ja wiem ale nie powiem ;P ;P

Trzy po trzy, para piętnaście.
Napisano 11 listopada 2018 - 21:38
Bezimienny Gość.Yodarek_*
Napisano 11 listopada 2018 - 22:27
Słuchajcie, nie ma co wyszukiwać teorii spiskowych. Nie upatrujcie jakiegoś przekrętu czy innego, negatywnego zjawiska. Tłumaczę, wszystko od początku. Nasz Junior admin, Przemek Nazwa, trochę zawalony robotą jest, więc powoli Yodarek, czyli ja, wtajemniczam się, żeby go trochę odciążyć w kwestii technicznego prowadzenia forum. To pierwsza kwestia. Druga... Jakiś już czas, pewnie zauważyliście, na forum pojawiały się osoby, które w dziale off topic wrzucały posty o bankach, sklepach i innych pierdach. To spamerzy, którzy rejestrują się na forach i w ten sposób umieszczają linki..., ogólnie rzecz biorąc spam i reklama. Chcąc sobie z tym poradzić, bo jak na razie zbanowałem ich około dwadzieścia osób (a pojawiały się kilka osób dziennie), wymyśliłem, że będę zatwierdzał "nowych", po ich uprzednim sprawdzeniu (są narzędzia, żeby "nowego" chociaż troszeczkę prześwietlić). Jest z tym mały problem, bo muszę logować się, szukać, sprawdzać, a ja tak jak większość z nas, wchodzić bym chciał na nasze forum, żeby poczytać dla przyjemności, pogadać, popisać a nie spędzać połowę czasu na załatwianiu pewnych spraw i pilnowaniu, żeby, na przykład, nas spam nie zalał. Właśnie z tego powodu, dla testów, zrobiłem to tak, że osoby, które zarejestrowały się a nie są jeszcze zatwierdzone przez żadnego z moderatorów, administratorów lądowały w jednej grupie, która jedną z cech ma taką, że nick mają kolor żółty (oprócz tego nie mogą pisać, i takie tam...). Wtedy mam o wiele łatwiej, bo wchodzę na forum i od razu na stronie głównej widzę, że mam robotę... Ot i cała tajemnica.
- indianer i PT-roman lubią to
Napisano 11 listopada 2018 - 22:47
Napisano 12 listopada 2018 - 08:05
Dziękujemy Yoda za poświęcony czas aby nam się lepiej funkcjonowało na forum
Napisano 12 listopada 2018 - 10:19
Słuchajcie, nie ma co wyszukiwać teorii spiskowych. Nie upatrujcie jakiegoś przekrętu czy innego, negatywnego zjawiska. Tłumaczę, wszystko od początku. Nasz Junior admin, Przemek Nazwa, trochę zawalony robotą jest, więc powoli Yodarek, czyli ja, wtajemniczam się, żeby go trochę odciążyć w kwestii technicznego prowadzenia forum. To pierwsza kwestia. Druga... Jakiś już czas, pewnie zauważyliście, na forum pojawiały się osoby, które w dziale off topic wrzucały posty o bankach, sklepach i innych pierdach. To spamerzy, którzy rejestrują się na forach i w ten sposób umieszczają linki..., ogólnie rzecz biorąc spam i reklama. Chcąc sobie z tym poradzić, bo jak na razie zbanowałem ich około dwadzieścia osób (a pojawiały się kilka osób dziennie), wymyśliłem, że będę zatwierdzał "nowych", po ich uprzednim sprawdzeniu (są narzędzia, żeby "nowego" chociaż troszeczkę prześwietlić). Jest z tym mały problem, bo muszę logować się, szukać, sprawdzać, a ja tak jak większość z nas, wchodzić bym chciał na nasze forum, żeby poczytać dla przyjemności, pogadać, popisać a nie spędzać połowę czasu na załatwianiu pewnych spraw i pilnowaniu, żeby, na przykład, nas spam nie zalał. Właśnie z tego powodu, dla testów, zrobiłem to tak, że osoby, które zarejestrowały się a nie są jeszcze zatwierdzone przez żadnego z moderatorów, administratorów lądowały w jednej grupie, która jedną z cech ma taką, że nick mają kolor żółty (oprócz tego nie mogą pisać, i takie tam...). Wtedy mam o wiele łatwiej, bo wchodzę na forum i od razu na stronie głównej widzę, że mam robotę... Ot i cała tajemnica.
I to, wszystko wyjaśnia Darku. Ja się nie dopatruję teorii spiskowych, czy przekrętu, a po prostu czujnie reaguję na anomalia.
Napisano 12 listopada 2018 - 11:26

- rafe1 lubi to
Napisano 05 grudnia 2018 - 16:59
yoda dales sie wdupcyc w kanal,... ciekawe jak dlugo pociagniesz,.. ale wszystkiego naj naj naj,...
Napisano 05 grudnia 2018 - 17:33
Użytkownik Wrocunia edytował ten post 05 grudnia 2018 - 17:35
- hencio lubi to
Napisano 05 grudnia 2018 - 22:01
Wiesz, że zawsze jestem szczera, tak więc od Twojego za przeproszeniem pier.. nie chce mi się wchodzić na forum. W innym temacie wymieniłeś osoby, które przestały się udzielać na forum, a stanowiły ważna jego część. Rozumiem Ciebie, Twój żal i mam szacunek jednocześnie i do Ciebie i osób wymiennych, jednak pragnę Cię poinformować, że zaraz będzie mi leciał trzeci rok na tym forum, a żadnej z tych osób nie widziałam na forum, ani ich nicku na dole strony, który wskazuje na to, że nas czytają. NIe wspomnę już i tym, aby poznać je osobiście, a jedynie słyszę opowieści na ich temat. Wniosek: jak widać forum i spoty nadal się odbywają, więc przestań wylewać swoje żale Mieczysław i zajmij się tym co jest tu i teraz, bo z takim podejściem to rzeczywiście i ja zaraz się wyloguj i się pożegnamy.Młoda dziadka opierdzieliła,nie mogę.Brawo.Raz na jakiś czas się należy.
Napisano 05 grudnia 2018 - 22:58
Wrocunia ja Cię proszę, nie zniechęca się, trwaj!
Napisano 06 grudnia 2018 - 09:37
Ja też najlepiej wspominam koniec lat 80, bo byłam piękna i młoda i wszystko było lepsze.
wszyscy byliśmy piękni i młodzi, cholera, przeminęło z wiatrem
Napisano 06 grudnia 2018 - 09:43
i młodzi 😉
Napisano 06 grudnia 2018 - 09:55
Bez dwóch zdań!!!!!!!
Napisano 10 grudnia 2018 - 16:29
taa,.. trzy po trzy para pietnascie,...
Napisano 10 kwietnia 2019 - 18:16
Jako, że często u nich bywam, to rozwala mnie angielski konserwatyzm. Mamy już 21-szy wiek, a oni dalej tkwią w 19-tym. Tak wygląda umywalka w angielskiej łazience, z jednego leci zimna woda, a z drugiego gorąca. Dla mnie to chore. Co Wy na to?
IMG_20190409_124224.jpg 21,38 KB
1 Ilość pobrań
Napisano 10 kwietnia 2019 - 18:30
Wiem, że to historyczne pozostałości i podobno oszczędności, ale i tak nie kumam po co sobie utrudniać życie.
Napisano 10 kwietnia 2019 - 22:20
Podobnie nie wiem dlaczego budując domy, kanalizację i instalację elektryczną kładą na elewacji, zamiast ją ukryć w ścianach, stropach...
Napisano 11 kwietnia 2019 - 14:28
Jako, że często u nich bywam, to rozwala mnie angielski konserwatyzm. Mamy już 21-szy wiek, a oni dalej tkwią w 19-tym. Tak wygląda umywalka w angielskiej łazience, z jednego leci zimna woda, a z drugiego gorąca. Dla mnie to chore. Co Wy na to?
Dlaczego chore?Dla mnie spoko,przecież ogólnie wiadoma prawda mówi MIESZAJ!!!bo będziesz....chory ;-)
Użytkownik Perkoz edytował ten post 11 kwietnia 2019 - 14:28
Napisano 11 kwietnia 2019 - 17:13
czepiacie się. Co komu to przeszkadza? Nawet Bond mówił: wstrząśnięte, nie zmieszane ))
Napisano 12 kwietnia 2019 - 12:59
Mareczku, bo zmieszane inaczej smakuje.