Witam. Co jakis czas pali mi bezpiecznik 15A pod maska od przełącznika wielofunkcyjnego i brak wtedy kierunkowskazów i świateł awaryjnych. Wszystko inne działa bez problemu.
Proszę o pomoc
Napisano 21 December 2018 - 18:39
Witam. Co jakis czas pali mi bezpiecznik 15A pod maska od przełącznika wielofunkcyjnego i brak wtedy kierunkowskazów i świateł awaryjnych. Wszystko inne działa bez problemu.
Proszę o pomoc
Napisano 21 December 2018 - 18:59
Łukasz... nie gniewaj się...ale to powinno być w dziale technicznym..
ale wierząc w naszych modów wrzucą to zaraz tam gdzie powinno być...
Pozdrawiam
Napisano 21 December 2018 - 23:32
Nie będzie w dziale technicznym - do niego trzeba mieć dostęp lub być sponsorem forum - wracając do tematu masz zwarcie na jednej z żarówek , nie ma prostej odpowiedzi trzeba szukać .... podpowiem zazwyczaj jest problem w wiązce przy lampach reflektorowych .
Napisano 22 December 2018 - 09:57
Nie będzie w dziale technicznym - do niego trzeba mieć dostęp lub być sponsorem forum - wracając do tematu masz zwarcie na jednej z żarówek , nie ma prostej odpowiedzi trzeba szukać .... podpowiem zazwyczaj jest problem w wiązce przy lampach reflektorowych .
Dzięki za pomoc. Dziś sprawdzę wiązki i zamówie nowe żarówki.
P.S. No własnie nie mogłem tematu dodać w dziale technicznym
Napisano 22 December 2018 - 14:25
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Przerywacz Kierunkowskazów i Przełącznik Zespolony |
Techniczny podstawowy | Kajiya |
|
|
|
Obroty jałowe i ich brak.Silnik, Obroty, Jałowe, Krokowy |
Techniczny podstawowy | Renciak |
|
|
|
Nie działa klimatyzacja i brak pracy wentylatora chłodnicy |
Techniczny podstawowy | zero |
|
|
|
Brak wspomagania |
Techniczny podstawowy | Bezimienny Gość.PT.OLAWA_* |
|
|
|
Abs ,trac of ,brake swiecą jak szalone |
Techniczny podstawowy | ALL |
|
|
Dział Techniczny →
Techniczny podstawowy →
Niedziałający kierunkowskaz, dziwne zachowanieNapisany przez Bezimienny Gość.Peter1608_* , 28 Jan 2018 kierunkowskaz |
|
|
||
Dział Techniczny →
Techniczny podstawowy →
Świeci kierunkowskaz razem ze stopemNapisany przez Bezimienny Gość.pablo1234_* , 18 Jul 2017 kierunkowskaz, światło hamowania |
|
|
||
Dział Techniczny →
Techniczny podstawowy →
dymiący przełącznik zespolonyNapisany przez Bezimienny Gość.Janeek_* , 18 Apr 2017 przełącznik, zespolony, światła i 5 więcej |
|
|
||
Dział Techniczny →
Techniczny podstawowy →
Brak tylnych świateł i podświetlenia kokpituNapisany przez Bezimienny Gość.Tomek M_* , 30 Nov 2016 elektryka, światła, bezpieczniki i 4 więcej |
|
|
||
Dział Techniczny →
Techniczny podstawowy →
Problem ze światłem przeciwmgielnym tylnym.Napisany przez Albert1972 , 28 Jun 2015 bezpiecznik, bezpieczniki i 4 więcej |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych