Witam forumowiczów !
Mam uboższą wersję pituśia i chcielibyśmy z żoną zaopatrzyć się w tempomat czy są jacys śmiałkowie którzy maja ten temat za sobą i do tego z happy endem ?
Napisano 16 lutego 2017 - 23:11
Witam forumowiczów !
Mam uboższą wersję pituśia i chcielibyśmy z żoną zaopatrzyć się w tempomat czy są jacys śmiałkowie którzy maja ten temat za sobą i do tego z happy endem ?
Napisano 17 lutego 2017 - 00:21
Witaj midelharnis, jest kilka tematów na forum związanych z tempomatem. Na początek rzuć okiem na ten:
http://ptclub.pl/ind...t&fromsearch=1
Trochę na wesoło,trochę na poważnie! Na 4 stronie Antoni33 umieścił nawet instrukcje w pdf co i jak.
Jeszcze dodam że w Szczecinie w serwisie Chryslera HOLDA pracuje nasz forumowy mayster maxym72 ,jak coś to łap z Nim kontakt...pomocny i siedzący w temacie gość!!!
A cha i jeszcze serdecznie zapraszam tutaj: http://ptclub.pl/ind...tu-się-witamy/
Napisano 17 lutego 2017 - 08:31
No właśnie u mnie działa bezproblemowo już ponad rok.
Jak tylko mogę to używam na autostradzie.
Jestem z niego zadowolony
Napisano 17 lutego 2017 - 15:16
Witam forumowiczów !
Napisano 18 lutego 2017 - 16:53
Napisano 20 lutego 2017 - 22:06
a ile za ten zestaw bys zawołał ?
Napisano 21 lutego 2017 - 01:42
Nie mam pojecia ceny sa rozne i kazdy ma inny budzet.nie chce zdzierac a chce sprzedac Podaj cene ile bys byl w stanie zaplacic. I sie dogadamya ile za ten zestaw bys zawołał ?
Napisano 21 lutego 2017 - 20:45
niestety dzis zagladałem pod maske i jedyna wtyka jaka była to po stronie kierowcy czerwona z żółtą nasadką tuż przy zbiorniczku wyrównawczym płynu hamulcowego
Napisano 22 lutego 2017 - 12:01
Nie z tej strony
Stojąc przed samochodem, to jest po lewej stronie, od siedzenia pasażera.
Przy kielichu obok zbiornika do wspomagania, tam szukaj wtyczki
A najlepiej sprwdzić pod kierownicą czy masz odpowiednią ilość kabli we wtyczce do klaksonu.
Napisano 23 lutego 2017 - 14:59
Napisano 23 lutego 2017 - 15:46
pomyślałem że może i u siebie bym założył. Ale dupa,nie mam kabli na kielichu więc nie będę bawił się w to
Napisano 23 lutego 2017 - 16:04
Radzę sprawdzić pod kierownicą jak na zdieciu. Odkręcenie osłony to 5 min
JA 2 razy szukałem wtyczki przy kielichu i nie znalazłem
Dopiero jak sprawdziłem pod kierownica że musi być to ja w czeluściach komory silnika odnalazłem, dobrze była ukryta.
Użytkownik Antoni33 edytował ten post 23 lutego 2017 - 16:05
Napisano 03 marca 2017 - 15:30
jeszcze dla jasności to ja te wtyki powinienem mieć obie czy wystarczy jak jest jedna np. pod kierownicą bądź przy kielichu ,czy muszą być obie ?
Napisano 03 marca 2017 - 17:19
Napisano 03 marca 2017 - 17:55
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Pogoda nie tylko dla bogaczy ;) |
Offtopic | kade |
|
|
|
test kluczykowy "nie działa"kluczykowanie, kody błędów |
Techniczny podstawowy | Bezimienny Gość.PT_user_* |
|
|
|
Wyciek czynnika z układy klimatyzacji CRDklimatyzacja, crd |
Techniczny podstawowy | kozbi7 |
|
|
|
Termostat,czujnik czy inna cholera |
Techniczny podstawowy | Byzoeu |
|
|
|
Metoda kluczykowa nie działa |
Techniczny podstawowy | Ydtski |
|
|
Świat PT Cruiser'a →
Giełda →
Kupię / Sprzedam / Zamienię →
Sprzedam Pitka 2,2 CRD (121 KM), XII 2003Napisany przez Bezimienny Gość.Majkel_* , 09 lip 2020 sprzedam, uszkodzony, crd, czarny i 4 więcej |
|
|
||
Dział Techniczny →
Techniczny podstawowy →
Zawieszające obroty i gaśnie na zimnymNapisany przez Bezimienny Gość.anstwa_* , 02 lip 2017 krokowy, obroty, tempomat |
|
|
||
Dział Techniczny →
Techniczny podstawowy →
Tempomat w 1.6 LIFT, proszę o wskazówki.Napisany przez Bezimienny Gość.Ciasto_hirol_* , 22 sie 2015 tempomat |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych