Głośniki przód
Napisano 22 October 2017 - 09:51
Napisano 22 October 2017 - 20:50
Ehh lipa. Albo nikt nie wie albo założyłem w złym dziale...Jako że drzwi wygłuszone czas na kolejny etap.czy jest sens kupować głośniki plus zwrotnice za około 500 zł. Przeglądam i się zastanawiam nad morel, focal i helix a może coś innego nawet używanego? Mój lewy orginalny ma uszkodzone zawieszenie i to niestety słychać... Proszę o poradę i pozdrawiam
Napisano 23 October 2017 - 19:10
Jeśli głośniki to kup morele albo alpine. Do tego dołóż wzmacniacz i bedzie grało dobrze.. Wszystko zależy od budżetu i twojej wyobraźni co oczekujesz Ja już dużo u siebie kombinowałem z głośnikami ... ale ... No własnie. Jak wsadzisz same głośniki bez wzmacniacza pod oryginalne radio nie bedzie to grało duzo lepiej od oryginalnych.. Ja kiedyś dostalem Rockfordy głośniki bardzo dobrej jakości , wysoka półka . Cena takich niecałe 700 zł . Włożyłem do auta odpaliłem radio i .... To nie bylo to czego oczekiwałem od tych głośników.. Oryginalne wygrały Jednak póżniej dorwałem fajne Alpine ( w stanach , na europe niedostępne) na przód odseparowane a na tył 2 drożne i jest ciut lepiej . Teraz będę przerabiał oryginalne radio ( bo innego nie chce ) pod wejscia na wzmacniacz i tak to zostawie. Subwoofer mam pod siedzeniem i wystarcza
Jakbyś chciał mam kilka kompletów nowych głosników.
Napisano 29 October 2017 - 19:39
Kurcze. Dopiero to przeczytałem. Ale kupiłem Morele 602 a radio wcześniej już wstawiłem inne. Radia szukałem chyba z miesiąc na aukcjach no i ciach kupiłem kenwooda do tego ramki i wygląda normalnie neutralnie wiele osób pytało się nawet kiedy wymienię na nowe☺ komponuje się idealnie kolor podświetlenia dostosowałem jak w oryginale a gra mega zaje....pozdrawiamJeśli głośniki to kup morele albo alpine. Do tego dołóż wzmacniacz i bedzie grało dobrze.. Wszystko zależy od budżetu i twojej wyobraźni co oczekujesz Ja już dużo u siebie kombinowałem z głośnikami ... ale ... No własnie. Jak wsadzisz same głośniki bez wzmacniacza pod oryginalne radio nie bedzie to grało duzo lepiej od oryginalnych.. Ja kiedyś dostalem Rockfordy głośniki bardzo dobrej jakości , wysoka półka . Cena takich niecałe 700 zł . Włożyłem do auta odpaliłem radio i .... To nie bylo to czego oczekiwałem od tych głośników.. Oryginalne wygrały Jednak póżniej dorwałem fajne Alpine ( w stanach , na europe niedostępne) na przód odseparowane a na tył 2 drożne i jest ciut lepiej . Teraz będę przerabiał oryginalne radio ( bo innego nie chce ) pod wejscia na wzmacniacz i tak to zostawie. Subwoofer mam pod siedzeniem i wystarcza
Jakbyś chciał mam kilka kompletów nowych głosników.
Napisano 29 October 2017 - 19:43
Kurcze. Dopiero to przeczytałem. Ale kupiłem Morele 602 a radio wcześniej już wstawiłem inne. Radia szukałem chyba z miesiąc na aukcjach no i ciach kupiłem kenwooda do tego ramki i wygląda normalnie neutralnie wiele osób pytało się nawet kiedy wymienię na nowe☺ komponuje się idealnie kolor podświetlenia dostosowałem jak w oryginale a gra mega zaje....pozdrawiam
Daj foto konsoli.
Napisano 29 October 2017 - 20:52
Dobra jak nie zapomnę to jutro prześlę.Daj foto konsoli.
Napisano 30 October 2017 - 05:00
Napisano 30 October 2017 - 13:34
i straciłeś chyba zegarek
Napisano 30 October 2017 - 14:43
oryginał gra rewelacyjnie
- Slavobeer lubi to
Napisano 30 October 2017 - 15:13
Nie zegarek można sobie ustawić to radyjko jest naprawdę dobrei straciłeś chyba zegarek
Pewnie większość się nie zgodzi ale dla mnie oryginalne to padaczka. Fatalny dźwięk...oryginał gra rewelacyjnie
Napisano 30 October 2017 - 16:24
Paweł pojedz choć na jedne zawody caraudio w nagłaśnianiu aut i posłuchaj co jest uważane za dobry dźwięk w aucie ? - będziesz zawiedziony , a tak ostry i mało subtelny dźwięk jaki daje Kenwood zostawia dużo do życzenia i nie jest używany jako jednostki audifilskie .
Alpina , Clarion ,Rockford,Beckier to podstawa do rozbudowy .
wiem , wiem - jestem stary , głuchy i się nie znam ....................
Napisano 30 October 2017 - 17:15
no muszę się z henciem zgodzić....
Napisano 30 October 2017 - 17:28
To radyjko pasyje moim zdaniem do naszych powozów.Szyk i styl retro.Coraz bardziej myślę nad zmianą.http://www.ebay.pl/i...353.m1438.l2649
Napisano 30 October 2017 - 17:28
ha ha ha!!! chyba żartujesz!?!?!?!?!?!?
Użytkownik Edysian edytował ten post 30 October 2017 - 17:31
Napisano 30 October 2017 - 17:30
To radyjko pasyje moim zdaniem do naszych powozów.Szyk i styl retro.Coraz bardziej myślę nad zmianą.http://www.ebay.pl/i...353.m1438.l2649
z bardzo PEWNEGO Źródła wiem, że to totalne gówno, więc daj sobie spokój
Napisano 30 October 2017 - 17:31
Mnie się podoba.
Kuźwa znowu wtopa.
Napisano 30 October 2017 - 17:49
A co z nim nie tak?Prócz wyglądu?z bardzo PEWNEGO Źródła wiem, że to totalne gówno, więc daj sobie spokój
Napisano 30 October 2017 - 17:55
A co z nim nie tak?Prócz wyglądu?
mając Pitka też zachciało mi sie tego radyjka na garbusowy wzór, ale dowiedziałem się, że jakość dźwięku z tego czegoś jest raczej kiepska, więc odpuściłem.
Napisano 30 October 2017 - 18:12
do Pitka???? chybaś zwariował!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!