Ale żeś odkopał w ankiecie brakuje opcji, że ktoś polecił, bo ja tak sie tutaj znalazłem, koleżanka Angela przy piwie zwerbowała mnie, można tak powiedzieć. Naopowiadała jakie to pitki fajne no i dała namiary na grupę i forum i tak jakoś poszło
Jak trafiłeś na forum?
Napisano 30 listopada 2022 - 16:54
Napisano 30 listopada 2022 - 18:11
Ja klasycznie, za pierwszym razem wyszukiwarka bo to były czasy że każde padło miało swoje "forum/klub" więc nie było możliwości żeby wóz tak wyróżniający się z tłumu swojego nie miał. A teraz z lekkim strachem bojąc się że forum upadło albo przeszło na mroczną stronę "ryjoksiążki" już wiedziałem gdzie szukać
Napisano 30 listopada 2022 - 20:03
Czyli odp."Inne"Ale żeś odkopał w ankiecie brakuje opcji, że ktoś polecił, bo ja tak sie tutaj znalazłem, koleżanka Angela przy piwie zwerbowała mnie, można tak powiedzieć. Naopowiadała jakie to pitki fajne no i dała namiary na grupę i forum i tak jakoś poszło
Jak widać,nie upadło choć jest spokojniej.Ja klasycznie, za pierwszym razem wyszukiwarka bo to były czasy że każde padło miało swoje "forum/klub" więc nie było możliwości żeby wóz tak wyróżniający się z tłumu swojego nie miał. A teraz z lekkim strachem bojąc się że forum upadło albo przeszło na mroczną stronę "ryjoksiążki" już wiedziałem gdzie szukać
Napisano 01 grudnia 2022 - 06:21
Wujek google mnie tu sprowadził
Napisano 01 grudnia 2022 - 07:51
Napisano 01 grudnia 2022 - 09:44
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- indianer, Dorka i Szymek_T lubią to
Napisano 01 grudnia 2022 - 10:06
a tak serio to dobrze mi w Wami
choć jest spokojniej.
Nie wywołuj gównoburzy.
Napisano 22 grudnia 2022 - 20:34
- Dorka lubi to
Napisano 23 grudnia 2022 - 19:08
- Dorka lubi to
Napisano 23 grudnia 2022 - 22:05
Chciałam kupić PT No i się zarejestrowałam i tak Wam truje ;p a tak serio to dobrze mi w Wami
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dlaczego nie pomyślałaś o Multipli????
Napisano 25 grudnia 2022 - 00:29
Ja się uparłam na PT, a mąż nie i nie, więc ja na to - Jak nie PT to Multipla. Zaczęłam na Alledrogo wyszukiwać Multiple i mu pokazywać i dzięki temu jeżdżę tym co chciałam
A forum znalazłam dużo wcześniej, nim się tu zarejestrowałam
- Dorka lubi to