andreeas7, dnia 29 Lip 2016 - 10:53, napisał: 
Rozumiem ze to po regeneracji - ja nie spotkałem zestawu sprzęgła do wersji GT poniżej 1200zl nie mówiąc ze do takiej mocy wziąłbym oryginał za 1520 Mopara
Nie, było nowe i nieużywane. Cena tego zamiennika w złotych zależy od kursu obcej waluty. Nie jest to chodliwy towar i leżał w magazynie jako jedna z ostatnich sztuk, do którego trafił gdy dolar stał koło 3 zł. Ceny Chryslera są mocno przewartościowane przynajmniej na nasz rynek a odkąd połknął go FIAT, który podyktował nowe ceny katalogowe, to np. za plastikową tulejkę połączenia sprzęgła zapłaciłem ponad 50 zł, podczas gdy w USA kosztuje ona 2,5$. Wspominałem o tym w innym wątku pt.: "Połączenie pedału sprzęgła". Zamówiłem 5 takich tulejek, by wspomóc ludzi w potrzebie (głównie to będą pewnie forumowicze). Ich cena sumaryczna przy obecnym wysokim kursie dolara jest nadal niższa od 1szt. kupionej w Polsce.
Tutaj link do aukcji z allegro z ceną 790,00, który widziałem już w styczniu, ale kupiłem gdzie indziej przez sklep z częściami, który prowadzi moja znajoma.
http://allegro.pl/sp...5713497375.html