Nie dramatyzuj. To tylko forum internetowe a nie operacja na otwartym sercu
pozdrowionka
Napisano 07 października 2017 - 13:23
Nie dramatyzuj. To tylko forum internetowe a nie operacja na otwartym sercu
pozdrowionka
Napisano 07 października 2017 - 13:37
Ja marudzę?? Nie no kur... Zaraz mnie coś trafi. Skąd Wy się ludzie bierzecie?
Nie mogę pojąć skąd się biorą ludzie którzy nowemu koledze na forum majacemu w głowie pomysł na auto najpierw próbują wmówić że auto jest drogie i go nie stać na nie, a potem że w ogóle mu nie potrzebne są te przeróbki i plan który ma. Nie wiedząc oczywiście o gościu nic.
Wszystkich którzy mieli coś do powiedzenia merytorycznego w temacie przepraszam za zamieszanie i wzburzenie ale nie trawie takiego zachowania.
Jak nie mam nic do powiedzenia w temacie to się nie wtracam!!!
Szanowny moderatorze proszę temat do kosza.
Łukasz, nie denerwuj się Tak to jest w życiu, jak i na naszym forum, są tacy, którzy będą Ci kibicować a i znajdą się tacy, dla których przeróbki PiTola to czysta profanacja. Musisz mieć na uwadze, że nie zawsze Twoje pomysły będą mile łechtać zmysł estetyczny każdego. Zarzuciłeś temat? Pewnie liczyłeś się z tym, że będziesz miał zwolenników oraz tych, którzy chcieliby na ten temat podyskutować i nie zawsze będą się z Tobą zgadzać. Życie... Nie zrażaj się i chwal co udało Ci się zrobić. Pozdrawiam.
Napisano 07 października 2017 - 13:48
Jak ja se podjadę pod remizę mojim Pt Krujserem, i zapuszczę na maks fulla "A ona tańczy dla mnie" to nie ma bata we wsi, wszystkie laski som moje i żaden hot-rod mi nie podskoczy, nawet inny amerykanski. Tak że się nie bojem konkurencji.
A jokby nawet konkurencja przyjechała to sztachetom z płota potraktuję i na masce gwoździem popularne słowo na K wydrapię. Taki ze mnie maczo!
Użytkownik Al Capone edytował ten post 07 października 2017 - 13:50
Napisano 07 października 2017 - 13:50
Napisano 07 października 2017 - 13:54
Wybaczcie Szanowni. Niepotrzebnie się uniosłem.
Spoko, spoko. Zrób tego "hor-rołda" to z pewnością konstruktywna krytyka Cię nie ominie. PT to wdzięczny temat do przeróbek chociaż osobiście preferuję subtelny "makijaż".
Napisano 07 października 2017 - 14:34
Kolego Andmis na szczęście to nie Ty będziesz jeździł stylizowanym na hot roda autem do pracy.
Tego nie wiesz napewno
Napisano 07 października 2017 - 14:40
Facet jeszcze bez Pitola a już nas nie lubi. Dajemy mu rady, a on już na NIE
Napisano 07 października 2017 - 14:56
Krzyśku, jaki facet, toż to z jego wypowiedzi wychodzi jakiś smyk. Ale tak na poważnie, niech kolega SZCZooR kupi sobie pt cruisera, potem wystylizuje na hod roda, i jak zechce, to na końcu pokaże nam swoje dzieło, a my ocenimy produkt końcowy wg własnego uznania.
Napisano 07 października 2017 - 15:28
Użytkownik SZCZooR edytował ten post 07 października 2017 - 15:38
Napisano 07 października 2017 - 15:39
Nie dostałeś bo żaden z nas jeszcze tego nie robił.Nie dostałem natomiast ani jednej rady odonośnie tego o co prosiłem.
.
Napisano 07 października 2017 - 15:53
Nasuwa się tu pytanie czy on aby chce do końca hot roda ? do jazdy do roboty hot to tylko do pokazów
Może jemu chodzi o małą kosmetyczkę
https://www.google.p..._7z2GM-NEsxV3OD
ja ja bym miał czymś takim jeździć do roboty ;P
No ale żeby nie gadał że mu nie pomagamy proszę bardzo wybieraj i do dzieła
https://www.google.p...GVlSNdtIaaWRgi6
Użytkownik chromek 1 edytował ten post 07 października 2017 - 15:50
Napisano 07 października 2017 - 15:55
Użytkownik SZCZooR edytował ten post 07 października 2017 - 15:59
Napisano 07 października 2017 - 16:01
no nareszcie konkrety Kustom się swego czasu tym bawił pukaj do niego, ale czy jeszcze to nie wiem
Napisano 07 października 2017 - 16:05
Napisano 07 października 2017 - 16:08
szukaj powodzenia no i do roboty za rok spot rocznicowy będzie co podziwiać mam nadzieję
Napisano 07 października 2017 - 16:32
SZCZooR Trzymam kciuki za wykonanie fajnego projektu z Pitka
Pominę fakt że rodowity Hod Road w moim mniemaniu ma tylny napęd i rasowy silnik ale ile osób tyle opinii
Nie zrażaj się ... i pokaż że można coś stworzyć!!!
Ale faktycznie celuj w 2,4 lub 2,4 T .
Panowie !
Ceny części do Pt są drogie ???? Uśmiałem się !!!
Jesli macie Delorean i możecie cofnąć się w czasie ......to zrozumiecie !!
Kupowałem Pt - 9 lat temu , wtedy ceny części były siarczyste a teraz .....
No tak porównując do golfa czy astry ,można być zaskoczonym choć chyba jakiejś przepaści nie ma.
A czym jeździ się do pracy ???Tym czym się uważa !!!!
Raz idę pieszo ,innym razem rowerem,Loszką -najczęściej ;P !Gdybym miał Hot Roda - zapewne także bym im pomykał!!!!
Użytkownik resiurc edytował ten post 07 października 2017 - 16:33
Napisano 07 października 2017 - 16:39
Bardzo mi się podoba ten z zewnątrz. Na pewno kolor do zmiany byłby i felgi zdecydowanie nie chromowane.Łukasz,to co na filmie to kosmetyka a nie hot rod.Jak już będziesz miał PT to znajdzie się i namiar na gościa który takie zderzaki z grillem robi.Na razie powodzenia w poszukiwaniu tego jedynego.
Napisano 07 października 2017 - 16:54
Napisano 07 października 2017 - 17:00
Tomek ty nie fandzol tylko bier sie za moje literki bo mój hot rod nie kompletny
Też mi się wydaje że ceny części do pt są przystępne.
No to wymień kompletne sprzęgło w,2,2 crd to się dowiesz
nie wiem ile wy tu na forum zarabiacie ja mam bardzo wysokie zarobki a ZABOLAŁO oj zabolało
Napisano 07 października 2017 - 17:28
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
"HOT-SPOT" Borne Sulinowo 26-28.08.2022r. |
Nasze Spoty | kasiula |
|
![]()
|
|
moj rodzinny HOT ROD |
Moje auto | Bezimienny Gość.PTmani(a)ek_* |
|