Posiadam cabrio nie PT ale z miekkim dachem i mieszkam w karaju gdzie ciagle pada w TV turbo mowili ze w UK gdzie lato jest najkrotsze i najwiecej pada jest najwiecej aut cabrio

tu sie nie czeka do lata gdzie slonce prazy w glowe, lecz od kwiecien maj czasem od marca widac az do wrzesien , pazdziernik ,czapeczka kurteczka i wtedy jest frajda.
Cos pieknego ja graco polecam cabrio to najfajniejsze auta
Moje auto stoi 365dni w roku i na 99% od nowosci pod chmurka a ma 12 lat. Wszystko orginal nic nie cieknie nic nie skrzypi dach ja osobiscie impregnuje raz na rok i unikam myjek cisnieniowych impregnant sie trzyma. Jak kupilem dach byl zielony czesciowo,i brudny podejzewam ze nie widzial zadnego zabezpieczenia od nowosci
Zadna zima nie jest straszna w 90% cabrio jest 2x wieksza nagrzewnica.wiec ciepla nie brakuje + opcja podgrzewane fotele. A wystarczy troche slonka i pod czarnym dachem jest cieplutko szybciej niz pod blacha, a na polska zime jak sie nie uzywa poprostu polecam zazucic jakis pokrowiec na auto czy caly czy czesciowy. I unikac aut cabrio nawet po najmniejszej stluczce , pierwsze cabrio golf 4. Lekko Pukniety w bok wymienione drzwi na nowe i nikt nie mogl poradzic przeciekal. Z kazdej strony jak maly deszcz, na myjce nic nie cieklo i podczas wielkich ulew tez nic, drugi cabrio tez ciek wyszlo po czasie ze mial mala stluczka rogowa. Lepiej przyniszczone auto niz pokolizyjne lub powypadkowe.
Użytkownik sylvo edytował ten post 27 listopada 2016 - 17:33