A dlaczego padl wybor na folie chrom z carbonem? Ten "carbon" odstrasza.
A dlaczego padl wybor na folie chrom z carbonem? Ten "carbon" odstrasza.
Dlatego bo była robiona próba chromu gładkiego bez karbonu i moim zdaniem taka folia imitująca chrom nie do końca spełnia swoją rolę,czyli nie wygląda jak dla mnie zadowalająco po naklejeniu. Poza tym na takiej folii łatwiej jest zgubić niedoskonałości blacharskie itd ,ale żeby dokładnie zrozumieć co mam na myśli trzeba by samemu spróbować oklejania ,a zapewniam że nie jest to takie proste na jakie wygląda np na filmikach instruktażowych na you tube.
Dobra,panie wszystko wiedzący i czytający nie to co jest napisane tylko między wierszami.Rób tam sobie te lemiesze,dołóz brony z tyły bo droga musi za toba byc gładka mam to głęboko chyba wiesz gdzie.No i przyjemności ci zycze w robieniu karykatury.
Korci mnie bardzo żeby to skwitować , ale nara.
Jacek133
Jeżeli wystawiasz fotografię i niekoniecznie chcesz poznać zdanie innych to po co je wystawiasz? Nie prościej, wygodniej i zdrowiej wydrukować sobie takie zdjęcie i powiesić nad łóżkiem?
Jaki jest cel powstania tego wątku? Czego po nim oczekujesz? Czy oczekujesz porad, krytyki czy też może chodzi o bezproduktywne bicie piany? Mam wrażenie, że o to drugie.
Przecież napisałem po co , w ramach ciekawostki dla zainteresowanych.Cel ten sam i niczego nie oczekuję. Piany ja nie biję tylko odpowiadam na ewentualne pytania ,a w między czasie nie pozwalam z siebie szydzić tym którym nie podoba się do tego stopnia to co robię ze swoim autem że zaczynają nie zdrowo krytykować lecz szydzić ze mnie ,w moim temacie i na mój temat ,a w konsekwencji właśnie bić pianę zamiast zająć się tematami które ich interesują i się podobają.
Przestańcie już toczyć pianę, naprawdę nie ma o co. Jak to mawiał klasyk - "skończcie już tę wojnę polsko polskie!"
Jacek, będzie ten bus czy nie?
Mówisz i masz
Przestańcie już toczyć pianę, naprawdę nie ma o co. Jak to mawiał klasyk - "skończcie już tę wojnę polsko polskie!"
Jacek, będzie ten bus czy nie?
Dodam jeszcze tylko że gdy kupiłem tego busa był to zwykły blaszak bez bocznych tylnych szyb z zajechaną paką itd. Teraz ma przednie skórzane fotele z elektryką od VW Tuarega które jeszcze przerobiłem że są obracane w drugą stronę, w przednie lampy wstawiłem soczewki z bi-led ,tylna kanapa od VW T4 którą sam obszyłem i tak przerobiłem że po rozłożeniu jest idealnie równo do spania.Jest tam zrobionych jeszcze wiele innych ciekawych rzeczy jak np instalacja elektr 220v ,ale nie chce mi się opisywać reszty. W każdym razie jest taki tylko jeden.
Bez komentarza o komentujacych nieznajcych tematu dziadkach
Jacku ja bym chcial zobaczyc cale auto w chromie. Prawdopodobnie cieszkie do zrobienia duzo okroglosci. Pt w chromie jeszcze nie widzialem. Ale moze byc ciekawy projekt.Powodzenia
całego nie zrobię bo tak jak napisałeś ciężko by było i zanim bym to zrobił dobrze to dużo folii bym zmarnował ,a nie jest tania (jak dla mnie).Ale jak skończę to co zacząłem to na pewno będą zdjęcia. Na razie masz te gdzie właśnie skończyłem tylną klapę tylko jeszcze muszę lotkę na nią z powrotem założyć. Pozdro.