W Katowicach jest Astro na Rozdzieńskiego 188 B - specjalizują się w amerykanach, Zamawiałem u nich części ( bywa taniej niż w ASO) jedną rzecz bezpłatnie zdiagnozowali. Warsztat nie wygląda ciekawie, ale opinie mają dobre.Dobry kontakt telefoniczny - najpierw zapytaj. Ja korzystam z Partnera na Kościuszki w Katowicach, kiedyś trafiłem tam na lawecie i tak zostałem. Niestety, Fiat przejął Chryslera ale wsparcia technicznego dla starszych modeli praktycznie nie ma. Tylko modele z aktualnej sprzedaży. To co jest to własna inicjatywa poszczególnych serwisów.
No to właśnie goście z Kościuszki wysyłali mnie do Bielska. W każdym razie dzięki wielkie.
Warsztat, który podał mi Matron zaskoczył mnie więcej niż pozytywnie. Jak się komp nie połączył to stwierdzili, że muszą zaktualizować soft i kazali przyjechać na drugi dzień, czyli dziś. Po przyjeździe okazało się, że soft im sie jeszcze nie zaktualizował ale, że pożyczyli inny sprzęt specjalnie do mojego Pitka. Błędy skasowali i nie wzięli kasy!!! Szok i chapeau bas
.