Dyskusja zaczęła się od podpisu sluny a teraz przybrała nową postać.Zaczynamy dyskutowac nad poziomem kultury .Pieknie ...tylko nasuwa mi się takie powiedzonko: zapomniał woł jak cielęciem był. Czemu ?
Ano bo przypomina mi się np.przepychanka patii z jakimś forumowiczem,niestety nie pamiętam nicku. Patii..wybacz, poziom trzymałaś tam ,owszem,ale ..rynsztokowy.
Tomek ,a Ty co tak wrzeszczysz ? Zapomniałęś już jak spierałęś się publicznie z Medykiem ? Jakoś nie prowadziłęś wtedy grzecznej prywatnej korespondencji .Zarówno Wy jak i ja i wiele innych osób czasem zapomina się i przesadza.Warto pamiętać o własnych błędach kiedy zwraca się uwagę innym .
Chcemy utrzymać odpowiedni poziom ? To przede wszystkim zachowajmy zasadę samokontroli.Łatwo jest oceniać kiedy sprawa nie dotyczy nas bezpośrednio.Zastanawiam się jak zachowałby się każdy z nas gdyby sprawa z podpisem dotyczyła jego.
Czy bylibyśmy wtedy tacy pokorni ? Nie sadze...
Maychem,masz rację to forum samochodowe ale przeciez ludzie inteligentni,mający choc odrobinę poczucia humoru i dystansu do siebie (a za takich sie tu przeciez wszyscy uwazamy

Adaś ..muszę Cie o to zapytać. Czym kierowałeś sie usuwając podpis sluny ? Co takiego strasznego w nim było ? A może osobie ,która Ci to zasugerowała brakło po prostu tej odrobiny dystansu ? Pamiętasz jak Ty dodałeś sobie ten fajny podpis ? Wszystkim sie podobał ,mnie również choć był zaskakujący .A jednak znalazła się jedna osoba ,którą on zbulwersował. Czy słusznie ? Wszyscy wiemy,ze nie.Dziewczyna zachowałą się jak dzieciak i tyle.
Masz trudna rolę ,wszyscy o tym wiemy ale nie możesz podejmowac decyzji pod wpływem emocji . Niestety Ty Adasiu nie mozesz,musisz byc ponad to.Tego oczekujemy od Ciebie.
Kochani,dbajmy o to nasze forum ale róbmy to z głową bo zaczyna zalatywac tu dulszczyzną w najczystszej postaci....