przypisując konkretnym osobom wizerunki avatara. Przecież możesz w ten sposób kogoś urazić, pomyślałeś o tym. Stwórz galerie avatarów, może ktoś skorzysta i sobie takowy pobierze.
Oczywiście nikogo nie chcę urazić. Wystarczy mieć minimum dystansu do własnej osoby. Większość propozycji jest na indywidualną prośbę.
Dodam tylko informacyjnie, że większość awatarów z osobistym wizerunkiem wcale nie ujawnia osoby. Te awatary oprócz nielicznych, absolutnie nie dają możliwości rozpoznania (Adames, Nazwa) ponieważ są bardzo małe. Nie byłbym w stanie rozpoznać nawet z 2 metrów w realu.
Użytkownik Gustaw edytował ten post 29 marca 2015 - 13:47
Napisano 29 marca 2015 - 13:52
Dzień dobry!
Widać, że tutaj jest jak na wielu innych forach. Można zacząć dzień od nerwów. Szkoda!
Mimo mojej nowości i laikowości w klubie odezwę się i ja.
'PiTer', dnia 28 Marz 2015 - 20:42, napisał:
kilka osób może losowi dziękować, za to, że nie mam władzy na tym forum, bo już dawno bez skrupułów wypieprzyłbym ich z forum za robienie zamętu i próbę rozpieprzenia tego Klubu !!!
'adames', dnia 28 Marz 2015 - 22:42, napisał:
Wojenki większe lub mniejsze zawsze na forum były, i nie jest to od niedawna tylko odkąd ja pamiętam i różnie się one kończyły
'adames', dnia 28 Marz 2015 - 22:42, napisał:
W każdym bądź razie wszystkie problemy zawsze można wyjaśnić, Musi się to jednak odbywać z szacunkiem do drugiego człowieka.W przeciwnym razie nigdy nie znajdzie się kompromisu.
'PiTer', dnia 28 Marz 2015 - 23:02, napisał:
Gustaw, taka rada"koleżeńska" - zajmij się "swoją wesołą gromadką" a ze mnie zejdź, bo z wysoka możesz spać...
Nawet jeśli człowiek chciałby nie zwracać uwagi na niektóre sformułowania pisane przez użytkowników forum, to zwyczajnie się nie da. Jako świeżynka na forum, nikogo o nic nie prosząc dostałam pewne pw.
- Sponsor PTClub
- Rok Produkcji:2001
- Silnik:2.0 M Gaz
- Imię:Paweł
Wysłano 24 marzec 2015 - 16:28
WItam.
Znawca Tematu
- Sponsor PTClub
- Rok Produkcji:2001
- Silnik:2.0 M Gaz
- Imię:Paweł
Wysłano 25 marzec 2015 - 15:24
***********************************************************............................
Pozdrawiam
I teraz fragment wiadomości, gdyż nie chcę, aby organizatorce było smutno:
*********************************************************************************
Dla odmiany, napisałam do administracji - Pana Adama oraz Pana Tomasza, co myśleć na ten temat, ponieważ oni również nie oszczędzają organizatorki. O dziwo, Panowie dla Was ogromny plus- wypowiadacie się o organizatorce w samych superlatywach. Dziwi mnie zatem o co tak naprawdę chodzi?
VIP
- Administrator
- Rok Produkcji:2003
- Silnik:2,2 CRD
- Imię:Adam
Wysłano 27 marzec 2015 - 14:05
.........
Czy ja będę we Włocławku? W sobotę 27 czerwca kończę gdzieś w zatoce Gdańskiej ( jeszcze nie wiem gdzie będzie stacjonował nasz jacht) tygodniowy rejs po Bałtyku, Nie wiem czym będę wracał i z kim, jeśli będę jechał sam, to będę wracał pociągiem, czyli nie podjadę do Włocławka, jeśli pojadę autem, to powinienem chociaż na kilka godzin podjechać na spot.
Zamieszanie wokół tego spotu jest, ale z pewnością spot się odbędzie i będzie to fajne spotkanie. Ludzie którzy rozmawiają ze sobą w realu są zawsze trochę inni niż zza ekranu komputera.
Jeśli tylko nic nie stoi na przeszkodzie to śmiało powinnaś na ten spot pojechać. Renata jako gospodarz spotu na pewno zadba o to, żeby jej goście czuli się dobrze.
Gołym okiem widać, że konflikt jest. Tylko z tą różnicą, że uczestnicy włocławscy nie napisali nic złego o tych z innych spotkań.
Szkoda, że moja przygoda z tym klubem kończy się praktycznie na początku drogi.
Odchodzę.
Na spot do Włocławka przyjadę. Poznam może tą "niewłaściwą" grupę, tylko dlaczego niektórzy z klubu mają decydować kto jest tym właściwym, a kto nie?
Pamiętajcie, że to tylko ale zarówno i aż forum. Każdy ma swoje uczucia. I tak samo każdy ma prawo rozmawiać ze wszystkimi.
Baltona, bardzo bym prosił o informacje dlaczego publicznie zamieszczasz prywatne rozmowy ?
Napisano 29 marca 2015 - 13:53
Oczywiście nikogo nie chcę urazić. Wystarczy mieć minimum dystansu do własnej osoby. Większość propozycji jest na indywidualną prośbę.
Dodam tylko informacyjnie, że większość awatarów z osobistym wizerunkiem wcale nie ujawnia osoby. Te awatary oprócz nielicznych, absolutnie nie dają możliwości rozpoznania (Adames, Nazwa) ponieważ są bardzo małe. Nie byłbym w stanie rozpoznać nawet z 2 metrów w realu.
W ogule nie rozumiem co Ty piszesz.
#185 Bezimienny Gość.Gustaw_*
Napisano 29 marca 2015 - 13:57
Baltona, nie odpisujesz na moje PW, nie odpowiadasz na pytanie Przemka na temat ujawnienia nie jednej, ale kilku prywatnych wiadomości w tym jednej mojej.
Jeśli uważasz że sprawy nie ma, to się mylisz.
Nie rozumiem dlaczego zamieściłaś ten post w tym temacie i jaki chciałaś osiągnąć cel, ale chyba nie tylko my byśmy chcieli się dowiedzieć dlaczego to zrobiłaś.
Czy można przyjąć, że koleżanka się zwyczajnie zagubiła, tym bardziej, że pisano do niej bez żadnej prośby?
Nowy, zdezorientowany, sytuacją user.
P.S. Sporo się tutaj dzieje, w alkowie i jest znacznie gorzej niż sądziłem.
W ogule nie rozumiem co Ty piszesz.
Druga część wpisu ma charakter informacji ogólnej. Pierwsza część to odpowiedź do Ciebie.
Baltona, bardzo bym prosił o informacje dlaczego publicznie zamieszczasz prywatne rozmowy ?
Może zrób to w odpowiednim miejscu i nie zaśmiecaj mi mojego wątku.
Napisano 29 marca 2015 - 13:59
Ujawnienie PW było w tym temacie więc chyba w tym samym powinno być wyjaśnione skoro na moje wiadomości nie otrzymuję odpowiedzi
#187 Bezimienny Gość.Gustaw_*
Napisano 29 marca 2015 - 14:07
Ujawnienie PW było w tym temacie więc chyba w tym samym powinno być wyjaśnione skoro na moje wiadomości nie otrzymuję odpowiedzi
Może nie być okazji do otrzymania odpowiedzi ponieważ użytkowniczka dostając tego typu korespondencje mogła zagłosować nogami i "podziękować" w ten sposób społeczności i administracji tego forum.
Mnie bardziej oburza treść tej korespondencji a nie fakt jej ujawnienie a za treść jest odpowiedzialny autor a nie osoba ujawniająca. To oznacza nie mniej, nie więcej tylko to, że "przypadkowe" torpedowanie spotkania we Włocławku wcale nie jest takie przypadkowe i miałem rację co do złośliwości niektórych działań. Nie trzeba być super bystrym aby to zauważyć.
No i świetnie. Radosna atmosfera poszła się powiesić na najbliższej latarni.
Użytkownik Gustaw edytował ten post 29 marca 2015 - 14:15
#188 Bezimienny Gość.Yodarek_*
Napisano 29 marca 2015 - 14:13
To podobnie jak z nagrywaniem polityków przez kelnerów. Co bardziej istotne, fakt, że byli nagrywani nie wiadomo przez kogo, czy co powiedzieli?
Ludzie, wyluzujcie trochę, bo zaczyna się dziać źle. Trzeba pomyśleć co zrobić, żeby sytuację uzdrowić a nie szukać winnych... PAX!
Napisano 29 marca 2015 - 14:18
@Gustaw,
Chodzi o zasady.
Prywatna wiadomość jest prywatną wiadomością, i nie powinna być ujawniana. Moja wiadomość też została ujawniona i chociaż nie ma tam nic zdrożnego czy niewłaściwego (tak mi się wydaje) to ona nie powinna być opublikowana.
Jestem pewien że większości z nas nie spodobałoby się to, że ktoś ujawnia prywatne wiadomości na forum.
#190 Bezimienny Gość.Gustaw_*
Napisano 29 marca 2015 - 14:31
To podobnie jak z nagrywaniem polityków przez kelnerów. Co bardziej istotne, fakt, że byli nagrywani nie wiadomo przez kogo, czy co powiedzieli?
Ludzie, wyluzujcie trochę, bo zaczyna się dziać źle. Trzeba pomyśleć co zrobić, żeby sytuację uzdrowić a nie szukać winnych... PAX!
Podpisuję się pod propozycją Yodarka bo widzę, że nie zmierza to w dobrym kierunku.
@Gustaw,
Chodzi o zasady.
Prywatna wiadomość jest prywatną wiadomością, i nie powinna być ujawniana. Moja wiadomość też została ujawniona i chociaż nie ma tam nic zdrożnego czy niewłaściwego (tak mi się wydaje) to ona nie powinna być opublikowana.
Jestem pewien że większości z nas nie spodobałoby się to, że ktoś ujawnia prywatne wiadomości na forum.
Nie pozostaje mi nic innego jak przyznać Ci rację, co nie zmienia mojej oceny samej korespondencji.
Napisano 29 marca 2015 - 15:00
Witam rewolucjonistów.
#192 Bezimienny Gość.Gustaw_*
Napisano 29 marca 2015 - 15:05
Witam rewolucjonistów.
A tak konkretnie to z czego ta radość?
Napisano 29 marca 2015 - 15:08
Bo odespałem brakującą godzinkę,a na forum nic się nie zmieniło.tylko knowania,jeden przeciw drugiemu.
#194 Bezimienny Gość.Gustaw_*
Napisano 29 marca 2015 - 15:13
Dla mnie wcale wesołe to nie jest.
Napisano 29 marca 2015 - 15:20
A dla mnie tak.ciekaw jestem tylko czy dziś też tak długo trzeba będzie czekać jak wczoraj aż wyrzucicie z siebie o co tak naprawde chodzi.załóż Gustaw odrębny temat,za co lubimy lub nielubimy naszą władzę,dajmy sobie fory na ten temat czyli ulżyjmy naszym duszom i można jechać co się chce.całe forum sie dowie i będzie fajnie.tzn.zamkniemy PT CLUB.
#196 Bezimienny Gość.Gustaw_*
Napisano 29 marca 2015 - 15:35
Wybacz Hencio, ale uważam Twój wpis za mało konstruktywne marudzenie a Twoją radość z okazji cudzego nawalania się i kibicowanie uważam za "mało eleganckie". Być może opacznie rozumiem Twoje intencje ale przypominam sobie jeszcze ze szkoły podstawowej
grupę średnio rozgarniętych gości, którzy podczas bójek skandowali "lej-go" " lej-go". Problem polegał na tym, że sami podwójnej gardy jednak trzymać nie umieli i sami zwykle dostawali po kubku
Użytkownik Gustaw edytował ten post 29 marca 2015 - 15:37
Napisano 29 marca 2015 - 15:44
Widzę tutaj jedną osobe której zależy na mieszaniu w grupie.jesteś przedstawicielem niezadowolonych?osoby które odpisuja Ci na twoje żale traktujesz z góry,jagbys był wszechmocny.kim ty jesteś abyś pouczał inne osoby?aaaaaa co do tych bójek to może Ty byłeś tą osobą która pierwsza krzyczała,UCIEKAMY.
Napisano 29 marca 2015 - 15:48
Panowie, ale o co Wam chodzi? Dzisiaj otrzymałam odpowiedź od jednego członka zarządu, że temat Gustawa to offtopic, a w offtopicu można wszystko.
Ktoś się burzy, że avatarki mogą kogoś ośmieszać, ktoś umieszcza prywatne wiadomości, a jeszcze inny ktoś ma wpisy przypominające bardziej groźbę od tonu bon-bon.
Jak reagujecie, to reagujcie na wszystkich równo.
Ps. Nie da się ukryć, że opublikowana literatura jest wciągająca. A zarazem tak żenująca, że zabrakło mi słów.
Hencio wrzuć na luz, bo zaraz zamiast terminatora zrobię z Ciebie szerminatora
#199 Bezimienny Gość.Gustaw_*
Napisano 29 marca 2015 - 15:50
Widzę tutaj jedną osobe której zależy na mieszaniu w grupie.jesteś przedstawicielem niezadowolonych?osoby które odpisuja Ci na twoje żale traktujesz z góry,jagbys był wszechmocny.kim ty jesteś abyś pouczał inne osoby?aaaaaa co do tych bójek to może Ty byłeś tą osobą która pierwsza krzyczała,UCIEKAMY.
Przyjmij, że jestem ograniczonym intelektualnie kretynem pouczającym takie bystrzaki jak ty, że napawanie się tego typu sytuacją z jaką mamy do czynienia obecnie jest tak samo eleganckie jak puszczenie bąka przy stole.
Zrozumiałeś to co napisałem? Czy może mam ci to specjalnie narysować? I to jest mój wątek. Nie chcesz czytać mojego pouczania to nie czytaj. Chcesz czytać? Jesteś tutaj zawsze mile widziany.
Konkludując. To co dzisiaj tutaj przeczytałem nie jest dla mnie śmieszne lecz odwrotnie.
Użytkownik Gustaw edytował ten post 29 marca 2015 - 15:54
Napisano 29 marca 2015 - 15:56
Nie ja zaczołem.zobacz mój wpis.SZ.P.gustaw ma o sobie za duże mniemanie i niestety dar pouczania wszystkich.
Zaczynasz bystrzaku tak samo zaczepke jak z Nazwą.też nic nie rozumiał.tylko ty znasz wszystkie odp.na pytania.szkoda gadać.chyba nikt nie dorasta ci do pięt o wielki wszystkowiedzący.