Ja trafiłem tuż po napaleniu się na Pitola, hasło w wyszukiwarce "ptcruiser" kieruje dokładnie do tego wesołego klubu
Póki co pierwszy dzień za kółkiem i pierwsze szydła wychodzące z worka (auto od handlarza), ale nie poddaję się !
Napisano 21 kwietnia 2015 - 14:09
Ja trafiłem tuż po napaleniu się na Pitola, hasło w wyszukiwarce "ptcruiser" kieruje dokładnie do tego wesołego klubu
Póki co pierwszy dzień za kółkiem i pierwsze szydła wychodzące z worka (auto od handlarza), ale nie poddaję się !
Napisano 21 kwietnia 2015 - 14:18
Witam ja pewnie jak wielu z was wyszukiwarka i jest forum bajka . Robert nie poddawaj się "walcz " - jak kupię mojego to Ciebie odwiedzę jestem z Wolsztyna .
Napisano 21 kwietnia 2015 - 14:35
Staramy się co roku wpaść do Karpicka, odchamić się trochę na łonie natury, to blisko Wolsztyna ;-)
Napisano 21 kwietnia 2015 - 16:00
Tak jak mówisz -pięknie tam jezioro i lasy ,można pospacerować szlakiem dookoła jeziora -zrobili dużo pomostów.
Napisano 21 kwietnia 2015 - 19:42
Witam Ziomale.to po drodzę odwiedżcie Zbąszyń.miasto bardzo miłe dla mnie,tam zrodzony i przez 21 lat panoszący się po tamtejszych zakamarkach.
Napisano 21 kwietnia 2015 - 20:31
Witam serdecznie , trafiłem tu gdyż poszukuję mojego pierwszego PT.
Zawsze lubiłem się wyróżniać w dziedzinie motoryzacji...Posiadałem min Opla astrę Cabrio, Lancie Delta rocznik 1994, Saaba 9-3.
Teraz niestety praktyczność i duża podaż samochodów zadecydowały o zakupie Mondeo MK3 2005 rok 2.0 tdci 130km.
Lecz na szczęście moja kochana córeczka wyrosła już z wózka i nadszedł czas pozbycia się kombi w dieslu..
Mam nadzieję że uda mi sie znaleźć wymarzony egzemplarz PT...żona tylko mówi żeby nie był czarny...
Pozdrawiam .
Użytkownik cwynarx edytował ten post 21 kwietnia 2015 - 20:31
Napisano 23 kwietnia 2015 - 13:30
Mam nadzieję że uda mi sie znaleźć wymarzony egzemplarz PT...żona tylko mówi żeby nie był czarny... Pozdrawiam .
wie co mówi
zaraz mnie napadną wszyscy właściciele jedynie słusznych...
Napisano 23 maja 2015 - 22:04
Witam serdecznie Jak się zdecydowaliśmy na kupno "Protusia" to od razu poszukaliśmy odpowiedniego forum a ciekawostką było to, że `do żony do pracy wszedł ktoś z PT clubu i wręczył jej też zaproszenie
Napisano 24 maja 2015 - 08:49
ciekawostką było to, że `do żony do pracy wszedł ktoś z PT clubu i wręczył jej też zaproszenie
Napisano 24 maja 2015 - 13:56
Witam serdecznie Jak się zdecydowaliśmy na kupno "Protusia" to od razu poszukaliśmy odpowiedniego forum a ciekawostką było to, że `do żony do pracy wszedł ktoś z PT clubu i wręczył jej też zaproszenie
no i to mi sie podoba,.. tak go wpuscili dfo tej pracy???
Napisano 27 maja 2015 - 17:05
Żałuje, że wpadłem tu po zakupie. Tak to bym poczekał na oferte sprzedaży kogoś z forum i pewnie nie musiałbym tyle inwestować w samochód po zakupie.
Użytkownik tmk edytował ten post 27 maja 2015 - 17:06
Napisano 27 maja 2015 - 17:12
hahahah o ile to było w Zabrzu w zakładzie fryzjerskim to ja hahahhaha
Napisano 28 maja 2015 - 23:11
Witajcie
Ja trafiłem tutaj dzięki Zakupowi kontrolowanemu.
Oglądałem z żoną i jak go zobaczyła to od razu allegro.
Tam w jednym z opisów znalazłem informacje że mozna znaleźć tu wiele pytań na nurtujące odpowidzi dotyczące tego modeli i jestem
Użytkownik listek edytował ten post 28 maja 2015 - 23:12
Napisano 30 maja 2015 - 20:59
witam ja trafiłam na forum z wyszukiwarki zaraz po zakupie mojego PT
Napisano 11 czerwca 2015 - 09:32
zdecydowanie google
Napisano 29 czerwca 2015 - 09:34
hejki ! naturalnie jak prawie wszyscy wujek google i hasło pt cruiser :piter
Napisano 02 lipca 2015 - 19:26
Napisano 05 lipca 2015 - 11:58
Ja, niestety, też przez google. Szkoda, że nie miałem szczęścia dostać zaproszenia...
Łatwo wyszukać u wujka google, więc jest dobrze spozycjonowany (przez użytkowników zapewne).
Napisano 07 lipca 2015 - 11:07
Napisano 30 listopada 2022 - 13:20
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Jak się trzymacie? Mam na myśli osoby w powodzi… |
Offtopic | pitkowechucherko |
|
|
|
Wydał ktos stąd pitomaniaków jakąś książkę? |
Offtopic | pitkowechucherko |
|