Dyskusja zacz臋艂a si臋 od podpisu sluny a teraz przybra艂a now膮 posta膰.Zaczynamy dyskutowac nad poziomem kultury .Pieknie ...tylko nasuwa mi si臋 takie powiedzonko: zapomnia艂 wo艂 jak ciel臋ciem by艂. Czemu ?
Ano bo przypomina mi si臋 np.przepychanka patii z jakim艣 forumowiczem,niestety nie pami臋tam nicku. Patii..wybacz, poziom trzyma艂a艣 tam ,owszem,ale ..rynsztokowy.
Tomek ,a Ty co tak wrzeszczysz ? Zapomnia艂臋艣 ju偶 jak spiera艂臋艣 si臋 publicznie z Medykiem ? Jako艣 nie prowadzi艂臋艣 wtedy grzecznej prywatnej korespondencji .Zar贸wno Wy jak i ja i wiele innych os贸b czasem zapomina si臋 i przesadza.Warto pami臋ta膰 o w艂asnych b艂臋dach kiedy zwraca si臋 uwag臋 innym .
Chcemy utrzyma膰 odpowiedni poziom ? To przede wszystkim zachowajmy zasad臋 samokontroli.艁atwo jest ocenia膰 kiedy sprawa nie dotyczy nas bezpo艣rednio.Zastanawiam si臋 jak zachowa艂by si臋 ka偶dy z nas gdyby sprawa z podpisem dotyczy艂a jego.
Czy byliby艣my wtedy tacy pokorni ? Nie sadze...
Maychem,masz racj臋 to forum samochodowe ale przeciez ludzie inteligentni,maj膮cy choc odrobin臋 poczucia humoru i dystansu do siebie (a za takich sie tu przeciez wszyscy uwazamy
Ada艣 ..musz臋 Cie o to zapyta膰. Czym kierowa艂e艣 sie usuwaj膮c podpis sluny ? Co takiego strasznego w nim by艂o ? A mo偶e osobie ,kt贸ra Ci to zasugerowa艂a brak艂o po prostu tej odrobiny dystansu ? Pami臋tasz jak Ty doda艂e艣 sobie ten fajny podpis ? Wszystkim sie podoba艂 ,mnie r贸wnie偶 cho膰 by艂 zaskakuj膮cy .A jednak znalaz艂a si臋 jedna osoba ,kt贸r膮 on zbulwersowa艂. Czy s艂usznie ? Wszyscy wiemy,ze nie.Dziewczyna zachowa艂膮 si臋 jak dzieciak i tyle.
Masz trudna rol臋 ,wszyscy o tym wiemy ale nie mo偶esz podejmowac decyzji pod wp艂ywem emocji . Niestety Ty Adasiu nie mozesz,musisz byc ponad to.Tego oczekujemy od Ciebie.
Kochani,dbajmy o to nasze forum ale r贸bmy to z g艂ow膮 bo zaczyna zalatywac tu dulszczyzn膮 w najczystszej postaci....

聽
聽
聽
聽
聽