Skocz do zawartości

Witaj.

W przypadku niejasności, problemów z rejestracją prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy (lewy, górny róg tej strony - KONTAKT). Odpowiemy najszybciej jak się da.
Pozdrawiamy - administrator i modertorzy ptclub.pl

Zdjęcie

Poszukuję mechanika w lubuskim

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 wiciu

wiciu

Początkujący

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2001
  • Silnik:2,0 A limit.
  • Imię:Witek

Napisano wczoraj, 10:12

Witam.
Mam problem z ciągle cofającym się płynem chłodniczy do zbiorniczka wyrównawczego. Dzieje się to od sierpnia, ale o problemie zorientowałem się na przełomie października i listopada, bo postępuje to bardzo wolno. Po przejechaniu 150 km nawet nic się nie zauważy, dopiero po jakiś 500 km widać że przybyło płynu w zbiorniczku. Widziałem kilka porad na forum i jedyne co mogłem zrobić samemu to wymienić korek od chłodnicy, ale to nie rozwiązało problemu, więc szukam jakiegoś sprawdzonego mechanika, który by zajął się moim autem. Zanim napisałem pytałem się trochę po znajomych i rodzinie czy mają kogoś do polecenia, ale nic. Więc może ktoś tutaj na forum mógłby polecić jakiegoś zaufanego mechanika w województwie Lubuskim. Najlepiej w okolicach Zielonej Góry, ale jestem gotów jechać nawet do sąsiednich wojewódź (Zachodniopomorskie, Wielkopolskie, lub Dolnośląskie), aby naprawić auto.