Nie wiedziałem, że tam jest tylko temperatura i kompas. Nawet jeśli warto 40zł zapłacić, by mieć fabryczny, ładny i dopasowany termometr. Inaczej musiał bym kupić jakiś niedopasowany, ciągnąć wszystkie kable, szukać miejsca mocowania i wściekać się że baterie siadają, a to że nie podświetla a to że przekłamuje temperaturę. Tu będę miała wszystko cud, miód palce lizać

)
Jeśli zaś chodzi o klimę.... owszem osuszanie wnętrza jak najbardziej, ja jednak porostu przy wysiadaniu wytrzepuje i wylewam wodę z dywaników, a jak wsiadam do auta, to zawsze trzepie nogi ze śniegu itp.... nie narzekam na nadmiar wilgoci. No, a sama klima... jest chyba niekoniecznie zdrowa, bo jak chodzi to zazwyczaj mój mały zaraz ma chrypkę. Dlatego włączam ja zazwyczaj w ostateczności i dlatego właśnie mi przeszkadzało, że chodzi i przeszkadza... Na szczęście Andreeas7 wspomógł mnie w tych problemach i już wsio wiem. jak tylko przyjdzie wyświetlacz z lampka będę próbował ją zmontować. Żona wreszcie będzie wniebowzięta : A chyba nie muszę mówić co to oznacza

))
Pozdro-Bartek
P.S.
Ciekaw jestem montażu tych czujników w lampce do alarmu.... Na allegro takie cudo kosztuje max 60zł... może i to sobie założę i pociągnę przewody do centralki, gdzie jak pojadę na uaktywnienie alarmu podłącza mi wszystko do kompletu...?
Jak tak dalej pójdzie to założę wszystko i dojdę do wersji limited... tylko co dalej