Pożegnanie Lata
Napisano 26 September 2015 - 20:15
Napisano 26 September 2015 - 22:00
a jednak lizanko do skutku doszło
Napisano 27 September 2015 - 11:15
Miłej zabawy
Góry widać?
dupa gor wczoraj widokow zero,.. nawet lornetka ani nic nie pomogla,.. natomiast dzis jak nas goral jakis z widlami nie przegoni to zapowiada sie calkiem fajna fota,...
a jednak lizanko do skutku doszło
lizania brak natomiast na brak wazeliny nie moglem narzekac,... TY krzysiu,...
Napisano 27 September 2015 - 15:06
My już w domu
Chciał bym wam wszystkim podziękować za świetnie spędzony wspólnie czas :tak pozdrawiam "starych" forumowiczów oraz bardzo sympatycznych nowych Maćka i Janka do zobaczenia przy okazji kolejnego spotkania!
Napisano 27 September 2015 - 18:00
Ekipa Krzeszowicka tez już w domciu!
Wszystkim i każdemu z osobna super podziękowania za rewelacyjnie spędzony weekend i za ciepłe rodzinne przyjęcie!
Niecierpliwie czekamy na następne spotkania.
Napisano 27 September 2015 - 19:25
My też dojechaliśmy i to nawet godzinę przed planowanym przyjazdem.
Maćku "żółta kartka" chyba została na spocie wyjaśniona
Spot powinniśmy chyba zmienić na inną nazwę, np "Szlakiem Zakopiańskich Karczm".
Dziękujemy za te chwile spędzone z Wami z z okoliczna przyrodą. Pogoda może niezbyt dopisała, ale podobno złej pogody nie ma, ludzie tylko nie odpowiednio się do niej ubierają.
Oczywiście był spacer na Gubałówkę i można powiedzieć że tak jak to było opisane na stronie tego ośrodka, było po równym tylko nie dodano że pod górkę
Dziękujemy za turniej tenisa stołowego, ale w końcu nie wiem kto wygrał. "Nocne Polaków rozmowy" były ciekawe i rzeczowe, zwłaszcza spostrzeżenia oczami "nowego" czyli Maćka, nad którymi się na spokojnie zastanowimy.
Miło było poznać zarówno Maćka jak i Janka, który do następnego spotu "musi" troszkę poćwiczyć jednak siłę w prawej ręce bo niby ręka jak u chłopa ale siły nie było wystarczająco
Szkoda tylko że nie udało nam się pożegnać z Teresą i Tomkiem, ale niestety autobus odjeżdżał według rozkładu jazdy.
Teraz pozostało tylko czekać do następnego spotu, mam nadzieję że odbędzie się jakiś jeszcze przed Kieleckim,
Napisano 28 September 2015 - 02:29
teresa i tomek przed wyjazdem,...ja zostałem
https://www.facebook...&type=3
"Nocne Polaków rozmowy" były ciekawe i rzeczowe,
:pod
napis na flaszce,....
https://www.facebook...&type=3
Użytkownik miecio edytował ten post 28 September 2015 - 02:37
Napisano 28 September 2015 - 09:13
Wiem że wiekszości to nie interesuje ale jak już powiedziałem A to muszę powiedzieć B Zajechałem do Legnicy dziadek był w domu cały i zdrów, zmienił nr. telefonu i po prostu zapomniał przez 3 miesiace poinformować o tym fakcie całą rodzine. Wszystko dobre co się dobrze kończy
i całe szczęście!!!
Napisano 29 September 2015 - 06:29
jasiek orze lake a za plecami fotografujacego leci gazda z widlami,...
https://
miecio.smugmug.com/photos/i-X9PZ9dJ/0/L/i-X9PZ9dJ-L.jpg
Mietek...piękne to zdjęcie!
Napisano 29 September 2015 - 09:51
Miecio super fota :tak Jak znalazł do nowego kalendarza
Napisano 29 September 2015 - 14:35
bylo w zamiarze,... tyle ze jasiek cos se ustawil na rozdzielczosc marna a meszek nie zauwazyl i tak zrobil,..troszke poprawilem ale efekt taki jak widac,...
Użytkownik miecio edytował ten post 29 September 2015 - 14:36