Dziękuję, jutro się z tym pobawię. Funkcjonowanie bez pilota jest dramatyczne zwłaszcze że kluczyk w zamku chodzi jakby miał się zaraz złamać..
centralka działa problem z centralnym zamkiem
Napisano 14 października 2019 - 18:55
Napisano 16 października 2019 - 17:20
@edit.
Drugie pytanie czy da się pod instalacje podpiąć centralkę kupioną na allegro mam na myśli taką uniwersalną?
Użytkownik Martiniofficial edytował ten post 16 października 2019 - 17:30
Napisano 16 października 2019 - 17:38
nic nie szukać - bez wizyty w serwisie tego nie ogarniesz , jest zaprogramowana funkcja alarmu na serwisowym urzadzeniu i tylko na serwisowym można wyłączyć - samą centralkę sprawną bez pilotów mam , bedzie dzialal centralny z kluczyka i przycisków
Napisano 16 października 2019 - 17:51
Tak też sobie pomyślałem z tą funkcją alarmu ale.. te piszczenie jest co najmniej dziwne.. tak jakby randomowe dźwięki i dość ciche.. nie ciągłe - randomowo przerywane.. Może nie piszczeć przez 3 minuty a potem Piska 30 sekund, czasem dłużej.. A co z uniwersalną centralką? Przydałyby się piloty jednak.. Idzie to jakoś urzeźbić?Tak też sobie pomyślałem z tą funkcją alarmu ale.. te piszczenie jest co najmniej dziwne.. tak jakby randomowe dźwięki i dość ciche.. nie ciągłe - randomowo przerywane.. Może nie piszczeć przez 3 minuty a potem Piska 30 sekund, czasem dłużej.. A co z uniwersalną centralką? Przydałyby się piloty jednak.. Idzie to jakoś urzeźbić?
@edit
Dobra chyba znalazłem informację że może i się da ale sporo przeróbek.. Drzwi nie mam chęci rozbebeszać ..
@edit
Dobra chyba znalazłem informację że może i się da ale sporo przeróbek.. Drzwi nie mam chęci rozbebeszać ..
@edit 2
Podpiąłem jeszcze raz centralkę .. wyszedłem zamknąłem drzwi z kluczyka - zamknęły się wszystkie.. otworzyłem.. otworzyły się wszystkie.. nic nie trąbi póki co..
Piloty dalej nie działają ale.. otworzyłem jeden - brak baterii.. otworzyłem drugi - wsadzone dwie CR2016.. zobaczę jakie mam baterie w pilocie od drugiego auta i zaraz poprzekładane..
@edit 3
Założyłem dobre baterie do pilota i wszystko działa nic nie trąbi.. Pytanie tylko rodzi się w głowie dlaczego centralka była odłączona. Sama się nie odłączyła. Póki co może nie będę zakładał podszybia i poobserwuje auto
Użytkownik Martiniofficial edytował ten post 16 października 2019 - 18:57
Napisano 16 października 2019 - 19:43