Skocz do zawartości

Witaj.

W przypadku niejasności, problemów z rejestracją prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy (lewy, górny róg tej strony - KONTAKT). Odpowiemy najszybciej jak się da.
Pozdrawiamy - administrator i modertorzy ptclub.pl

pt cruiser problem z kimatyzacją

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
21 odpowiedzi w tym temacie

#21 Bezimienny Gość.Rybciorak_*

Bezimienny Gość.Rybciorak_*
  • Guests

Napisano 01 czerwca 2016 - 17:44

Witam. 

Już po temacie. Zwarcie pinów przyniosło rezultat i wiatrak do wymiany. Nabyłem używany, śmiga i wieje, przy okazji kupiłem alternator, gdyż w moim PiTi ktoś miał pomysł na uszkodzony regulator napięcia i go wywalił, a w zamian wstawił żarówkę hmm  która świeci i reguluje ale w chłodne dni co chwilkę pika kontrolka aku.

Dziękuję za pomoc. 

BTW. W jakich warunkach włączać ma się wolny bieg wentylatora, czy także przy działaniu klimatyzacji?

#22 petrus

petrus

Zbanowany

• Zbanowany

Napisano 01 czerwca 2016 - 17:49

Witam. 

Już po temacie. Zwarcie pinów przyniosło rezultat i wiatrak do wymiany. Nabyłem używany, śmiga i wieje, przy okazji kupiłem alternator, gdyż w moim PiTi ktoś miał pomysł na uszkodzony regulator napięcia i go wywalił, a w zamian wstawił żarówkę hmm  która świeci i reguluje ale w chłodne dni co chwilkę pika kontrolka aku.

Dziękuję za pomoc. 

BTW. W jakich warunkach włączać ma się wolny bieg wentylatora, czy także przy działaniu klimatyzacji?

1. regulator napięcia jest w sterowniku silnika

2. 1-szy bieg włącza się zaraz po włączeniu klimy